Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי - תקציב 60,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה לרכב טויוטה קורולה 2007 GLI אוטו'

100,000 ק"מ, יד שניה. (שניהם פרטיים)

מחיר: 58,000 ש"ח.

הרכב במצב טוב, הן מבחינה מכאנית, והן מבחינת האבזור בתא הנוסעים.

העניין הוא, שמצד א' כולם ממליצים לי עליו כעל רכב אמין, בטיחותי, וחסכוני.

אבל מצד שני, מבחינת המראה שלו, הוא לא רכב בעל נוכחות מרשימה על הכביש.

גם באבזור שלו הוא לא מפנק.

אני אשמח לקבל חוו"ד לגבי הרכב הנ"ל ו/או לגבי רכב אחר בתקציב הזה שיהיה אמין ומפנק יותר, עם מראה מרשים יותר.

פורסם

מאזדה 6 שנת 07 עדיפה מפנקת ,מהירה ,ואמינה ,כיף לנהוג בה.

אני מוכר אחד שלח לי הודעה אם מעניין אותך .

פורסם

עומר.

על מה היית ממליץ לי?

חשוב לי שהרכב יהיה אמין ותחזוקה סבירה.

לא רוצה שתתהפך לי הבטן לפני כניסה למוסך...

פורסם

לאחרונה הרבה חברות מוכרות את הרכבים שלהן -שנתונים 08-09.

מאזדה 3 נמכרת הסביבות ה60K וכל גם הטויוטה.

אפשר למצוא רכבים עם פחות ק"מ מאשר 110K

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

יונדאי I30

שנים 2008-2009

נמכרות ב 55-70 אלף ש"ח.

(יש לאופרייט ליס ב 33% הנחה ממחירון !)

לאחר חפירה של מספר שבועות החלטתי לרכוש רכב כזה.

פורסם

נכון שהייתי מעדיף את הסיויק ע"פ הקורולה, אבל שוב מדובר ברכב יקר מאוד ללא הצדקה ועם אבזור בטיחותי חסר.

הייתי רוצה להמליץ לך על הניסאן טידה/סוזוקי SX4 אבל אלו מכוניות שלא נבחנו במבחני הריסוק האירופאים....(הניסאן גם מגיעה בחלק מהדגמים 4 כ"א בלבד)

כל עוד אתה מתעקש ללכת "על בטוח" עם מכוניות עם מוניטין אמינות אז הייתי הולך בכיוון של יונדאי I30/קאיה סיד ופורד פוקוס.

בינהן אני אישית מעדיף את הפוקוס, מכונית נוחה, מרווחת, מאובזרת סביר ובטיחותית , אך יש לה חסרון אחד משמעותי והוא ששילוב המנוע-גיר בה לא מוצלח והרכב קצת איטי.

היונדאי והקאיה שהן בעצם תאומות כמעט זהות הן נאות, זריזות ואמינות אך בעלות נסיעה מעט קשיחה (לא נורא בהתחשב בעובדה שאתה מעוניין בקורולה).

אם בכל זאת אתה מתעקש על יפני הייתי בודק אם אפשר להשיג לנסר 2009 אחרי מתיחת פנים, רכב מודרני יותר מהקורולה.

אבל למען האמת מה שבאמת הייתי קונה זאת מכונית צרפתיה (רנו מגאן, סיטרואן C4, פיז'ו 307/8) חדשה בהרבה, נוחה בהרבה, בטוחה יותר וזולה יותר מהאלטרנטיבה היפנית, מכונית כזאת מודל 2008 תוכל להשיג סביב ה40 אלף ש"ח, זה הבדל משמעותי!

פורסם

במה הסיוויק יותר טובה מהקורולה?

לפי משאני יודע לקורולה יש אחלה של נוחות

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

תודה לכל המגיבים!

אני רוצה לציין עוד כמה פרטים שחשובים לי ברכב.

יש לי 3 ילדים מתבגרים, כך שאני מעוניין שיהיה להם נח במושב האחורי. - חוששני שבקורולה יהיה להם מעט צפוף.

כמו"כ אני צריך תא מטען גדול, וע"כ רכב 4 דלתות יתאים לי. - 5 דלתות בד"כ תא מטען מוקטן. וסטיישן אני לא אוהב.

הוצע לי במחיר של הקורולה, רכב יונדאי סונטה 2.4 LUXURI שנת 2007.

מדובר בדגם המפואר. (6 כ"א, ABS-ASR-ESP-EBD, מגנזיום, סאן-רוף, ריפודי עור, דיבורית בלוטות', בקרת שיוט, חיישני רוורס)

מי שמכיר את הרכב מקרוב, אשמח לשמוע את דעתו בעניין:

נוחות? - מרחב פנימי, וכן לגבי רכות/נוקשות נסיעה בתוך העיר ועל מהמורות.

צריכת דלק? - אני נוסע 10K - 15K בשנה, כ- 1500 ק"מ מתוכם הם נסיעות עירוניות.

אמינות?

אחזקה?

פורסם

זו כנראה הסיבה שהרכב ברמה הזו נמכר במחירים אלו מלכתחילה.

השאלה היא, האם מצב השוק של הסונטה כ"כ גרוע עד כדי כך שזו תיהיה חתונה קתולית....?

אני אשמח לקבל גם תגובות מבעלי סונטה בהווה ובעבר על כל השאלות.

תודה!

• תוכן חדש...