Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחח מומלץ באיזור גוש דן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי גולף MK2 שכבר 12 שנה הכנף האחורית עקומה אחרי שעברה תאונה ותוקנה אצל חמור (גם אני חמור שלא התעקשתי בזמנו לסדר את זה).

מישהו מכיר פחח טוב שיכול לבצע את זה? הייתי אצל קובי שגב שמומלץ כאן אבל הוא לא היה במוסך אז לא יכולתי לקבל הצעת מחיר.

תודה

0212091609.jpg

פורסם
שבת שלום

ישנו פחח בשם גולי, בראשון לציון, אזור תעשייה הישן

אומן, עושה פלאים, ישר ולא יקרן....

דבר עם טל

בהצלחה

מכיר את המוסך , הכן מוסך מצויין !!!

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

הי יש מוסך פחחות מעולה שצובע לי את כל הרכבים וצובע להרבה ממועדון החמש

הוא נמצא בת"א בגב של קיבוץ גליות מוסך פנינת הצבע תדבר עם אחמד 0576666337 תגיד לו שערן שלח אותך תקבל שרות אחריות ועבודה מצויינת דוגמא מצורפת....

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
הי יש מוסך פחחות מעולה שצובע לי את כל הרכבים וצובע להרבה ממועדון החמש

הוא נמצא בת"א בגב של קיבוץ גליות מוסך פנינת הצבע תדבר עם אחמד 0576666337 תגיד לו שערן שלח אותך תקבל שרות אחריות ועבודה מצויינת דוגמא מצורפת....

לא מצליח להעלות תמונות יש בעיה באתר

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
שבת שלום

ישנו פחח בשם גולי, בראשון לציון, אזור תעשייה הישן

אומן, עושה פלאים, ישר ולא יקרן....

דבר עם טל

בהצלחה

כתובת?

פורסם

ממליץ על פחח שימעון בהרצליה ברחוב החרמש

מניסיון בנאדם אומן !

שלא לדבר על זה שהוא אלוף בגולפים כמו שלך !

בהצלחה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קפצתי לפנינת הצבע, עם כנף אחורית ופנל אחורי עקומים, מצ"ב תמונות. קיבלתי הצעה של בערך 800 ש"ח לתיקון כולל צבע ויום אחד במוסך. זה נשמע לי זול מדי, מילא אם זה היה ללא צביעה. כדאי לתת לו את העבודה?

2 מוסכים אחרים- בהם אחד בפ"ת שהומלץ כאן לא רצו לקחת את המשימה אבל אמרו שזה יעבור את ה-1000, ועוד מוסך אחר בפ"ת שהומלץ אמר שזה יכול להגיע ל-2500 ש"ח ואני צריך להשאיר לו את האוטו לכמה ימים.

מה שכן, כל הארבעה הציעו לי בהתחלה להמשיך לחיות עם זה.

A1.jpg

A2.jpg

פורסם
אחלה מוסך !!! צבעו לי 4 רכבים ברמה גבוה !!!+אחריות מלאה !!!אני יכול לדבר איתו שיעשה לך את זה ב1400 שח בשביל ההרגשה הטובה!:wink:
תמונה מצורפת

212.JPG

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
אחלה מוסך !!! צבעו לי 4 רכבים ברמה גבוה !!!+אחריות מלאה !!!אני יכול לדבר איתו שיעשה לך את זה ב1400 שח בשביל ההרגשה הטובה!:wink:

כדאי לצרף אותי לעזרה . כי אם אני מדבר איתו הוא עושה את זה ב 2000 .

• תוכן חדש...