Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגמרי. ויותר מזה, שוטרים צריכים להבין שהציבור כבר לא "אוכל" כל מה שמפילים עליו, ושכדאי שיעשו את מה שהם אמורים לעשות, ולא להפיל אזרחים תמימים בפח ולהלביש עליהם עבירות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני באמת רואה שמתחילה להיות הצדקה למצלמות רכב למי שאין מצלמה בפאלפון,בוודאי אתם זוכרים את הבחור שעצר בעצור ולאחר פניה הייתה ניידת והוא הואשם שלא עצר.

אך לפעמים צריך לדעת איך מתנהגים כמו במקרה של החבר'ה שהתבקשו לעצור והתחצפו אליהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אסור להרפות מהסיפור הזה עד שהשוטרים האלו יפוטרו ויפצו כספית את הנהג. למעשה, יש מקום להכניס לכלא על דבר כזה, אבל פיטורין יהיו התחלה טובה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה שהם עשו לו זה סוג של הונאה לא? נכנסים על זה לכלא אם אני לא טועה, נכון?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק ביטול?

אני במקומו ממשיך לתבוע את השוטרים/משטרה. אני הייתי שולח את השוטרת הזאת על טיל הביתה ומובטלת.

פורסם

אחד ניצל מתוך מאות אם לא אלפים שנופלי ברשת בגלל שטויות כאלה.

לא חסר מקרים שעכשיו מתחילים להתפרסם בגלל מצלמות שמראים מה השוטרים עושים.

מה היה לפני העידן הזה? :\

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

על פניו נשמע מקרה חמור. אבל לא לשכוח שמדובר בכל זאת בתשקורת, והכתבה היא לגמרי מהצד של עורך הדין.

אני לא בא להאשים את הנהג, אבל זה לא שהנהג ניגש מטעמו לבית חולים לבצע בדיקת אלכוהול.

בניגוד למקרה של דניס שצילם מראש את העבירה שלא ביצע, ונראה בבירור שהשוטר שם סרח, כאן אני לפחות לא רואה מקרה מובהק, בטח שלא בהסתמך על גרסת עורך (עוכר?) הדין לתשקורת בלבד. אף אחד מאתנו גם לא צפה בסרטון.

צפו לסדרת סרטונים נוספת ביוטיוב של ערסים נתפסים ע"י שוטרים.

מה שכן, אם חלילה אואשם בנהיגה בשכרות, אני כבר יודע לאיזה עורך דין לפנות.

פורסם

יש לי סרטון בפלאפון של שוטר שכותב דו"ח לחבר ושכאשר הוא רואה שאני מצלם הוא ממש מתעצבן מאיים במעצר במידה ולא אשוב לרכב, לא מוכן אפילו שאני יתרחק מהניידת.

שאני שואל את השוטר לגבי סטיות בין מה שקרה לדוח הוא מאיים על חבר שלי להעלות את הדוח ואף במעצר... חבל שזה המצב של השוטרים שלנו שאמורים לשמור להגן ולתת לנו את ביטחוננו.

פורסם

אני לא מבין, חסר שיכורים אמיתיים שנוהגים בכביש שצריך להפליל אזרחים חפים מפשע?!ביזיון, הגוף שאמור לשמור על אזרחי המדינה...מדהים ומקומם שאזרחים צריכים לצלם את האירועים הללו כדי לשמור על עצמם, מפני אלה שאמורים לשמור עליהם.אין מה לעשות, אם אין אני לי, מי לי.הייתי תובע תביעה נגדית, שמשטרת ישראל תצטרף לשטראוס ותלמד לקח - יש גבול כמה אפשר להתעלק על האזרח המסכן.

פורסם

היום בבוקר קיבלתי פוסט על הוול שלי - שאותו חבר מבין למה אני מחזיק במצלמה באוטו (עד אז הוא חשב שאני מגזים).

יצאתי ממקום עבודתי, בבגדי עבודה , בליל שישי מאיזור תעשיה שיש בו דאנס באר - עצרו אותי לביקורת - כמובן שעצרתי וכל הווג'ארס שאתם ודאי כבר מכירים - בינתיים עוברים רכבים עם מוסיקה בקולי קולות והחברים שמחים וצוהלים ... העיקר שאותי בדקו.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

נו ברור יותר קל להתמודד מול בן אדם שקט ורגיל מאשר עם חברה "בעייתים". כמו בצבא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...