Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק - רעיון למחאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל רכבי הליסינג .

מה חשבתם שלא יעלו לכם גם את הליסינג בעקבות עליית בדלק ? לא יגבילו אתכם ל 20 אלף לשנה ? אל תדאגו החברות שלכם לא פראיריות הם יעלו לכם ואתם תמשיכו לקחת ליסינג וגם יגבילו אתכם בסוף ל20 אלף ק"מ לשנה .כולם צריכים להתאגד כי זה בסוף פוגע בכולם. מדינה מטורפת .

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שיהיה לכם בהצלחה.

אני אחזיק אצבעות מהצד שזה יצליח.

ל'

איזו גישה מסריחה. אתם תמחו ואני אמתין מהצד.

99% מהמחאות, כולל חסימת צירים וצמתים היו באישור המשטרה, כן כן. את היית שם ?

לא חשבתי כך.

פורסם

פילון, חבל על העצבים והאנרגיה.

לדעתי זה לא יעבוד, כל עוד לא תהיה תסיסה אמיתית בעם.

אולי שזה יהיה בסביבות ה 10 ש"ח לליטר, אז אנשים יתעוררו.

בזמן שהתחילה מחאת הדלק, חשבתי להרתם אליה במלא הכוח.

אבל מהר מאוד ראיתי את התגובות של האנשים, והבנתי שזה לא יעבוד.

הקרקע כנראה עוד לא בשלה למחאה כזו, וחבל.

פורסם

חברים! אנחנו קהילה גדולה שהרכב הוא לא סתם כלי בשבילה אלא ממש חלק בלתי נפרד מהחיים. אנחנו משקיעים,מוסיפים,מתקנים ומתפחים ותיכף הכל יורד לטמיון כי לא יהיה לנו אפשרות להזיז את הרכב מהחניה אם העליות מחירים האלו של כל חודש בחודשו. אז קדימה שלומי (מנהל הפורום לא?) תפרסם בגאון בראש העמוד איזה באנר או קישור לדף פייסבוק רלוונטי שהציע החבר מעלי ובואו נעשה מעשה במקום להתלונן כל הזמן!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אתה יודע כמה אנשים מהפורום הגיעו למחאת הדלק הקודמת? לדעתי אולי עשרים(פילון יוכל לתקן אותי אם צריך)

וזה לא קשור בכלל לחובבי רכב או לא. זה היה בערך אותו אחוז מהאוכלוסיה הכללית שידעה על המחאה.

אנשים פשוט לא רואים בזה כרגע כמשהו שצריך/אפשר להלחם עליו, וכנראה צריך עוד זמן ועוד עליות מחירים

כדי שזה יזיז אותם.

פורסם

כל אחד אומר "תגידו תאריך ואני בא" וזה הכי קל.

בנאדם אחד לא יכול לקבוע תאריך, ללכת למשטרה לקבל אישור וכו'.

אנחנו צריכים לקבוע מפגש, כן כן על אמת, לכנס את חברי הפורום ולקבוע תאריך ומה עושים ואיפה ואז ללכת למשטרה.

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול(בקרוב באמת לא יהיה מה לאכול).

פורסם
איזו גישה מסריחה. אתם תמחו ואני אמתין מהצד.

99% מהמחאות, כולל חסימת צירים וצמתים היו באישור המשטרה, כן כן. את היית שם ?

לא חשבתי כך.

איזה צורת כתיבה לא נאותה ולא מכובדת.

לא אני לא היתי שם כמו ש 85,600 חברי פורום לא היו,

אני פשוט אומרת זאת בקול (בכתיבה).

כמו שבעבר היה ניסיונות כושלים למען הספורט המוטורי,

והיכן היו כולם?

אהה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה זה משנה מי היה או לא היה במחאות הקודמות. השורה התחתונה היא שזה לא מדגדג לשטייניץ את הזנב. הבלו עדיין יהיה יותר מ100 אחוז מעלות הדלק. המעמ עדיין יהיה 33 אחוז מעלות הדלק, והממשלה הנוכחית עדיין תז*** את כולנו.

השאלה היא מה יהיה ולא מה היה

מי יהיה במחאה הבאה ולא מי היה במחאה הקודמת.

צריך להפגש עם ועדים של מוניות, נהגי משאיות וכו, ואליהם השאר כבר יצטרפו.

