Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרו שבתאריך משהו פברואר 2012 אנחנו אמורים למות?

לפי דעתי אנשים פשוט משעמם להם.

כל חורף אומרים בקיץ יהיה מלחמה, נו אז!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שתי בלונדיניות יושבות בחוץ, מביטות על השמיים, ואחת שואלת את השניה:

"תגידי, מה יותר קרוב - הירח או לונדון?"

"בטח שהירח" -באה התשובה - את הירח אני רואה מפה ואת לונדון אי אפשר לראות.

ולמה כמה?

הסיפורים על הסתרות מידע וקונספירציות מזינים הרבה אתרים ונביאים כאלו ואחרים.

אם הניבירו הזה היה בקרבת התנגשות עם כדור הארץ - הוא כבר מזמן היה נכנס לטווח ראיה, בטלסקופים או בעין בלתי מז...

ואם הוא היה אמיתי - משהו בר הוכחה כבר היה מתפרסם. לא "נדמה לי" או "שמעתי קולות" אלא הוכחה שתעבר מבחני פיזיקה.

מי שרוצה - יכול למצוא מידע להדיוטות באתר נאסא, יש שם איזו פינה של שאלות ותשובות.

אבל מקובל ששלטונות מסתירים מידע. אותי מטרידים יותר מידע שמועלם בישראל שלנו.

התחזית היחידה ל-2012 היא קצת התפרצויות בשמש, משהו שקורה כל כמה שנים ולא משפיע אפילו על זמן החימום בדודי השמש.

למי שממש רוצה לחשוש - הנה: עוד כ-4 מיליארד שנים (אאל"ט במספר, הוא נורא גדול) השמש תאבד את האנרגיה העצמית שלה וכנראה תתפוצץ. אז אין ממש סיבה להכין כרגע תאורת חרום או לחפש כוכב אחר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

המאיה הזכירו את 2012 כסוף האנושות כפי שאנו מכירים אותה.

מהראייה שלי עכשיו אני יכול להעלות על דעתי מלחמת עולם שלישית גרעינית ושימוש ב"ברירת שמשון". בקטנה..

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה כל השטויות האלה, סוף העולם לא יגיע ב2012, הרי בסרט בחזרה לעתיד 2 הם טסו לשנת 2015.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתה סדרה לפני כמה חודשים בערוץ 8 או נאשניונל ג'אוגרפיק לגבי בני המאיה והנבואה שלהם. הנבואה של סוף העולם זו פרשנות שלנו עד כמה שזכור לי מאותה תוכנית. ישנו ציור קיר במערה שבו רואים קו מתמשך ובאיזשהו שלב הקו מתפצל לשני חלקים. חלק מהחוקרים פירשו זאת כסוף העולם וחוקרים אחרים העלו רעיון שונה שאומר שבשנת 2012 האנושות תצטרך להחליט באיזו דרך ללכת, דרך של שמירה על הטבע וחיסול המלחמות, או דרך של הריסת הטבע. במידה והאנושות תבחר בדרך השניה (מה שמן הסתם יקרה) האנושות תושמד.

חיפשתי את ציור הקיר הזה בגוגל אבל לא מצאתי.

פורסם

ולמה כמה?

הסיפורים על הסתרות מידע וקונספירציות מזינים הרבה אתרים ונביאים כאלו ואחרים.

אם הניבירו הזה היה בקרבת התנגשות עם כדור הארץ - הוא כבר מזמן היה נכנס לטווח ראיה, בטלסקופים או בעין בלתי מז...

ואם הוא היה אמיתי - משהו בר הוכחה כבר היה מתפרסם. לא "נדמה לי" או "שמעתי קולות" אלא הוכחה שתעבר מבחני פיזיקה.

מי שרוצה - יכול למצוא מידע להדיוטות באתר נאסא, יש שם איזו פינה של שאלות ותשובות.

אבל מקובל ששלטונות מסתירים מידע. אותי מטרידים יותר מידע שמועלם בישראל שלנו.

התחזית היחידה ל-2012 היא קצת התפרצויות בשמש, משהו שקורה כל כמה שנים ולא משפיע אפילו על זמן החימום בדודי השמש.

למי שממש רוצה לחשוש - הנה: עוד כ-4 מיליארד שנים (אאל"ט במספר, הוא נורא גדול) השמש תאבד את האנרגיה העצמית שלה וכנראה תתפוצץ. אז אין ממש סיבה להכין כרגע תאורת חרום או לחפש כוכב אחר.

לא מדוייק.

ראשית השם המקובל בין המדענים הוא נמסיס, שהוא כוכב \ פלנטה מסוג ננס חום.

רוב הכוכבים בגלקסיה הם מערכת בינארית, כלומר לכל כוכב יש בן לוויה. לא מעט מדענים

חוקרים היום האם לשמש שלנו יש בן לוויה שכזה המשלים מחזור של 26 מליון שנה.

התאוריה היא שנמסיס נמצא באזור ענן אורט מחוץ למערכת השמש ומחזוריותו תואמת לממצאים

שונים אודות הכחדות המוניות בהסטוריה של כדור הארץ.

ננסים חומים הם כוכבים "קרים" שכמעט בלתי אפשרי לגלות אותם באמצעים רגילים, ולכן

החלו לאחרונה להפעיל טלסקופים בתחום האינפרה אדום המסוגלים לגלות כוכבים בטמפרטורות

של 150 קלווין.

מעבר לכך, כל 26,000 שנים, מערכת השמש משלימה מחזור בו היא נמצאת ישירות מול המישור הגלקטי

של שביל החלב אשר במרכזו מגה חור שחור ופולט קרינה קוסמית המסוגלת תיאורתית לגרום להכחדה המונית.

ודבר אחרון, אומנם לשמש יש מחזוריות של 11 שנים בהן היא מתעוררת עד לשיא המתבטא בסערות סולריות.

מדענים חוששים שהתחזיות לשנים 2010 - 2013 היו תחזיות חסר וההתפרצויות יהיו יותר אלימות בשיעור של

40%. זה אומר השבתת לווינים, רשתות חשמל ועוד. שער בנפשך איך יראו חיינו ללא חשמל ולווינים לתקופה של חודשים,

וכבר היו דברים מעולם, כמו בשנת 1926, 1960.

בקיצור, יש דברים בגו ולא הייתי ממהר כל כך לבטל את הדברים רק כי הם נשמעים כמו מדע בדיוני.

ובכלל, לא יזיק להחזיק בבית קופסאות שימורים, מטהרי מים, סוללות לפנסים...:lol:

פורסם

רק לחדד - התרבות המתועשת של היום היא למעשה דור התרבות הראשון שעלול לסבול השפעות הרסניות כוללות עקב התפרצות קיצונית של סערות שמש.

הסערה הקיצונית האחרונה תועדה אאל"ט בשנת 1879, וקראתי איפשהו שאם היא הייתה מתרחשת כיום היא הייתה צולה כמעט כל מעגל חשמלי קיים על פני האדמה וסביב לה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הזכרת לי את זה:

1500568_460s.jpg

בינתיים כבר שנת 2012, ואין מכוניות מעופפות מונעות זבל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...