Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לאשתי

רצוי בקטגוריית המיניואן (המטרה שיהיה מעט יותר גבוה מהגובה ממוצע בכביש)

שיהיה מרווח מאחורה ל 2 כיסאות תינוק + ילדה בן 10 .

שיהיה בעיקר אמין , חסכוני בדלק ואוטו'

כל נושא התנהגות כביש פחות מדבר כי הנסיעות בעיקרן יהיו נסיעות קצרות

יוסי

פורסם

אני מציע את יונדאי מטריקס, נכון רכב לא מבריק במיוחד וגםהיה בסוף מחזור חייו כשהגיע ארצה אבל מפגין אמינות טובה, הילדים שלי אהבו את המרווח מאחור ואת השמשות הכהות. הוא לא חסכוני במיוחד אבל מפגין אמינות טובה ורכבים מהשוק הפרטי הגיעו בד"כ עם חישוקי מגנזיום ומערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית.

היתרון הגדול הוא שאפשר לקנות כזה מ-2008 ב-50 וקצת אלף שקלים וזה אטרקטיבי למדי. צריכת דלק תלויה גם בנהג ומעט מחשבה ותכנון מראש בנהיגה יכולים לתרום לא מעט לחסכון בדלק, גם מרכבים שנחשבים בזבזנים גדולים אפשר להוציא תוצאות נאות.

אפשרות נוספת היא ניסאן נוט שתהיה מעט פחות מרווחת אך יותר חסכונית, מתאימה לתקציב משנתון 2007.

אחרון חביב רנו סניק, הכי מרווח, מתוכן היטב להובלת ילדים במושב האחורי, הכי מעוצב ומציע את תא הנוסעים הכי נעים לשהיה, הוא נוח וכולל גם המון תאי אכסון נוחים. בעניין אמינות מומלץ לרכוש מקרסו טרייד שזה מערך הטרייד אין של היבואן שמתחייב לרוב לתקן את הליקויים שימצאו בבדיקה ומעניק גם אחריות מסויימת.

בהצלחה.

פורסם
אני מציע את יונדאי מטריקס, נכון רכב לא מבריק במיוחד וגםהיה בסוף מחזור חייו כשהגיע ארצה אבל מפגין אמינות טובה, הילדים שלי אהבו את המרווח מאחור ואת השמשות הכהות. הוא לא חסכוני במיוחד אבל מפגין אמינות טובה ורכבים מהשוק הפרטי הגיעו בד"כ עם חישוקי מגנזיום ומערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית.

היתרון הגדול הוא שאפשר לקנות כזה מ-2008 ב-50 וקצת אלף שקלים וזה אטרקטיבי למדי. צריכת דלק תלויה גם בנהג ומעט מחשבה ותכנון מראש בנהיגה יכולים לתרום לא מעט לחסכון בדלק, גם מרכבים שנחשבים בזבזנים גדולים אפשר להוציא תוצאות נאות.

אפשרות נוספת היא ניסאן נוט שתהיה מעט פחות מרווחת אך יותר חסכונית, מתאימה לתקציב משנתון 2007.

אחרון חביב רנו סניק, הכי מרווח, מתוכן היטב להובלת ילדים במושב האחורי, הכי מעוצב ומציע את תא הנוסעים הכי נעים לשהיה, הוא נוח וכולל גם המון תאי אכסון נוחים. בעניין אמינות מומלץ לרכוש מקרסו טרייד שזה מערך הטרייד אין של היבואן שמתחייב לרוב לתקן את הליקויים שימצאו בבדיקה ומעניק גם אחריות מסויימת.

בהצלחה.

תיקון קטן לגבי הסניק מקרסו; נאמר לי היום ש"י נציג שלהם, שהם נותנים אחריות אך ורק על דגמי מגאן מ-2008 ומעלה. כל שאר הרכבים נמכרים אמנם לאחר השבחה אך ללא אחריות כלל. לתשומת ליבך.

בהצלחה!

פורסם

ראשית תודה רבה על התגובה המעניינת והמועילה

מה לגבי רכב : מאטרייה (להתעלם מהעובדה שהוא דיי מכוער)

פורסם

ממליץ בחום על סיטרואן קסארה פיקאסו שנת 2007 אפשר להשיג בסביבות ה-40 אלף שח,רכב מעולה ,מרווח לצרכך וחסכוני:1/11 בנסיעה משולבת טיפול כל 20 אלף.סה"כ רכב מעולה עם ביטוח זול.ממליץ!!!:lol:

פורסם
ממליץ בחום על סיטרואן קסארה פיקאסו שנת 2007 אפשר להשיג בסביבות ה-40 אלף שח,רכב מעולה ,מרווח לצרכך וחסכוני:1/11 בנסיעה משולבת טיפול כל 20 אלף.סה"כ רכב מעולה עם ביטוח זול.ממליץ!!!:lol:

הבעיה שסיטרואן בעלות שוק חלש מאוד וגם ידועות לשימצה מבחינת כל נושא החלפים והתחזוקה השוטפת מבחינת ההוצאות:cry:

פורסם

לא כדי לשכנע,אך כדי להעמיד דברים על דיוקם.-הרכב אצלי שנה וחצי אחרי 45000 קמ חוץ מטיפולים שוטפים לא היה כלום.

די עם הסטיגמות!!!!!!!מי שמכיר סיטרואן יודע להעריך רכב מפנק.

בהצלחה!!

פורסם
תיקון קטן לגבי הסניק מקרסו; נאמר לי היום ש"י נציג שלהם, שהם נותנים אחריות אך ורק על דגמי מגאן מ-2008 ומעלה. כל שאר הרכבים נמכרים אמנם לאחר השבחה אך ללא אחריות כלל. לתשומת ליבך.

בהצלחה!

תיקון חשוב,הנאמר מעליי לא מדוייק!

כל רנו סניק שנרכשת ממערך הטרייד אין שלנו (קרסו טרייד אין)

מקבלת אחריות מלאה (לא רק מנוע וגיר) למשך שנה/20,000 ק"מ המוקדם מבינהם.

טבעי כמובן שאמליץ על הסניק,עם סייג חשוב.

אם כבר סניק אז רק מ 2007 ומעלה,אז בוצעו שינויים במערכת החשמל שהפכו את המכונית לאמינה יותר.

אלטרנטיבות נוספות שאני ממליץ עליהן:

מאזדה פרמאסי שנים 2001-2004

הונדה סיויק 5 דלתות שנים 2002-2006 (דור קודם)

סוזוקי ליאנה 5 דלתות גם היא מציעה מרווח פנים נדיב יחסית ותנוחת נהיגה גבוהה שנים 2002-06 נכנסות בתקציב

הליאנה צפופה קצת במושב האחורי.

בשורה התחתונה,כרכב למשפחה,עם דגש על סעיף הפרקטיות והנוחות,אין על הסניק.

למעו ההגינות,מהיכרותי עם בעלי פיקאסו דור קודם עד 2007 אכן השד לא נורא,והמכונית אם טופלה נכון

מעניקה אמניות לא רעה בכלל.טפו טפו ...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• תוכן חדש...