Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא נבהל מהרנו סניק. נבהל מהגובה, נבהל מכמות הגאדג'טים והמסכים הדיגיטליים בה, ונבהל מעלויות הטיפולים (כמו 3.5 לטיימינג כל 4 שנים והסיכוי שיהיה בו צורך גם אם הדיפייזר יתקלקל)... והטיל וטו, "סניק לא יהיה".

עדיין מחפשים רכב בעל גודל סביר, 5 דלתות בלבד, במחיר של עד 50 אלף לפה ולשם.

עכשיו אופרייט-ליס יצאו במבצע עד דגמי 2008-9 של 33% הנחה, ומה שהם מציעים בעצם בטווח מחירים הזה של 45 עד 55 אלף זה:

C4

B3

I30

פוקוס טרנד 5 דלתות

ניסאן טידה (יש באמת עם 5 דלתות?)

כמובן שלכולם מוצמד ה "החל מ-"... משמע ייתכן מאוד שהרכבים במחירים האלו יהיו עם ק"מ גבוה ממש או בעיה אחרת, והנורמליים יהיו בכל זאת מעבר לתקציב.

מה אתם אומרים על ה "דיל" הזה? סביר שיש פה משהו טוב, או עבודה בעיניים?

ומבחינת אמינות איך הייתם מדרגים את הרכבים האלו?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

הדיל הוא בעיקר על מכוניות עם קילומטראז' גבוה או אחרי תאונות כאלה ואחרות.

אין ארוחות חינם.

אם מחפשים רכב מליסינג אז פשוט תלכו למגרש של אחת מהחברות הגדולות וחפשו את הדגם שאתם רוצים.

מהדגמים שציינת הייתי מוותר על הסובארו, היא מיושנת ועצלה ולא עומדת בתחרות.

הטידה נוחה וזריזה אבל קצת פחות מרווחת מהשאר, תא הנוסעים מפתיע יחסית באיכותו.

בהצלחה.

פורסם

יש טידה 5 דלתות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי

לדעתי הפוקוס כאן הכי מוצלחת אך אני מאמין שיש מי שיחלוק עלי

לגבי מרווח אין לי מושג כמה אתם:

מבחינת אמינות אני יודע רק על הפוקוס והיונדאי שהם ממש טובות, הטידה טובה (תטפל בחברה?) סובארו וסיטרואן-לא מכיר.

במקום השני שלי היונדאי - בשנתונים אלו יש ליסינגים עם חלון בגג ועוד כמה פיצ'רים שיכולים ממש להוסיף, מה גם שהיא הרבה יותר זריזה מהפוקוס.

בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לפני כחצי שנה כשחיפשנו לקנות רכב פנינו אליהם לגבי המבצעים והם תקפים רק למכוניות עם יותר מ130 אלף ק"מ.

לדעתי ניתן למצוא מכוניות יותר טובות ועם ק"מ יותר נמוך בתקציב הזה(לשיקולכם).

ניסאן טידה 5 דלתות נדירה יחסית.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא רוצה להציף את הפורום בהודעות חדשות אז אני מקווה שיראו את ההודעה הזו:

אבא נשבר!!

בשעה טובה הוא התקפל מדרישת ה5 דלתות והבין שאי אפשר לאכול את כל העוגות, בטח שלא בטווחי מחירים האלה.

עכשי ושאנחנו פתוחים גם לסדאנים האפשרויות מתרחבות:

מאזדה 3, פוקוס, אקסנט, מיצובישי לאנסר החדשה ועוד כהנה וכהנה.

הוא רוצה רכב נוח ולא צפוף אבל לא צריך מרווח מיוחד - נוסעים ברכב רק הוא ואמא כמעט אף פעם לא יהיה מישהו מאחורה. אין עגלת תינוק או כל דבר שכזה, הוא פשוט לא רוצה את הצפיפות שיש לרכבים כמו מיקרה וסיריון.

זריז הוא לא צריך להיות. משוכלל גם לא. הוא רוצה רכב שיהיה אמין, בטיחותי, ויתן לו ראש שקט. זה הכל.

