Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיות ישראלי זה...(מוטורי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק הישראלים הצליחו לפתח "מילון -שיחון" עברי מוטורי שלם ומעודכן וכל זה באמצעות היבהובים באורות גבוהים+שימוש באורות המצוקה.

אתה יוכל לומר מה שאתה רוצה והשני יבין אותך על מלא!

דווקא זה מקובל בכל העולם..

למשל, איתות פעם אחת באורות מצוקה = "תודה" כשקיבלת זכות להשתלב.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

להתעצבן על מישהו שעושה משהו שמעצבן אותך כאשר אתה עושה ב-ד-י-ו-ק אותו דבר. אני עדיים קולט את עצמי בדיוק בסטויאציה הזו, לא משנה כמה אני נאבק לשנות את דרכי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לשים הרבה טויטרים ברכב שישמע כמו חליל

לשים אורות מצוקה (שניה אני קונה סיגריות)

לשים אפוד זוהר זרוק בבגאז' ורק בטסט להלביש אותו יפה על המושב.

לתדלק את הרכב בזרם הכי נמוך במחשבה שזה נותן יותר דלק.

לנסוע בניוטרל בירידה

להלתלהב שבלאנסר 91 יש חלונות חשמל, אבל כל הגג מלא חלודה והדש בורד נראה כאילו הכו עליו בגרזנים.

להגיד לשוטר תנועה שאתה בדיוק בדרך לבית חולים והיית חייב לנסוע על נת''צ, במהירות גבוהה, נגד הכיוון, באין כניסה, על השולים.

לשים על כל עונדה קסנון ב 100 שקל.

לשים שלט "גולני שלי" "מכבי חיפה אלופת המדינה" "הפורש שלי במוסך" אבל לבכות לשוטר שבדיוק נפל לך ה"נהג חדש"

לשים טסות מסתובבות ואז שתופסים אותך על תמרור עצור לבכות לשוטר שעמדת וזה רק נדמה לו שהרכב בתנועה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני נתקל כמעט בכל מה שתיארתם למעט הדברים הבאים (שללא ספק ראיתי רק בישראל) :

חניה על מדרכה

שימוש בצופר שלא בשעת חרום

כל השאר קיים בכל מקום

haters will hate

פורסם
כנראה שלא הבנת נכון חביבי,עצירה בנתיב האצה עוד לפני שהוא נכנס לפניה של הנתיב,ואני מדבר כשאפשר לא כשאי אפשר.

לגבי המראה... לא יודע איזה נתונים אתה מדבר ואיזה חישובים,המראה הזאת מראה לך גם את הצדדים כמו מראות צד,אתה יכול לראות המון שטחים מתים.

נוסע איתה כבר 7 שנים,ובלי עין רעה זה לא גרם לבלבול אחד.

אתה צודק. אבל מה, אם התנועה על הכביש הראשי זורמת ברצף, לדעתי מוטב ובטוח יותר לעצור לפני קו העצירה. אין טעם להיכנס לכביש כשזה די בטוח שלא תוכל להשתלב בו בבטחה. כן כן, אני יודע, מי שעוצר כך מלחיץ את החברה שאוהבים להתפרץ לכבישים ולהשתלב ישר לנתיב השמאלי :) ובגלל זה תשמע צפירות... אבל לא נכנסים לכביש בכוח כשאי אפשר.

זה הפאק במראה הפנורמית - היא נותנת לך להרגיש כאילו היא עוזרת. אתה מתעייף יותר כי המוח שלך בתת מודע שלך מעבד נתונים שאינך צריך. אתה גם מאבד את ההרגל החיובי של להסתכל במראות הצד כי המראה הפנורמית הופכת את זה מבחינתך למיותר. ומה אם תיכנס לרכב אחר ? קשה לשנות הרגלים מפעם לפעם ולכן מוטב שההרגלים יהיו נכונים. התכנון היה שכדי לראות נתיבים תסתכל במראות הצדדיות ובפנימית תקבל תמונה כללית של מה שהולך מאחור. כיוון יעיל של המראות ימנע שטחים מתים והתנהגות נכונה (מעבר נתיב הדרגתי + איתותים) תמנע כל פוטנציאל ולו הקטן ביותר לפגיעה כלשהי. לשם מה אתה צריך לראות את המוטות של הרכב ואת המושבים ומי שיושב ברכב כשאתה נוהג??? אז אולי היום זה נראה לך טבעי "לסנן" מידע, אבל אתה תשים לב בהדרגה שזה מעייף ומיותר.

פורסם
ואני לא נוסע איתה, ולא נגרם לי שום בלבול בגלל היעדרה, וכמוני נהגים רבים אחרים...

