Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העיקוליאדה שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למדתי ע"ח התיכון. מאז היה חוב ניסיתי להגיע להסדר עם פלאפון - ללא הועיל.

אין לי זמן להגיע להוצל"פ, וניסיתי להסביר, אבל יש שם אחת מבנות דודינו שלא מוכנה להבין עברית ולא עוזרת לי.

פניתי לכל מי שאתה חושב ולא חושב. מפקד, סמ"פ, מ"פ, מ. ת"ש, ק. ת"ש, קתש"א, קשל"א, גורמי הרווחה בפיקוד, גורמי הרווחה במטכ"ל. לכולם. אין מה לעשות יותר ממה שעשו בשבילי (נשמע מאוד מופלץ).

תודה כולם, אני מעריך את זה.

אלרואי.

ניסית לבקש חופשה מיוחדת על מנת לעבוד?
פורסם

1. אם אין לך זמן להגיע להוצל"פ אתה בבעיה. הריבית הינה ריבית נשך והעורך דין חוגג.

2. העורך דין לא יגיע איתך לשום עיסקה, כפי שהבנתי החוב אינו מוכחש.

3. כנס לאתר הזה: http://www.eca.gov.il/ משם לטפסים ותוריד את טופס 839.

4. בקש חקירת יכולת. שים לב לצרף טופס ויתור על סודיות והצהרה על יכולתך להחזר כספים את הטפסים הללו תמצא בלשכת ההוצאה לפועל וכמו כן תזדקק לעורך דין שיאמת את חתימתך.

5. ייקבע דיון בהוצאה לפועל.

שיהיה בהצלחה

פורסם

משרדי עו"ד העוסקים בגבייה מרוויחים את שכר טרחתם במצבים הבאים:

1. שכ"ט טרחת עפ"י החוק- גביית שכ"ט בהתאם לגובה סכום הקרן 2X (שכ"ט ראשון ושכ"ט שני).

2. גביית אחוז מסוים (מוסכם מראש) מסך הגבייה (בנוסף לאמור בסעיף 1)

קח בחשבון כי כאשר אתה מתקשר למשרד עו"ד שמנהל את תיק ההוצל"פ נגדך, אוטומטית הם מנתבים אותך לאחת מפקידות הגבייה ה"נחמדות" שלהם, כאשר מטרתה היחידה לגבות את מקסימום הסכום בתיק, כלומר: קרן, ריבית, קנסות, שכ"ט ראשון, שכ"ט שני, אגרת הוצל"פ, חיוב בגין מסירת אזהרה וכו'. בהתאם לכך היא לרוב איננה מוסמכת לשאת ולתת, לבצע הנחות או להפגין סממנים אנושיים.

לכן, תמיד תבקש לדבר עם עו"ד ולא עם פקידה! עורכי דין מודעים למורכבות התיקים והקושי לגבות את החוב, אפילו שאין לך סיכוי ממשי לסגור את התיק! הם מודעים לכך שמאוד קל לבטל הליכים והגבלות בהוצל"פ במיוחד כאשר מדובר במקרים קשים כפי שתיארת, בטח לאור העובדה שחקירת יכולת תצביע על יכולת השתכרות אפסית, מה שישאיר אותם בלי כסף ובלי הגבלות ובלי בונוס בסוף השנה.. מה שפותח בפניך את האפשרות לנסות ולהגיע להסדר תשלומים מקל ו/או הקטנת הסכום בתיק

כמובן שהם גם מודעים לכך שאתה רשאי להצטייד בעורך דין, להגיש בקשה להארכת מועד להגשת התנגדות ובלה בלה בלה רשם הוצל"פ, בלה בלה בלה דיון בפני שופט, בלה בלה בלה- שורה תחתונה: עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ, והופ הנחה בתיק, הסדר תשלומים, הסרת הגבלות ועיקולים, שלום ולא להתראות.

כמובן שאין מדובר בהמלצה והרשום מעלה לא מהווה תחליף לייעוץ משפטי הולם, כמו כן חסרים המון פרטים מהותיים בסיפור המקרה שלך ולכן אני ממליץ בחום להתייעץ עם עו"ד, ניתן אפילו לקבל ייעוץ משפטי והכוונה ללא תשלום, בצע בירור לגבי העניין הזה.

בהצלחה.

פורסם

אתה קצת בבעייה כי אם החוב לא ממש גדול (עשרות אלפי שקלים) אין להם שום סיבה ללכת לקראתך. א.ה אדם אינטיליגנטי, רווק ונורמטיבי אז אחרי הצבא אתה תעבוד ותרויח מספיק כדי שיוכלו לגבות גם את מה שהם מוסיפים לחוב המקורי. ככל שתמהר לפעול בהוצל"פ להסדיר את הגביה כך החוב יפסיק לגדול יותר מהר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ניסית לבקש חופשה מיוחדת על מנת לעבוד?

כן.

באופן כללי, המשרד הזה מעסיק יותר מדי אנשים חסרי מוח ונשמה. אני מקבל מהם תשובות כמו "אין מה לעשות - תשלח את אמא שלך לעבוד". לציין, שאמא שלי מושבתת אחרי ת.ד. בעבודה.

אני כרגע אנסה את כל הדרכים שהוצעו שלא ביצעתי, ונראה איך מתקדם.

תודה רבה לכולם על ההיענות והעזרה, אני מעריך את זה שיש אנשים שמוכנים לעזור ללא תמורה. יישר כח!

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...