מה אתם אומרים?

אם לא אופרייט ליס, לאיזה חברה לדעתכם הכי כדאי לגשת? הבנתי שיש סלידה משלמה סיקסט כי הם לא מטפלים בחברה, אם כך מה ההמלצות האחרות?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

לדעתי יונדאי I30 באמת מתאימה למשימה, 50 זה קצת גבולי ל-I30 ואולי כדאי לנסות גם את הקיה סיד שהיא אחותה התאומה אבל נמכרת במחירים נמוכים יותר.

לאנסר החדשה היא אחלה מבחינת בטיחות אבל שוב בתקציב הזה יותר ריאלי לחפש לאנסר קלאסיק ולא את הדגם החדש ששווק בתחילה רק עם מנועי 1.8 ויצריך לפחות עוד עשרייה לתקציב המקורי.

מאזדה 3 גם כן מתאימה ולאחרונה מוצעת במחירים שטרם נראו.

אני לא הייתי פוסל אף חברת ליסינג אבל מלכתחילה תעזור להם להבין שאתה יודע מה אתה מחפש וכדאי שיציגו לך רק רכבים שמורים ומטופלים ולא "מציאות" עם תאונות שלדה או קילומטראז' של מונית.

הכי חשוב כמובן זה בדיקה מטעמך ובמכון שאתה תבחר ולאחר מכן כדאי גם לבקר במוסך יבואן בכדי לתרגם את הטופס לליקויים שזקוקים לתיקון וכמובן לקבלת הצעת מחיר, אחרי זה תתחיל להתקזז איתם על הריג'קטים.

בגלל שבאמת אין דרישות מיוחדות תבדקו את כל האופציות במגרשים עצמם, תבקשו נסיעת מבחן על מה שימצא חן.

בהצלחה.

פורסם

כמו שנאמר, אל תחפש חברה ספציפית. אתה לא קונה את החברה, אתה קונה רכב.

אני יכול לומר לך שבחיפושים אחרי קיה ריו\יונדאי אקסנט שניהלתי לפני חצי שנה בערך, מצאתי בעיקר רכבים מכוסחים ברמות על.

רכבים חרושים, פנים רכב הרוס בצורה כזו או אחרת, תאונות, צבע דהוי...מה לא?

אתה יכול לראות למשל רשימת רכבים ב-AVIS, שמתוך 12 רכבים למכירה, ל-10 יש תאונה כזו או אחרת, ולאלה שאין תאונה, יש קילומטראז' מוטרף. על זה, הם דרשו ממני 48K, למשל.

גיחה זריזה לחברת BLUESKY שנמצאת לידם במפרץ חיפה, ומצאתי קיה ריו ב-49K, עם ק"מ נמוך (74K), וללא תאונות.

בבדיקה התגלו מגבים יבשים, רצועת אביזרים יבשה ועוד איזו נזילה - כולם תוקנו על חשבון החברה.

עם זאת, אין לי מושג אם אני יכול לומר לך עכשיו בוודאות שבחברת בלו סקאי תשיג רק רכבים שמורים 8)

הרעיון הוא לחפש אצל כולם, מגוון רכבים, ובסוף להגיע לשמור ביותר. כי לקנות אחד במצב בינוני, זו חוכמה קטנה מאוד.

פורסם

היי

אם אבא שלך לא צריך רכב מרווח במיוחד או זריז במיוחד, יונדאי אקסנט יכול להיות אופציה טובה.

מרווח פחות ממאזדה 3, לנסר ופוקוס, אבל אמין ויעיל לא פחות.

בעיקר כשבתקציב של 50K אתם יכולים למצוא אקסנט מודל 2010, עם קילומטראז' סביר,

ויתר המכוניות שציינת יכנסו בתקציב אולי במודל 2008 ועם קילומטראז' גבוה יותר.

ענת

אוויס

לא רוצה להציף את הפורום בהודעות חדשות אז אני מקווה שיראו את ההודעה הזו:

אבא נשבר!!