תוספת שדה הראיה שאתה מדבר עליה בדרך כלל לא קיימת, מעצם היות המראה פנימית. כלומר, נכון שרואים יותר, אבל מה שרואים זה חלקים פנימיים של הרכב (קורות C, המושב האחורי, המדף האחורי, התקרה וכדומה) ולא כביש ואם כן רואים קצת כביש - אז מדובר בתוספת זניחה וחסרת משמעות דרך חלונות הצד האחוריים.

יתרה מזאת, התוספת הזאת שאתה מבכר כל כך, מופיעה בלאו הכי במראות הצד, והכפילות הזאת רק מבלבלת במקרה הטוב, או גורמת לנהגים לזנוח את מראות הצד, במקרה הרע. לכך יש להוסיף עיוותים, בעיקר ביחס למראות הצד, והסתרת שדה ראיה קריטי לפנים (בעיקר תמרורים ורמזורים).

אם תנסה לפתוח את סך השמש, בעית שדה הראיה לפנים רק תגדל, בין אם זה כיוון שהמראה תפריע לתנועת הסוכך ותתקע אותו בזווית שמסתירה או אף מסכנת את מצח הנהג, או לפחות לא מונעת את הסנוור. ועכשיו אנחנו מגיעים לנושא הבטיחות הפסיבית. בתוך הדשבורד שלך יש גברת עצבנית שקוראים לה כרית אוויר, והיא לא אוהבת מראות פנורמיות, וברגע שתרגיז אותה, היא תעיף את הפנורמית על המצח שלך בעצמה רבה. לא נעים!

בדיוק כך. אלא שהמראה הפנורמית, מעבר לכך שהיא מעוותת ומבלבלת, היא גם מעוותת את החשיבה שלך באופן שהיא גורמת לך לסבור שהיא עוזרת, אף שאין כך הם הדברים.

פורסם

1.לשים חולצה שחורה על החלונות האחוריים אבל לא לעשות השחרת חלונות :lol:

2.לעצור עם האופנוע שלך בדיוק מול רכב ברמזור אדום רק כדי לא לתת לו לעבור ראשון

3.לא לזוז מהנתיב השמאלי כי מישהו רוצה לעבור אותך ומהבהב ואז לתת בלימה רק כדי להפחיד אותו

4.להשתמש עם האפוד הזוהר בתור גופייה למושב

5.להיות חובב מוטוריקה ורכבים ספורטיביים להטיף וללמד את כולם אבל לנסוע על מזדה לנטיס (סיפור אמיתי)

6.לעקוף מנתיב התחבורה הציבורית

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

להיות ישראלי זה להסתכל לרגע על הרכב שמצדך בכל עצירה ברמזור. מי יודע אולי תמצא שם משהו מעניין! רק שבדרך כלל זה בנאדם שמחטט באף.. :roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
סתם כדי ליידע אותך,מראה פנורמית זה אחלה דבר,מגדיל לך את הראות מאחורה ב-200 אחוז,תנסה את זה,מומלץ.

ולעניינו,להיות ישראלי זה לעצור בנתיב האצה.

אז שתדע שמראה פנורמית ממש לא נחוצה, לא סתם ישבו מהנדסי רכב חכמים בחו"ל ושמו את המראות ששמו!

מראה מרכזית בשילוב כיוונון נכון של מראות הצד מביא לך את התוצאה הטובה ביותר. לצורך העניין מראות הצד מכוונות כמו שצריך כאשר לא רואים שום חלק מהרכב, לכל אילו שחושבים שצריך לראות את הידית האחרונה וכדו'.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

להשתלב לנתיב תחבורה ציבורית לפני רמזור, רק כדי להיות ראשון ברמזור.

לנסוע 1XX קמ"ש אחרי רכב שנוסע גם 1XX קמ"ש, כי אם תהיה משטרה יתפסו אותו קודם.

פורסם
אני נתקל כמעט בכל מה שתיארתם למעט הדברים הבאים (שללא ספק ראיתי רק בישראל) :

חניה על מדרכה

שימוש בצופר שלא בשעת חרום

כל השאר קיים בכל מקום

לא ידעתי שגם אצלכם יש רום כרמל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
להיות חובב מוטוריקה ורכבים ספורטיביים להטיף וללמד את כולם אבל לנסוע על מזדה לנטיס (סיפור אמיתי)

אני לא רואה בזה שום דבר רע. אפשר לאהוב ספורט מוטורי, לדעת לנהוג נכון, לעבור קורסי נהיגה, לפנטז על מכונית חלומותיך, ולהמשיך להתנייד בפורד פוקוס אוטומטי.

מה שמשתמע מדבריך הוא שאם אין לי 911 או מורצ'ילאגו בחנייה, הדעה שלי לא נחשבת...

במה כבודו נוהג אם מותר לשאול?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...