Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העיקוליאדה שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

קיבלתי היום 4 מכתבים בנוסף לכל השאר מהוצל"פ המעקלים לי את החיים, למעט את הבית. עיקול על הר.נ., עיקול על דרכון, צו עיכוב יציאה מהארץ, עיקול ח-ן, עיקוב משכורת צבאית, עיקול מענק שחרור, עיקול רכב.

חוץ מהבית - עיקלו לי הכל. קיבלתי היום מכתב מהצבא שהם עיקלו לי את המשכורת הצבאית.

מה אפשר לעשות עם העניין? המעק הוא משרד עורכי הדין אבי מאיר בע"מ, מת"א.

למדתי משפטים, אבל התחום הגועלי הזה לא זכור לי היטב.

מישהו יכול לעזור? אם כן - תבוא עליו הברכה.

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מה סיבת העיקול? בנוגע לעיקול משכורת צבאית ומה ניתן לעשות עם זה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי, אני מבטיח לברר ולעשות כל מה שביכולתי על מנת לעזור לך.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אתה בן 21, למדת משפטים וכבר הספקת לשכוח?

בכל מקרה, אתה מצליח לקשר את זה להוצאות/הלוואות/אי תשלום של דברים?

פורסם

נתחיל מהצד של המעקל

החוק היום נותן לנושה כלים אפקטיביים כדי לגרום לחייב שלם, לעומת המצב הקודם בו לא מעט חייבים חגגו והנושים בכו.

וכיון שלא השתנת לכיוון הנושה הוא הפעיל כנגדך את כל הארסנל כמעט.

ועכדשיו לצד שלך

עיקול משכורת יש חלק שאינו ניתן לעיקול בכלל כדי שתוכל לחיות , כמדומני הסכום הוא משהו בסביבות 2-3000 ש"ח.

ההמלצה הטובה ביותר היא לנסות להגיע להסדר עם הנושה / בא כוחו.

דרך אחרת לבקש חקירת יכולת בה תוכיח את יכולת ההחזר החודשית שלך ואם תשלם אותה מדי חודש לא יינקטו נגדך צעדי מירור החיים, ישחררו לך את חשבון הבנק ( שהוא במינוס אני מניח ) ולא יממשו את שאר רכושך, ביחוד עם שווי הרכב למשל נמוך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלא אם אתה עו"ד, אני מציע לא לפנות ישירות לבא כח הנושה אלא לתת למייצג מטעמך לנהל את המגע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בשלב ראשון פנה לעוה"ד החתום על צו העיקול וברר בדיוק מדוע הוטל העיקול ובכמה הוא מסתכם. תחזור לכאן עם התשובות ונמשיך הלאה.
פניתי. העיקול הוטל עקב אי יכולת תשלום לחברת פלאפון. הנושא הוסבר אינספור פעמים, ולמרות שהתחלתי לעבוד, הם אמרו לי "לא תתן תוך שבוע 6000 ש"ח, ניקח אותם לבד".

אתה בן 21, למדת משפטים וכבר הספקת לשכוח?

בכל מקרה, אתה מצליח לקשר את זה להוצאות/הלוואות/אי תשלום של דברים?

אני בן 20, למדתי משפטים, אבל הוצל"פ לא כ"כ עניין אותי, ואני לא זוכר מה שלא מעניין. מסתבר שזה מאוד מעניין אותי היום. צחוק הגורל. :|

נתחיל מהצד של המעקל

החוק היום נותן לנושה כלים אפקטיביים כדי לגרום לחייב שלם, לעומת המצב הקודם בו לא מעט חייבים חגגו והנושים בכו.

וכיון שלא השתנת לכיוון הנושה הוא הפעיל כנגדך את כל הארסנל כמעט.

ועכדשיו לצד שלך

עיקול משכורת יש חלק שאינו ניתן לעיקול בכלל כדי שתוכל לחיות , כמדומני הסכום הוא משהו בסביבות 2-3000 ש"ח.

ההמלצה הטובה ביותר היא לנסות להגיע להסדר עם הנושה / בא כוחו.

