Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyo Proxes 4 vs dz101 direzza dunlop מה לקחת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עברתי לצמיג הזה אחרי קונטיננטל פרמיום קונטקט, והדבר היחיד ששמתי אליו לב הוא שהוא פחות שקט מהקונטיננטל אבל זה ממש זניח. לשינויים באחיזה ברטוב או יבש לא שמתי לב. אני חושב שמדובר באחלה צמיגים במחיר מעולה.

פורסם

smallars, אלי (GOLF) דיבר על ה-DZ101.

אלי, מניסיוני עם ה-DZ וה-PC2 (במידה זהה, על רכב כמעט זהה לחלוטין) - הקונטי היו עדיפים ואינם מוגדרים "ספורטיביים" כמו ה-DZ.

אם תרצה את הצמיג שהצעתי לך (דנלופ FR) והמחיר רלוונטי ואטרקטיבי - צור קשר ונדאג לך לסט :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מסכים שה-PC עדיפים, אפילו אם במקצת (לפי מה שאני חושב), אבל הפרש המחיר ניכר יותר.

פורסם

אלי, אל תשכח שמנגד יש לך גם שחיקה מהירה יותר ב-DZ, לפחות מניסיוני.

ה-DZ הורכבו על הפאביה הכחולה ועד מכירת הרכב גמעו 14K ק"מ - והיה ברור לחלוטין שתוך זמן קצרצר תדרש החלפה שוב (כך גם העיר הבוחן).

ה-PC2 הגיעו עם הפאביה השחורה (TSI) ועד מסירת הרכב הם גמעו מעל 22K ק"מ. כיום האוטו עומד על כ-27K ויש סימני גסיסה מתקדמים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שלום לכולם אני רוצה לדעת איזה סט לרכוש לסיטרואן ואחרי בירורים וישיבה של מספר שעות אני הגעתי למסקנה שבתקציב ולאוטו הספציפי שלי

הצמיגים שלפי דעתי הולכים ראש בראש זה Toyo Proxes 4 vs dz101 direzza dunlop

שניהם אותו מחיר ! 460 שקל לצמיג

המידת צמיג זה 205/55/16

דרישות שלי = חיים ארוכים ! צמיג אוחז ביבש ברמה מאוד גבוה ! על רטוב אני לא נוסע מהר ככה שמבחינת אחיזה על רטוב באמת שזה ממש לא צריך להיות ברמה ספורטיבית(בחורף נוסעים רגוע ) מבחינת רעש זה לא פאקטור מבחינתי , נוחות גם לא

חיים ארוכים+אחיזה גבוהה על יבש

על מה ללכת ?

בתודה מראש

בן

שלום

ב 19-2 מגיעים מגרמניה NCT-5 ,

goodyear_eaglenct5emtrof_vsb_detail_1000x1000.jpg

פעם ראשונה שאנחנו מקבלים את הדגם במידה הזאת- אני מוכן להציע לך מחיר טוב בתמורה לביקורת :lol:

דיל?

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

NCT5 הוא לא צמיג בעומד עם קונטי' PC2 או דנלופ FAST RESPONSE, הם עדיפים עליו. לגודייר יש צמיגים מרשימים יותר בהיצע.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני נוסע כרגע על DZ 101, לפני זה נסעתי על CP2.

ה CP2 היו מועלים, אחלה אחיזה ברטוב וביבש שחיקה איטית, עברתי איתם 70 אלף.

ה DZ 101, עברתי איתם 20 אלף הצמיגים ממש לא צריכים החלפה עדיין. אחיזה ברטוב לא משהו בכלל.

לגבי רעש לא שמתי לב להבדל מול ה CP2.

סה"כ צמיג ברמה סבירה בהחלט, מיוצר ביפן למי שתהה.

פורסם

אז איפה הרגשתה יותר בטוח בCP2 או בDZ העכשווים ?

RS אני יגבש דעה סופית ואני יצור איתך קשר אם יהיה רלוונטי

אני יודע שאני לא קונה פה תרופה או פראיירי אדומה , אבל אני שונא אבל שונא להתאכזב במיוחד שמדובר פה על פלוס מינוס 1700 שקל במיוחדדד ! שאני סטודנט ...

פורסם

הDZ החזיקו על הוולקן שלי לא מעט זמן (אבל ק''מ נמוך יחסית)הם מאכזבים ברטוב,עושים עבודה נאה ביבש,רועשים בנסיעה רגועה ומעלה.

הפרוקסס גם כן צמיג לא מדהים,אני חושב שיש אלטרנטיבות עדיפות.

מעצם היותי סטודנט תפרן גם לי עלה הצורך להחליף סט צמיגים אני החלטתי להתפשר ורכשתי את הפאלקן Z912 שעד כה מספקים תמורה נאה למחיר (320 ש''ח סט טרי)הם שקטים,אוחזים לא רע ביבש וגם ברטוב עושים עבודה לא רעה.

פורסם

GTI אני לא יודע מאיפה באתה לי אבל כמו מלאך ! איזה שבחים על הצמיג קיבל מעל הDZ ומעל הפרוקסי 4 ומה לא , 4.5 מהללים הצמיג !

והמחיר שלו 400 שקל ! זה חוסך לי 80 שקל לצמיג משמע 320 שקל חיסכון על צמיג שיותר טוב (לפי הביקורות ! )

פורסם

ה-DZ ממש לא להיט הורס, גם לא ה-ZE912.

הפער המחירי בינו לבין ה-Fast Reasponse אינו אדיר, אך פער האיכויות בהחלט כן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS אין לי שמץ בצמיגים הלכתי לפי האתר 1010 tires

הFR דאנלופ מדוברים ברשת כצמיג בסיסי וטוב לא משהו יוצא דופן ולא בעל יכולת מיוחדת , צמיג כללי וטוב

הפלקן יותר זול ממנו וקיבל דירוג מאוד גבוה למרות שיש גם תמיד את הביקורות החריפות והשליליות בעיקר על שלג

(לא ממש רלוונטי עבורנו )

אני כאילו לא רואה הצדקה משמעותית לשלם עוד 320 שקל , הייתי עם דאנלופ בעבר וזה באמת חברה מעולה הייתי עם דאנלופ ספורט משהו .. בחיים לא התנסתי עם הפלקן אבל נראה לי שזה יהיה הצמיג הנבחר , אני יעלה תמונות בהמשך

• תוכן חדש...