בשעה טובה הוא התקפל מדרישת ה5 דלתות והבין שאי אפשר לאכול את כל העוגות, בטח שלא בטווחי מחירים האלה.

עכשי ושאנחנו פתוחים גם לסדאנים האפשרויות מתרחבות:

מאזדה 3, פוקוס, אקסנט, מיצובישי לאנסר החדשה ועוד כהנה וכהנה.

הוא רוצה רכב נוח ולא צפוף אבל לא צריך מרווח מיוחד - נוסעים ברכב רק הוא ואמא כמעט אף פעם לא יהיה מישהו מאחורה. אין עגלת תינוק או כל דבר שכזה, הוא פשוט לא רוצה את הצפיפות שיש לרכבים כמו מיקרה וסיריון.

זריז הוא לא צריך להיות. משוכלל גם לא. הוא רוצה רכב שיהיה אמין, בטיחותי, ויתן לו ראש שקט. זה הכל.

מה אתם אומרים?

אם לא אופרייט ליס, לאיזה חברה לדעתכם הכי כדאי לגשת? הבנתי שיש סלידה משלמה סיקסט כי הם לא מטפלים בחברה, אם כך מה ההמלצות האחרות?

פורסם
היי

אם אבא שלך לא צריך רכב מרווח במיוחד או זריז במיוחד, יונדאי אקסנט יכול להיות אופציה טובה.

ענת

אוויס

הלווו, הוא ביקש רכב נוח.

פורסם
לזכות אופרייט ליס, אחרי 10 שנים של רכבים דרכם אני יכול להעיד שהם נותנים שירות מעולה ומטפלים רק במוסכים מורשי יבואן.

+1 לאופרייט ליס. אני עם ניסיון צנוע של כ-6 שנים ויש לי רק תשבחות על החברה! טיפולים בזמן, במוסכים מורשים ומבלי לחסוך על חלפים מקוריים.

בהצלחה!

פורסם

היי.

כמו שאמר אחד המגיבים מעליי ,"החל מ.." זאת אומרת שבתקציב שלך תמצא מכוניות נורמליות במגרשי הליסינג במחיר גבוה הרבה יותר מהמחיר ההתחלתי .גם אני ,כמוך ה,תלהבתי מהמחירים הנמוכים וכל המכוניות שנמכרים במחירים נמוכים הינן אחרי תאונות או בעלות קילומטראז גבוה מאד.קח זאת בחשבון. לפי דעתי ,הדבר החכם ביותר לעשות הוא לקנות מפרטי בשל כך ששוק הליסינג הוריד את מחירי המשומשות מטה ועדיף לקחת שמורה מפרטי בעוד 2000-5000 שקל מאשר שחוטה אחרי ליסינג.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אופרייט ליס לרוב מוכרת את הרכבים שלה במחירים שהם טיפה גבוהים יותר משל החברות האחרות אבל -

1. הרכבים שלה שמורים בצורה טובה יחסית. מטופלים רק במוסכים מורשי יבואן, עוברים הכנה טובה לפני המכירה ותיקוני הפחחות שלהם ברמה סבירה.

2. ברכבים עם תאונות/קילומטראז'ים גבוהים הם נותנים מחירים טובים, אולי אפילו יותר טובים משל חברות אחרות.

באופן כללי, לא צריך מבצע בשביל להציע לך C4 או B3 במחירים האלו. אבל אם תצליח למצוא i30 נורמלית בתקציב כזה - קח אותה בשתי ידיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לך לקיה סיד 2007-8 פרטית. שווה כל גרוש.

ביד 2 מוצעות כמה מכוניות באיזור 55 אלף.

למה לכם לקנות חתול בשק שעבר הרתחה במכונת כביסה תעשייתית יחד עם כל הג'יפה של עוד מספר נהגים לא ידוע

ובאורח פלא עדיין נושם, מסורק למשעי ועומד מלוקק במגרש הליסינג כמו כלה ביבוא אישי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...