Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו ש sronis כתב, ההתארגנות לקראת דעת הקהל בעקבות הבחירות מתחילות להופיע,

אני לא אתפלא אם יופיעו כתבות נוספות בנושא של הפחתת מחירים למוצרים נוספים.

וכן יש כאלו שמאמינים למה שאומרים ולמה שנכתב בתקשורת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נקוה מאוד שכבר יצא לפועל..

לא הגיוני שאוטו עולה כפול 3 ממדינות בחול וכל זה רק בגלל המדינה

אני במקומך לא עוצר את נשימתי עד שזה יקרה.

רפורמה כזו תיתקל בהמון קשיים אם בכלל תיכנס בסופו של דבר, וגם אם כן - לא במלואה כלל.

במדינה כזו שהדיבורים כמו חול (ואין מה לאכול) ומצויים בפה של כל פוליטיקאי מתחיל, שום דבר לא זז וגם לא יזוז.

צריך לצאת מנקודת הנחה ולהבין:

למדינה אין שום אינטרס להוזיל פה שום דבר כי היא בעצם יורה לעצמה ברגל במהלך שכזה והכנסותיה ושל בעלי ההון פוחתות!

עוד משהו - למה להרוס ולקלקל משהו שעובד? זה לא שהציבור לא קונה רכבים, הוא קונה, בולע את הצפרדע ושוכח.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אמירות כמו של השר הזה רק מעצימות את הסלידה שיש לי כלפיו ואלה שיושבים איתו.

שבינתיים יבטל את הבדיחה העלובה של פרויקט המצלמות, אחר כך ייצא בהצהרות שקריות כאלו שיעודד את התמימים.

אבל... זה לא שאם אני יבחר במישהו אחר זה אומר שהמצב ישתנה, כולם אותו הדבר.

בגלל זה מעולם לא השתתפתי בבחירות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בגלל זה מעולם לא השתתפתי בבחירות.

גאוני. כולם גרועים אז אני דווקא לא אבחר. אתה רק פוגע בעצמך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למדינה אין שום אינטרס להוזיל פה שום דבר כי היא בעצם יורה לעצמה ברגל במהלך שכזה והכנסותיה ושל בעלי ההון פוחתות!

לא נכון. הכנסות המדינה לא יפגעו.

קרא שוב את ההסבר בתגובה 14.

הכנסות בעלי ההון זה כבר ענין אחר.

בגלל הכנסות בעלי ההון, הצרכן הפרטי משלם גם את ההנחות שמקבלת חברת הליסינג. כלומר לא רק שאתה משלם יותר על הרכב, אתה משלם עוד יותר כדי לכסות את ההנחה שמישהו אחר קיבל.

כמו זמן אויר בסללולר - הפרטי מסבסד את העיסקי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא נכון. הכנסות המדינה לא יפגעו.

קרא שוב את ההסבר בתגובה 14.

.

אחלה. אז הכנסות בעלי ההון פוחתות, סיבה אחת מספיק טובה למה אפשר לגנוז את השטות הזו כבר עכשיו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
גאוני. כולם גרועים אז אני דווקא לא אבחר. אתה רק פוגע בעצמך.

איך בדיוק אני פוגע בעצמי?

מהיום שהתחלתי לגבש אידאולוגיה אישית, ועד היום, עדיין לא הגיע נציג אחד שהתאים לדרישותיי ( אני יודע כמה שחצן אני נשמע עכשיו).

אני לא מוכן לבחור רק כדי לצאת מידי חובה, במצב כזה אני אכן אפגע בעצמי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתה פוגע בעצמך בגלל שאתה לא מצביע. במגזר החרדי מצביעים קרוב ל-100% ומפלגות חרדיות מקבלות הרבה יותר כוח והשפעה ביחס לגודל הציבור החרדי מכלל האוכלוסיה.

פורסם
אחלה. אז הכנסות בעלי ההון פוחתות, סיבה אחת מספיק טובה למה אפשר לגנוז את השטות הזו כבר עכשיו.

בהכנסות בעלי ההון יותר קל לפגוע - אם כולם יחרימו את המוצר שהם משווקים, המחיר ירד וירד ובהתאמה גם הרווחים.

הבעיה היא שאף אחד לא מוכן לוותר על הקוטג' והפסק זמן והחברות הגדולות יודעות זאת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
איך בדיוק אני פוגע בעצמי?

מהיום שהתחלתי לגבש אידאולוגיה אישית, ועד היום, עדיין לא הגיע נציג אחד שהתאים לדרישותיי ( אני יודע כמה שחצן אני נשמע עכשיו).

אני לא מוכן לבחור רק כדי לצאת מידי חובה, במצב כזה אני אכן אפגע בעצמי.

תבחר את הרע במיעוטו.

העיקר שתשמיע את קולך, ולא תשתוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני דווקא מאמין שהוא רוצה להוריד את מחירי הרכב.

אבל רק בשביל שיותר אנשים יקנו רכבים מה שנותן יותר דוחות תנועה מהמצלמות החדשות.

ככה המדינה מרוויחה פעמיים, פעם אחת מיותר רכבים, פעם שניה מהדוחות.

אין כבר אמון בממשלה והשרים.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה,אבל מי שלא מצביע,נחשב "קול צף",וככזה,כל הקולות הצפים עוברים אוט' למועמד המוביל ואז הוא\הם נבחר\ים?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ezuf,

אתה טועה.

מי שמצביע וקולו כשר, אזי הוא קודם כל משפיע על אחוז החסימה.

מפלגה שלא עוברת את אחוז החסימה, כל הקולות שלה הולכים לאבדון.

יש מפלגות שיש להן הסכמי עודפים (ובלבד שהן עברו את אחוז החסימה).

אח"כ יש גם חלוקת עודפים לפי שיטת באדר-עופר. לכל מפלגה נשארים עודפי קולות שאינם משלימים מנדט. בשלל הזה מתחלקים לפי נוסחה מסויימת מספר מפלגות. בד"כ השלל נופל בחלקן של המפלגות הגדולות. לפעמים, המפלגות הגדולות שזוכות בשלל, הן "יריבות".

.

• תוכן חדש...