Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אם גם אליה יגיעו הביתה כאילו היא איזה רוצחת על המשפט

"לאניה רכב ספורט מסוג מיצובישי איבולושין, "איבו 8", שמגיע עם 260 כוחות סוס, יותר מפי שניים מהמאזדה 3, לשם השוואה. אלא שלפייגין זה לא הספיק, היא דרשה מהמנוע שלה יותר ושדרגה אותו ל-320 כוחות סוס. "

באמת מעניין איך כשמדובר בד"ר כותבים את זה באהבה ופירגון, אבל אם שוטר היה עוצר אותי (או כל אחד מכם לצורך העיניין) זה היה מגיע לחדשות כ"עבריין תנועה מסוכן אשר נהג ברכב בעל מנוע טורבו משופר עם שינויים בלתי חוקיים. החשוד עוכב לחקירה":roll:

עריכה:

שלא תבינו לא נכון, כל הכבוד לה. באמת שאני מפרגן, אפילו יצא לי לראות אותה בכביש כמה פעמים.

הטענות הן כלפי התקשורת והרשויות שפועלות לפי מה שמתחשק להן באותו רגע...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

עכשיו זה מתחבר לי. אני זוכר שפעם ראיתי אשה מבוגרת נוסעת באיוו והייתי מאוד מופתע. כל הכבוד גם על הבחירה - מדובר באחת המכוניות המהנות ביותר שנוסעות על כבישי הארץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תשמעו, מה שכן היא תצליח למכור את הרכבים שלה בשנייה וחצי.

למכירה: לנסר איוו, רק אישה נהגה עליו. מרופא. ממכונאי. רק חסר פה תו נכה ויש לנו את כל הסטיגמות :lol:

פורסם

באמת מפליא אותי איך שאני היחיד שמתקומם מעניין התקשורת המפלה.

איך במהלך פשיטות מתוקשרות שכולנו יודעים שנועדו לכלום ושום דבר מעבר לבאז תקשורתי ואהדת הציבור תוספת של 60 כ"ס תהפוך אותי לחוליגן, פושע-משנה-מבנה כנגד החוק שיש להחרים את רכבו ולכלוא אבל במקרה הנ"ל פתאום זה מגניב כי מדובר בבחורה - רופאה - מכונאית אז זה בסדר ומפרגנים לה על השיפור???

מה יהיה עם המדינה שלנו, לא יודע אם לכעוס, לצחוק או לבכות:cry:

ואני עוד חשבתי שלפחות כאן, אני אחזור לשרשור הזה ואראה שיש עוד אנשים שמרגישים כמוני. כנראה שאני אופטימי...

ושוב, האש והטענות ממש לא מכוונות כלפי הד"ר. כל הכבוד לה ושתמשיך כך. התקשורת והרשויות הן המעוותות כאן... קשה לי לדמיין מצב שהמשטרה תדפוק לה על הדלת והתקשורת תאשים אותה בשיפורים בלתי חוקיים אפילו שיש הודאה בעיתונות:roll:

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאוד פשוט, תקשורת מחפשת רייטינג, רייטינג נוצר מייחוד, סיפור מענין, בולט על רקע השאר.

אף אחד מחוץ לנישה לא מעונין לקרוא על המסוקס ב STI, או על הקאמבק של אריות הפופ זאב נחמה וקליסקי

תקשורת מסחרית לא נועדה לחינוך אלא לייצר כסף לבעליה.

הציבור יכול לבחור אם לצרוך אותה או לא, אבל זה תלוי בו, ולפי כמות הצופים באח הגדול, צריך לחפש במקום אחר או מדינה אחרת.

פורסם
מאוד פשוט, תקשורת מחפשת רייטינג, רייטינג נוצר מייחוד, סיפור מענין, בולט על רקע השאר.

אף אחד מחוץ לנישה לא מעונין לקרוא על המסוקס ב STI, או על הקאמבק של האריות הפופ זאב נחמה וקליסקי

תקשורת מסחרית לא נועדה לחינוך אלא לייצר כסף לבעליה.

הציבור יכול לבחור אם לצרוך אותה או לא, אבל זה תלוי בו, ולפי כמות הצופים באח הגדול, צריך לחפש במקום אחר או מדינה אחרת.

אני מודע לכל מה שאמרת, אבל אין מה לעשות- זה עדיין מעצבן.

ובוא נוציא את התקשורת כי אולי באמת אפשר לוותר לה על סעיף הרייטינג. אתה חושב שאותם שוטרים שמחפשים אחרי משפרי הרכבים יטרחו לדפוק לה על הדלת כמו לשאר המשפרים-לייט שהיו חלק מהאותם אנשים שגררו באזיקים לבדיקות דיינו....? אני בטוח שגם אם תרים טלפון אישית לקצין הממונה על אותה פשיטה הוא יצחק לך בפנים, אבל קח את הרכב הזה ותגיד לו "יש בעל פיצוציה מחולון ששיפור את האיבו שלו ל320 כ"ס ואוהב נהיגה ספורטיבית" נראה מה יקרה.

פורסם

אהבתי.

אני גם אוהב עוד יותר שיבואו לה שוטרים באמצע הלילה, ויוציאו אותה מהבית באזיקים מול הבנות שלה.

בדיוק כמו שקרה לצעיר בכתבה בזמנו על המשפרי מכוניות, שלקחו אותו שוטרים באמצע הלילה מול ההורים שלו.

ושמפכ"ל המשטרה יואשם ויורשע בנהיגה במהירות מופרזת ע"פ הצילומים שהעלו לטלויזיה, כמו הצעיר שהעלה צילומים לפייסבוק.

אני לא מבין מה זה האפלייה הזו.

כמובן, שאני אשמח עוד יותר, אם שוטרים לא היו באים לאף משפר רכב, או חובב רכב, וכדומה. זה יותר עדיף.

אבל האפלייה הזו, כאילו-מה? כאילו משפרי הרכב הם "כושים"? "מצורעים"? "טרוריסטים"?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אהבתי.

אני גם אוהב עוד יותר שיבואו לה שוטרים באמצע הלילה, ויוציאו אותה מהבית באזיקים מול הבנות שלה.

בדיוק כמו שקרה לצעיר בכתבה בזמנו על המשפרי מכוניות, שלקחו אותו שוטרים באמצע הלילה מול ההורים שלו.

ושמפכ"ל המשטרה יואשם ויורשע בנהיגה במהירות מופרזת ע"פ הצילומים שהעלו לטלויזיה, כמו הצעיר שהעלה צילומים לפייסבוק.

אני לא מבין מה זה האפלייה הזו.

כמובן, שאני אשמח עוד יותר, אם שוטרים לא היו באים לאף משפר רכב, או חובב רכב, וכדומה. זה יותר עדיף.

אבל האפלייה הזו, כאילו-מה? כאילו משפרי הרכב הם "כושים"? "מצורעים"? "טרוריסטים"?

או, תודה רבה! צדיק אחד בסדום.

או יותר נכון אמיתי אחד בקרב חובבי רכב לצערי:roll:

• תוכן חדש...