Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אחרי שהחלפתי תרמוסטט בפאביה 2002 שלי( מקורי יש לציין) חום המנוע עולה בדיוק לאן שצריך, אך החימום ברכב לפעמים עובד ולפעמים לא. וכשהוא עובד אז זה חימום מועט ממה שצריך להיות, ואחרי כמה דקות המערכת זורקת אוויר רגיל.

יש לציין שהרדיאטור חימום מחובר והכל תקין, אין נזילות,שתי הצינורות שלו חמים, חום מנוע על 90 בדיוק.

אחרי שהחלפתי את התרמוסטט הוספתי כמובן מים אדומים ונסעתי לדרכי.

שאלות:

1)יש משהו ששכחתי לבצע בעת ההחלפה ועקב כך אין לי חימום?

2)אם לא, יש סיבות אחרות לעניין?

תודה מראש!

פורסם

לדעתי,

ביצעת את כל הפעולות כאשר הבורר של החימום סגור.

לכן,ישנה הצטברות של אוויר במערכת.

בצע ניקוז של אוויר בזמן שהבורר על חימום.

שגיב

פורסם

עוד סיבה היא הצטברות של לכלוך ברדיאטור חימום,במצב זה עליך לנתק את 2 הצינורות הנכנסים לתוך האוטו מכיוון המנוע,בצד אחד להכניס צינור מים ולהזרים מים עד שבצינור השני יצאו מים נקיים,אתה צריך להזרים מים בפולסים.

אך קח בחשבון כי אם הרדיאטור חימום גמור,הזרמת מים יכולה לגרום לו להתפורר.

עשה זאת בעדינות.

פורסם
לדעתי,

ביצעת את כל הפעולות כאשר הבורר של החימום סגור.

לכן,ישנה הצטברות של אוויר במערכת.

בצע ניקוז של אוויר בזמן שהבורר על חימום.

שגיב

מערכת החימום ברכב של פותח האשכול אינה מצויידת בשסתום מכני המווסת את ספיקת נוזל הקירור דרך רדיאטור החימום לכן הפעולה שהצעת מיותרת.

במילים אחרות ברכב של פותח האשכול קיימת זרימה תמידית של נוזל קירור דרך רדיאטור החימום.

הוצאת אויר מהמערכת מתבצעת ע״י פתיחת מיכל העיבוי תוך כדי שהרכב מונע נכון?

במידה ולא ביצעת את התהליך הניקוז בצורה מדוקדקת האוויר הכלוא במערכת מתנקז מעצמו בזמן נסיעה.

האם מערכת הקירור אצלך נקייה ?

האם השתמשת בנוזל קירור מקורי לכול אורך השנים ?

כמה קילומטר עשה הרכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

האם אתה מדבר על עוצמת החימום או על עוצמת המאוורר?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אחרי שעשיתי שטיפה לרדיאטור חימום בשבוע שעבר החימום עבד מעולה. משום מה אתמול חזרה התופעה של החוסר חימום. אני כבר לא מצליח להבין מה הבעיה. אני משתמש בנוזל קירור אדום של פרסטון והאוטו עשה 180k. יש לציין שהחימום עבד מעולה לאחר השטיפה וכרגע הבעיה לזרה לקדמותה.

עצות?

• ספונסר פורום
פורסם

תנסה לשטוף שנית את מקרן החימום ,יתכן שיש לך ליכלוך

במערכת הקרור שנתקע בנקודה הכי צרה שזהו מקרן החימום

ויוצא שהוא משמש כמסנן של מערכת הקרור כולה.

בזמן הזרמת המים אל המקרן כאשר שני הצינורות פתוחים כאשר יש להקפיד

להזרים את המים בלחץ ומשני הכיוונים ,תראה אם יוצא לך הרבה לכלוך ואבנים קטנות .

אם כן אז עליך לנקות את כל מערכת הקרור כי אחרת המקרן יסתם שוב ושוב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...