Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

nikig אני לא יודע למה קיבלת את הרושם שיש 4 סוגי סאבים, ודגם אחד מכל סוג

יש "קצת" יותר .....בערך 8,

מה שאני מנסה לרמוז שאם לא תיתן תקציב, לא נוכל לדעת על איזו "רמה" להמליץ לך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לדעתי קח את הסאבים עם שני הסלילים וכך כשתחבר אותם במקביל תקבל 2 אום בכל אחד, תחבר כל סאב ליציאה נפרדת וכך תקבל בדיוק 200 RMS מהמגבר שיספיק בדיוק לסאב ועוד ישארו לך שני יציאות פנויות.

חוץ מזה המגבר ברמה טובה מאוד צורך הרבה חשמל (בניגוד לסדרת POWER) תבדוק את האלטרנטור של האוטו אם הוא מסוגל לספק את כמות האנרגיה שהמערכת צריכה, כנ"ל לגבי מצבר.

לגבי ההתנגדויות:

כשמחברים שני מקורות עם התנגדות שווה במקביל ההתנגדות הכללית תרד פי שתים פחות מהערך התחלתי שלהם.

לעומת זאת אם מחברים שני מקורות בטור אחד אחרי השני ההתנגדות הכללית שווה לסכום ההתנגדויות שלהם.

לדוגמה:

אם נקח את הסאב שיש לו שני סלילים שכל אחד מהם הוא בעל התנגדות של 4 אום ונחבר אותם במקביל אז ההתנגדות הכללית תהיה 2 אום, אבל אם נחבר את שני הסלילים בטור נקבל התנגדות של 8 אום.

עכשיו מפה אתה יכול לשחק הם ההתנגדויות איך שאתה רוצה.

פורסם

mikmik

לא יודע מאיפה מאיפה קיבלת את הרושם שאני קיבלתי את הרושם שיש רק 4 סאבים אבל עזוב לא משנה :):)

נתן מסגרת של תקציב עד 1000 שקל לכל סאב לא כולל תיבה

ואחי תן לי לינקים של הסאבים שתמליץ ולא משנה מאיזה אתרים

פורסם

אין לי מספיק רעיונות בראש מה ניכנס בתקציב וגם לנתונים המרשימים של המגבר שלך

אז אני אתן לאחרים להמליץ.

מה שכן עולה לי בראש זה הדגם של באזוקה 12" עם שני הסלילים אם אני לא טועה זה

סידרת ה RS

ממליץ לך להתעניין בו, לא מעבר לזה אין לי ניסיון איתו חוץ מהמלצות של אחרים.

עריכה: http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=674

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...