Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם משהו ששמעתי עליו והחלטתי קצת לחפש עליו באינטרנט. בקצרה מה שנאמר שזה כוכב שיכנס למערכת השמש שלנו ובעצם יערער את כל היציבות פה בכדור הארץ ומשם התסריט כבר ידוע - רוב אוכלוסיית העולם תמחק, הטבע ישתגע(סופות, צונמי, הרי געש מתפרצים וכו') בקיצור, הלך עלינו :shock:

בכל מקרה, נאמר שבערך בחודש מאי יהיה ניתן לראות מעין ירח שני בשמינו.

האם מישהו שמע עלזה? נישמע אמיתי או סתם שטות?

מעניין...:roll:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח, לא ראית את הסרט 2012.

אני מתחיל לחשוב שהילד פר"ח שלי צדק. ב2012 יחרב העולם, ככה הוא טען.

כל זה, ואני מתעסק עם יובש בידיים.

פורסם

המצאה של איזו "נביאה" הזויה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין אותי, העולם שלנו קיים כבר 4.5 מילארד שנים, ואף פעם לא קרה שהיה רוצח גלובלי כזה שהכחיד כמעט את כול יצורי החיים.

ופתאום עכשיו, אחת לכול כמה שנים מופיע רוצח כזה או אחר שעתיד להרחיב את העולם...

פשוט המגלומניה האנושית במיטבה...:roll:

פורסם

קין הרג רבע מהאנושות.

ובנימה רצינית יותר, מגלומנים היו תמיד, פשוט עכשיו לחלקם יש גם כפתור אדום.

פורסם

אנשים שיאיימו ב"סוף העולם" תמיד היו ותמיד יהיו - והם יצליחו לסחוף אחריהם עדת מאמינים שבד"כ גם תתרום להם את כל רכושה. עסק די משתלם.

מעבר לכך שיש נסיונות למפות גופים שמימיים שמאיימים על כדור הארץ, אבל לפחות אלה מפרסמים את תגליותיהם באופן מסודר ומעדכנים בכל פעם שיש תחזית לגבי מסלולם של הגופים המאיימים. חפש Near Earth Object.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מעניין אותי, העולם שלנו קיים כבר 4.5 מילארד שנים, ואף פעם לא קרה שהיה רוצח גלובלי כזה שהכחיד כמעט את כול יצורי החיים.

ופתאום עכשיו, אחת לכול כמה שנים מופיע רוצח כזה או אחר שעתיד להרחיב את העולם...

פשוט המגלומניה האנושית במיטבה...:roll:

הדינוזאורים יחלקו עליך..

TFSI Power

פורסם
הדינוזאורים יחלקו עליך..

הכחדת הדינוזאורים הוא תהליך שבו הם ניכחדו כתוצאה מתהליך של ברירה טבעית שבו הם הפסידו ליונקים, ובנוסף לא הסתגלו לשינויי מזג האוויר שהתרחשו בזמן נדידת היבשות.

זה תהליך שממילא לקח כמה מאות אלפי שנים, וממש לא היה כמו שמראים לך בסרטים.

פורסם
הכחדת הדינוזאורים הוא תהליך שבו הם ניכחדו כתוצאה

אתה יודע שיכולת להגיד את כל זה פשוט ע"י: הדינוזאורים נכחדו כתוצאה...

ובכל מקרה, נראה לי שמיטב המדענים לא יסכימו איתך - הם מדברים על אסטרואיד או פעילות וולקנית חזקה במיוחד שבזמן קצר הרגה את כל הדינוזאורים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמממ יש הרבה תיאריות, כולל העניין של המטאוריט, וקשה להצביע על הכחדה שלהם ע"י אירוע חד פעמי, כי גם מאפייני הדינוזאורים היו שונים.

דווקא לרוב המדענים חושבים שזה היה מה שנקרא אירוע משולב, כמה תופעות במקביל, שגרמו להכחדה. וכן, זה לקח זמן(בשביל תהליכים אבולציונים, "זמן קצר" יכול להיות בקלות כמה עשרות ומאות אלפי שנים)

פורסם

יש אתר "נחמד", מה קוראים אותו ZETATALK.COM, מתפרסמים שם כל מני מסרים שאנשים מקבלים מכל מני ישויות חוצניות.

בקשר לנובירו, מפורסמים שם כל מני מקומות בעולם בהם ההשפעה של הקאטאקליזמות תהיה פחותה ויתאפשר לאנשים לשרוד.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...