אברה קדברה

פורסם

מה שמסריח במדינה הזאת שאם נצליח באמת להוריד את מחירי הדלק, המדינה או הממשלה או כל גוף כלשהו יעלה את המחיר על משהו אחר.(מס,חשמל,מים,ארנונה,אגרת טלוויזיה :) עוד כשהייתי ילד לא האמנתי שבאמת יש דבר כזה, כל מי שיש לו טלוויזיה בבית! משלם על זה כסף!!!)

מקס.

פורסם

מצטרף לעניין שיש צורך קודם כל שאנשים יביעו רצינות בזה שיתחילו מצעד קטן, להיפגש.

ואח"כ מהיכרות ראשונית נדע אם ניתן באמת לסמוך ועל מי (למרות שזה עדיין לא אינדיקציה מלאה).

שם נישב נתעצבן עד השמיים נקטר ולבסוף נחליט. באותה הזדמנות נכיר כמה מחברי הפורום.

אין לי בעיה להטרף למחאה כמובן כל עוד איש מאיתנו לא יצטרך לספוג דו"ח. לא היינו רוצים להכביד על עצמינו עוד הוצאות על מה שכבר גם ככה יש. :roll:

פורסם

אוקי נגיד אז ככה שלא יהיה יותר סיבות לשלול, אני מוכן לבוא להפגנה לא חוקית! או חוקית כבר לא משנה לי, העיקר שיתאספו כמה מאוד אנשים מהפורום ויצעקו את אותה אותה הסיסמה ויחסמו את אותו הכביש\כבישים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אוקי נגיד אז ככה שלא יהיה יותר סיבות לשלול, אני מוכן לבוא להפגנה לא חוקית! או חוקית כבר לא משנה לי, העיקר שיתאספו כמה מאוד אנשים מהפורום ויצעקו את אותה אותה הסיסמה ויחסמו את אותו הכביש\כבישים.

יש לי יכולות על טבעיות לראות את העתיד, אני ישתף אותך מה אני רואה (לא באמת..),

דו"חות לכל מפגין שלא יהיה מוכן לפנות את האיזור.

גרירת רכבים במידה ורכבים יפריעו באופן משמעותי, וגם סוג של בונוס לדו"ח שתקבל.

מעצרים לאילו שימשיכו לסרב לזוז ויתנגדו לשוטרים.

פיצוצים מאגרופים ואלות שתקבל כשכלי תקשורת לא ישימו לב.

ותחזור הביתה עם הוצאות מיותרות, סימנים כחולים. והכי מצחיק, שבחודש הבא תשלם כבר 8.40 לליטר..

אז מה כן אפשר לעשות? שאלה טובה.. ממתין לזה שיענה לי עליה.

פורסם

1. לא צריך לצטט הודעה מעלייך

2. אף אחד לא מכריח אותך לבוא, יש אנשים שמכות משוטרים ודוחו"ת כל יום זה הדרך חיים שלהם(אני מכיר כמה)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש לי יכולות על טבעיות לראות את העתיד, אני ישתף אותך מה אני רואה (לא באמת..),

דו"חות לכל מפגין שלא יהיה מוכן לפנות את האיזור.

גרירת רכבים במידה ורכבים יפריעו באופן משמעותי, וגם סוג של בונוס לדו"ח שתקבל.

מעצרים לאילו שימשיכו לסרב לזוז ויתנגדו לשוטרים.

פיצוצים מאגרופים ואלות שתקבל כשכלי תקשורת לא ישימו לב.

ותחזור הביתה עם הוצאות מיותרות, סימנים כחולים. והכי מצחיק, שבחודש הבא תשלם כבר 8.40 לליטר..

אז מה כן אפשר לעשות? שאלה טובה.. ממתין לזה שיענה לי עליה.

אז אל תבוא!

אם זאת הגישה שלך, של פחד ושל מה יעשו לי, אז באמת שום דבר לא יתקדם ונשלם 8.4 למחרת, וזאת הגישה של הרבה אנשים וככה אי אפשר להשיג תוצאות אחי, על איזה מהפך או שינוי שהצליח אתה שמעת שהושג דרך בקשב במכתב לממשלה, רק ברעש ובכוח הם מבינים (לצערי).

ותאמין לי שכאשר הם יבינו שהם צריכים לגרור יותר מ1000 רכבים, פרטיים ומסחריים זה לא יהיה כל כך פשוט. ועל מה בדיוק הם יקנסו אותך? "נגמר הדלק, נתקע לי האוטו..."

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

• תוכן חדש...