Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש מיליון שירושים בנושא אבל חשוב שכולם יראו את זה.

היום בשעה 20:00 נדליק מכשירים זוללי חשמל ל8 דקות (8 כמו מחיר הדלק) וזאת על מנת ליצור עומס על מערכת החשמל כצעד מחאתי.

זה לא הצעד המושלם וקשור לדלק רק באופן עקיף, אבל זה עדיף מכלום.

מיותר לציין שזה לא רעיון שלי, אבל זה שודר בחדשות שש ורץ חזק בפייסבוק.

צריכים להתחיל ממשהו והמשהו הזה דורש מינימום מאמץ.

תעבירו הלאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ובסופו של דבר חלקנו ישארנו ללא חשמל עקב צורך של ייצוב המתח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ובסופו של דבר חלקנו ישארנו ללא חשמל עקב צורך של ייצוב המתח.

:mm_yeah:

רעיון דיי מפגר, לא תומך. במיוחד ששום דבר לא יעזור.. הדלק יעלה ויעלה ומי שרוצה להחזיק רכב - ימשיך לסבול, אין מה לעשות.

פורסם

אפרופו מחאה. מתארגנת גם חסימת כבישים ביום ראשון.

אפשר לחפש בפייסבוק קבוצה - מחאת הדלק הגדולה.

אברה קדברה

פורסם

אז נגיד שזה יצליח ויגרום להפסקות חשמל, מה התועלת המחאתית פה? חוץ מזה שלא יהיה לנו חימום ונקפא קצת באחד הימים הכי קרים השנה. :?

V5

פורסם

אני חשבתי שהרעיון במחאה הוא לא לשלם...אז מה הקטע בהפעלת מכשירים אוכלי חשמל? לשלם עוד קצת? :?

מה גם שבאמת כנראה יהיו אנשים שישארו בלי חשמל.

פורסם
אני חשבתי שהרעיון במחאה הוא לא לשלם...אז מה הקטע בהפעלת מכשירים אוכלי חשמל? לשלם עוד קצת? :?

מה גם שבאמת כנראה יהיו אנשים שישארו בלי חשמל.

אין קטע. הציבור רוצה לומר את דברו ותאמין לי שאם זה יגרום להפסקות חשמל ההד הציבורי יהיה שקול להפגנה של מאה אלף ופה האפקט של הלחץ הציבורי.

את אותו הדבר אפשר להגיד על מחאת עובדי הנמלים שתוקעים את היבוא והיצוא לאותם ימים. ועובדה שמי שמפגין(זכות דמוקרטית) משפיע אם יש הד/השפעה גדולה על המדינה ע"ע מחאת נהגי המשאיות בצרפת שעשתה הד שהגיע עד אלייך בישראל.

אני ממליץ+אשתתף באופן פעיל.

ברמות השכר בישראל

לא הגיוני שליטר בנזין יעלה 8 שקל לליטר

דירת 4 חדרים בת 60 שנה בלי מעלית ובלי חניה תעלה באזור המרכז 20 שנות עבודה-נטו בלי בזבוזים ולפני ריבית ומדד

פורסם

הרעיון הוא שנזיז משהו, משהו שיעלה לכותרות.

כבר אמרתי שזה לא מושלם ואפילו די טיפשי אבל זה תפס תאוצה ואני לא רואה פה מישהו יוזם משהו מוצלח יותר.

מאיר, את גישת ה"אין מה לעשות" תשאיר בבית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ברמות השכר בישראל

לא הגיוני שליטר בנזין יעלה 8 שקל לליטר

דירת 4 חדרים בת 60 שנה בלי מעלית ובלי חניה תעלה באזור המרכז 20 שנות עבודה-נטו בלי בזבוזים ולפני ריבית ומדד

אני אשמח להבין למה זה לא הגיוני? ולא בציניות. מהריכוזיות? בסה"כ, לפי מיטב הבנתי, כשיש הרבה כסף במשק, ויש... המחירים עולים. כשלכל מגזר במשק נותנים כסף, הכסף הופך להיות זול... ולכן מחירו עולה (הריבית).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...