דרך אחרת לבקש חקירת יכולת בה תוכיח את יכולת ההחזר החודשית שלך ואם תשלם אותה מדי חודש לא יינקטו נגדך צעדי מירור החיים, ישחררו לך את חשבון הבנק ( שהוא במינוס אני מניח ) ולא יממשו את שאר רכושך, ביחוד עם שווי הרכב למשל נמוך.

האמרה "לא השתנת לכיוון שלו" לא נכונה. אני רציתי לשלם, בצורה שאני גם אוכל לחיות וגם לשלם, אבל זה לא בא בחשבון אצלם. המשכורת שלי היא 433.49 על האגורה. אני המפרנס היחיד בבית עקב פציעתה של אמי בתאונת דרכים במהלך עבודתה כמאבטחת, ולכן הכל נופל עלי. אין לנו טלויזיה או כל מותרות אחרות בבית. כל הכסף נשאב לצרכים היומיומיים. 400 ש"ח לא מספיקים לשבוע. ואנחנו שתי נפשות, שאני חי בבסיס ואמא שלי חיה בבית, בצל שני משפטים המתנהלים כנגד מספר גורמים האחראים לפגיעתה ולפיצויים שלה. בעייתי משהו.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

איך בנאדם בן 20 למד משפטים....?

התחלת בגיל 12? או שלמדת קורס בתיכון?

החוב הזה לא צץ "יש מאין" הוא טפח ואתה לא טיפלת בו ובסוף נשבר להם ה(אתם מנחשים נכון) והחליטו לזמבר אותך בלי ואזלין.

אתה צריך לקבוע פגישה מסודרת עם משרד עורכי הדין שלהם או מחלקת הגביה ולהגיע להסדר פריסת תשלומים.

תבוא עם כל המסמכים ואולי, אולי הם יסכימו להתחשב בך (למרות שהם לא חיבים לך כלום).

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפי מה שאמרת - פנה להוצאה לפועל ובקש "חקירת יכולת"

הם יבחנו את המצב שלך ויקבעו כמה תשלם כל חודש (אבא של חבר משלם על חוב של 50 אלף שקל - 200 שקל בחודש)

בכל מקרה גם בהוצל"פ אפשר לפרוס לתשלומים.

אם המצב שלך כפי שאתה מספר, לא תהיה בעיה לקבוע לך רף תשלומים מאוד נמוך.

פורסם

האמרה "לא השתנת לכיוון שלו" לא נכונה. אני רציתי לשלם, בצורה שאני גם אוכל לחיות וגם לשלם, אבל זה לא בא בחשבון אצלם. המשכורת שלי היא 433.49 על האגורה. אני המפרנס היחיד בבית עקב פציעתה של אמי בתאונת דרכים במהלך עבודתה כמאבטחת, ולכן הכל נופל עלי. אין לנו טלויזיה או כל מותרות אחרות בבית. כל הכסף נשאב לצרכים היומיומיים. 400 ש"ח לא מספיקים לשבוע. ואנחנו שתי נפשות, שאני חי בבסיס ואמא שלי חיה בבית, בצל שני משפטים המתנהלים כנגד מספר גורמים האחראים לפגיעתה ולפיצויים שלה. בעייתי משהו.

קודם כל דברו עם עורך הדין שמטפל בתיק של אימא שלך. היא זכאית לשתלום תכוף על חשבון פיצויים עוד לפני סיום המשפט והיא אמורה לקבל תשלום בגובה המשכורת לפחות.

לצערי יש לא מעט טריקים שחייבים מקצועיים עושים. יש לא מעט חייבים שחייבים למשל מליון שקל ומארגנים חברים שיגישו להוצל"פ תביעות על עוד 10 מליון. אחר כך מגיעים לאיחוד תיקים, נקבע להם לשלם X שקלים לחודש וה X האלה מתחלקים בין בעלי החוב ביחס ישר לגודל החוב. מה שיוצא זה שהם משלמים X ומקבלים חזרה 0ץ9X דרך החברים.

אתה חייב עזרה משפטית פה. אל תנסה להתמודד לבד כי רק תשקע יותר עמוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מילת המפתח בהודעה של נהג לילה היא מקצועיים. צריך לדעת איך להיות חייב חכם, גם אם לא צודק.

