Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין אותי, העולם שלנו קיים כבר 4.5 מילארד שנים, ואף פעם לא קרה שהיה רוצח גלובלי כזה שהכחיד כמעט את כול יצורי החיים.

ופתאום עכשיו, אחת לכול כמה שנים מופיע רוצח כזה או אחר שעתיד להרחיב את העולם...

פשוט המגלומניה האנושית במיטבה...:roll:

סתם לידע כללי.

כדור הארץ עבר במהלך חייו עד כה כעשר הכחדות המוניות (כולל הדינוזאורים , שכנראה המכתש באריזונה הוא העדות למטאור המכחיד).

ההכחדה ההמונית הכי גדולה התרחשה לפני 250 מיליון שנה, כאשר כמעט 95 אחוז מהמינים הוכחדו!

בנוסף, בשנת 1908 בסיביר במקום שנקרא טונגסקה, התפוצץ אסטרואיד ששיטח איזור בגודל של העיר לונדון!

וכמובן שמסביבנו חגים אלפי אסטרואידים שזה רק עניין של זמן עד שאחד מהם יגיע אלינו.

אם אתה מחפש הוכחה, תסתכל פשוט על הירח.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתכון ומכתש Chicxulub במכסיקו.

המכתש באריזונה הרבה יתר צעיר - גילו נאמד ב-50,000 שנה "בלבד".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בואו נעשה קצת סדר.

במהלך ההיסטוריה של כדור הארץ היו כמה וכמה הכחדות המוניות, הגדולה שבהן הידועה למדע היא ההכחדה הפרמיאנית, שחיסלה כתשעים אחוז מהחיים על פני כדורה"א. המפורסמת שבהן היא כמובן הכחדות רוב הדינוזאורים לפני כ-65 מיליון שנה. היו גם הכחדויות המוניות מאז, אם אני זוכר נכון.

למרות שלא כל ההכחדות מקורן היה באסטרואידים, כמו זה שפגע באזור מפרץ יוקטן במקסיקו של היום, ושככל הנראה חיסל את הדינוזאורים, יש כמה תאוריות מעניינות שטוענות שכל בערך 30 מיליון שנה מתקרב כוכב לכת או בן לוויה אחר של השמש (ננס חום למשל) לענן אורט (Oort) שמקיף את מערכת השמש ומאכלס מיליארדי אסטרואידים בגדלים שונים. אותו בן לוויה מזיז ממקומם חלק מהאסטרואידים ומשגר אותם במסלול בו הם מתקרבים למערכת השמש פרופר, וחלקם עלולים להתקרב אף לכדור הארץ.

זו רק תאוריה הבאה להסביר מה שנראה כמו מחזוריות בפגיעות משמעותיות של אסטרואידים בכדור הארץ, ואין לה שום קשר לתחזיות קץ העולם למיניהן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
דווקא יכול להיות נחמד סוף העולם....האנושות באמת התדרדרה. הגיע הזמן לעשות RESTART.

אני תמיד בעד, בין אם זה יהיה זה, או מלחמה גרעינית, או זומבי אפוקליפסה. כשנראה (או לא נראה, כי הרוב ימות אם יקרה דבר כזה) ירח שני בשמיים, נדע.

http://www.youtube.com/watch?v=y4dhvm9ivGQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסירטון הזה כ"כ לא מדוייק...חבל. אם היו משקיעים יותר מחשבה ב"אמיתות" שלו....נו באמת...

זה מתחיל מהצל הלא הגיוני ( בדקה ה 0.37) וממשיך בעוד כל מיני....

נו שויין.

פורסם
דווקא יכול להיות נחמד סוף העולם....האנושות באמת התדרדרה. הגיע הזמן לעשות RESTART.

אל דאגה, ברוס ויליס יציל אותנו מהמטאור הבא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם זה נכון, אני מתבאס רק מלחשוב על התור בכניסה לגן עדן... ימים עד שאני אצליח להכנס.

לא נראה לי שיהיה שם תור , מסוג האנשים שיגעו לשם יהיה מאוד משעמם ... :lol:

גיהנום זהו ה-מקום למסיבות הכי מטורפות ... :evil:

:shock2::snipersmi
פורסם
אם זה נכון, אני מתבאס רק מלחשוב על התור בכניסה לגן עדן... ימים עד שאני אצליח להכנס.

לי אישית נראה שמרוב בעיית מקום בגיהנום יעבירו אנשים לגן עדן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני תמיד בעד, בין אם זה יהיה זה, או מלחמה גרעינית, או זומבי אפוקליפסה. כשנראה (או לא נראה, כי הרוב ימות אם יקרה דבר כזה) ירח שני בשמיים, נדע.

http://www.youtube.com/watch?v=y4dhvm9ivGQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה היה ה- "DEATH STAR"? :shock:

אל דאגה, ברוס ויליס יציל אותנו מהמטאור הבא.

צחוק צחוק.

שמעתי ראיון עם מדען, שטוען ש:

"היו בעבר וכנראה יהיו גם בעתיד הכחדות המוניות. ההבדל היחיד בין ימינו לבין מה שהיה בעבר, זה שהיום אנו מסוגלים לעשות משהו נגד זה".

יש תוכניות מגירה לעניין שינוי נתיב של סלע חלל ענק במסלול התנגשות. רק צריך לאתר אותו בזמן.

1) לעשות לו "ברוס וויליס" עם ניוקס.

2) לחגור לו ג'טפק, ולשנות לו את הנתיב עם מספר טילים שיינעצו בו וידחפו אותו למסלול לא קטלני עבורנו.

3) לעשות לו "צ'אק נוריס", להתעטש עליו עם נשק גרעיני (לידו! לא עליו) וע"י כך להזיז את המסלול שלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כבר די הרבה שנים יש תוכנית לאיתור גופים קרובים לכדור הארץ. ב-2008 היה מטאור שאותר מספר שעות לפניש חדר לאטמוספירה באזור סודאן (אולם שבריו לא אותרו).

כנראה שאין תוכניות ברורות למקרה שיאותר גוף המאיים על כדור הארץ בטווח קצר מפגיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...