Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyo Proxes 4 vs dz101 direzza dunlop מה לקחת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לדעת איזה סט לרכוש לסיטרואן ואחרי בירורים וישיבה של מספר שעות אני הגעתי למסקנה שבתקציב ולאוטו הספציפי שלי

הצמיגים שלפי דעתי הולכים ראש בראש זה Toyo Proxes 4 vs dz101 direzza dunlop

שניהם אותו מחיר ! 460 שקל לצמיג

המידת צמיג זה 205/55/16

דרישות שלי = חיים ארוכים ! צמיג אוחז ביבש ברמה מאוד גבוה ! על רטוב אני לא נוסע מהר ככה שמבחינת אחיזה על רטוב באמת שזה ממש לא צריך להיות ברמה ספורטיבית(בחורף נוסעים רגוע ) מבחינת רעש זה לא פאקטור מבחינתי , נוחות גם לא

חיים ארוכים+אחיזה גבוהה על יבש

על מה ללכת ?

בתודה מראש

בן

פורסם

היו לי את ה-DZ101 בזמנו, אני לא אהבתי במיוחד - לא הכי שקטים, נוחים או אוחזים ברטוב. על היבש הם בסדר גמור.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני בדיעה כי הדנלופ ספורטיביים יותר מהטויו הנ"ל.

על כך משלמים בכמות הק"מ אותם תיבור עם הצמיג.

אני הייתי הולך על הדנלופ אם מדובר באותו המחיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבר'ה כמו שציינתי אין לי שום דרישה לאחיזה ברטוב אני לא מאתגר את עצמי בחורף !

נטו פאן בקיץ על יבש ולא רוצה להחליף סט צמיגים כל שנתיים

בסך הכל מדובר פה על סיטרואן סי 4 אוטומטית לא קליאו ספורט ולא גי טי אי אבל אני מעוניין ליהנות מהפניות כמו שנהנתי באיביזה הרגילה שהייתה לי,

אורך חיים אכן חשוב לי אבל לא בא לי צמיג משפחתי , אני רוצה צמיג עם אופי ספורטיבי אבל לא בקיצוני על מה אתם הייתם הולכים ?

פורסם

נסה לבדוק אופציות אחרות, אני בטוח שיש כאלה נוספות - אפילו טובות יותר ובמחיר שפוי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זהו שאני לא יודע על אופציות נוספות יש מישהו שיודע על צמיג אחר שמתעלה על הצמיגים הללו ובמקסימום 500 שקל לצמיג ?

R1R צמיג מעולה והוא עולה 500 אבל כולם פה אומרים שזה צמיג עם אורך חיים של פרפר ואני ממש לא בקטע של להחליף סט צמיגים כל שנה סטודנט בכל זאת :wink:

פורסם

ה-Hankook K110 מיוצרים במידה הזאת, הייתי בודק מלאי ומחיר - אם יש טרי והמחיר אטרקטיבי - קח בלי לחשוב פעמיים :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1010tires.com/Tires/Reviews/Dunlop/Direzza+DZ101

יש הרבה תלונות על הצמיג הזה , הדירוג שלו 3.4 לעומת הפרוקסי 4 שהוא 4.3 בדירוג שלו

באמת שאני כבר לא יודע מה לחשוב

(RS הצמיג שהצעתה לי בפרטי הוא מקבל אחלה של שבחים ברחבי האינטרנט )

• תוכן חדש...