חוקי ההוצאה לפועל בישראל מאוד מקלים על החייבים אבל צריך לדעת איך להפעיל אותם נכון לטובתך ולא לתת לחייב חופש פעולה. במקרה שלך, היית צריך לפעול עוד כששלחו לך את האזהרה הראשונה מהוצל״פ ולא לחכות לעיקולים בפועל. כרגע יש לך שתי אופציות. הראשונה היא לפנות לעו״ד בא כוחו של הזוכה ולהגיע מולו להסדר. השני הוא לגשת להוצל״פ ולבקש חקירת יכולת אחריה ייקבע גובה התשלום החודשי שלך. אתה בהחלט יכול להתחיל באופציה הראשונה ואם היא לא תצליח לעבור לשנייה. אתה גם יכול להשתמש באופציה השנייה כמנוף לחץ על העו״ד של האופציה הראשונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מאמין שאם מצבך כמו שאתה אומר - ויש לך דרך להוכיח זאת,

פנה לעו"ד המטפל בתיק של פלאפון - תסביר לו בצורה נעימה את הדברים, תגיד לו שאתה לא מתכוון להתחמק מהתשלום, אלא אתה רוצה לשלם - אבל אתה בקשיים ולכן צריך התחשבות

תסביר לו שבמידה ויבחר שלא לעזור, אתה תאלץ (דגש על תאלץ) לפנות לחקירת יכולת מטעם הוצל"פ ואז הוא יקבל סכום חודשי הרבה יותר נמוך והחוב ימשך שנים רבות. (לעו"ד יש אינטרס בדיוק כמוך לסגור את התיק)

פורסם

סתם שאלה כללית שיכולה לעזור ביכולת הכספית,

פנית למשקית ת"ש/רווחה שתבדוק את המצב בבית ותעזור דרך משכורת צבאית גבוהה יותר?

אני רק מאחל לך שתצא מהמצב אותו תיארת מהתחלה (ואני לא מדבר רק על החוב)

בהקדם האפשרי ובהצלחה מרובה :roll:

Confidence In Motion

פורסם
איך בנאדם בן 20 למד משפטים....?

התחלת בגיל 12? או שלמדת קורס בתיכון?

החוב הזה לא צץ "יש מאין" הוא טפח ואתה לא טיפלת בו ובסוף נשבר להם ה(אתם מנחשים נכון) והחליטו לזמבר אותך בלי ואזלין.

אתה צריך לקבוע פגישה מסודרת עם משרד עורכי הדין שלהם או מחלקת הגביה ולהגיע להסדר פריסת תשלומים.

תבוא עם כל המסמכים ואולי, אולי הם יסכימו להתחשב בך (למרות שהם לא חיבים לך כלום).

למדתי ע"ח התיכון. מאז היה חוב ניסיתי להגיע להסדר עם פלאפון - ללא הועיל.

לפי מה שאמרת - פנה להוצאה לפועל ובקש "חקירת יכולת"

הם יבחנו את המצב שלך ויקבעו כמה תשלם כל חודש (אבא של חבר משלם על חוב של 50 אלף שקל - 200 שקל בחודש)

בכל מקרה גם בהוצל"פ אפשר לפרוס לתשלומים.

אם המצב שלך כפי שאתה מספר, לא תהיה בעיה לקבוע לך רף תשלומים מאוד נמוך.

אין לי זמן להגיע להוצל"פ, וניסיתי להסביר, אבל יש שם אחת מבנות דודינו שלא מוכנה להבין עברית ולא עוזרת לי.

סתם שאלה כללית שיכולה לעזור ביכולת הכספית,

פנית למשקית ת"ש/רווחה שתבדוק את המצב בבית ותעזור דרך משכורת צבאית גבוהה יותר?

אני רק מאחל לך שתצא מהמצב אותו תיארת מהתחלה (ואני לא מדבר רק על החוב)

בהקדם האפשרי ובהצלחה מרובה :roll:

פניתי לכל מי שאתה חושב ולא חושב. מפקד, סמ"פ, מ"פ, מ. ת"ש, ק. ת"ש, קתש"א, קשל"א, גורמי הרווחה בפיקוד, גורמי הרווחה במטכ"ל. לכולם. אין מה לעשות יותר ממה שעשו בשבילי (נשמע מאוד מופלץ).

תודה כולם, אני מעריך את זה.

אלרואי.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...