Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהבתי.

אני גם אוהב עוד יותר שיבואו לה שוטרים באמצע הלילה, ויוציאו אותה מהבית באזיקים מול הבנות שלה.

בדיוק כמו שקרה לצעיר בכתבה בזמנו על המשפרי מכוניות, שלקחו אותו שוטרים באמצע הלילה מול ההורים שלו.

ושמפכ"ל המשטרה יואשם ויורשע בנהיגה במהירות מופרזת ע"פ הצילומים שהעלו לטלויזיה, כמו הצעיר שהעלה צילומים לפייסבוק.

אני לא מבין מה זה האפלייה הזו.

כמובן, שאני אשמח עוד יותר, אם שוטרים לא היו באים לאף משפר רכב, או חובב רכב, וכדומה. זה יותר עדיף.

אבל האפלייה הזו, כאילו-מה? כאילו משפרי הרכב הם "כושים"? "מצורעים"? "טרוריסטים"?

לצערנו זה לא מה הם כן.. אלא מה הם לא, והם לא רופאים מכונאים מבוגרים (אל תשכח את הסטיגמה שככל שאתה מבוגר מותר לך הכל ובגלל שאתה נוהג 50 שנה הכביש שייך להוריך) וכמו שאמרו זה עניין תקשורתי. המשטרה לא תעצור אותה בגלל שהתקשורת העניקה לה סוג של חסינות במקרה הזה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לא חסר אנשים מכובדים כמו עורכי דין, מהנדסים וכו' שאוהבים מוטוריקה ומשפרים את רכבם.

זה אמור לשנות משהו? לא. תאמין לי מנסיון כשהם נוסעים ברכב משופר ורואים שוטר הם מקבלים רגליים קרות בדיוק כמו כל אחד אחר, כי מבחינתם הם יודעים שהתוצאה תהיה שווה לכולם, אבל כנראה שלתקשורת ולמשטרה זה לא כ"כ ברור, העיקר שהצלחנו לסחוט עוד קצת רייטינג:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מי "גבר" מתקשר למלשינון של המשטרע לדווח עליה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מי "גבר" מתקשר למלשינון של המשטרע לדווח עליה?...

זאת ממש, אבל ממש לא הכוונה שלי!

בעיניי, היא לא עשתה שום דבר רע. מבחינתי לשחק קצת עם רכב שבבעלותך הפרטית זהו דבר לגיטימי לחלוטין ואני מפרגן לה לחולטין, ומעודד אותה להמשיך בפועלה הן במישור המקצועי והן במישור המוטורי.

הבעיה בעיניי היא שהתקשורת והרשויות עושות אן-דן-דינו בנושאים האלה. כשמדובר בד"ר- בטח, "אחד 60 כוח סוס אחד- על האש!" (במבטא של מוכר שווארמה) וגם יפרסמו כתבה מפרגנת, אבל מסטודנט לתקשורת שרק העז להרכיב פורק חיצוני על האיביזה שלו בוחני התנועה יעשו מטעמים...:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הייתי רק חצי ציני.

צדק אחד לכולם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...