Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי שאני עושה בדיקה אחת ולתמיד כדי לדעת כמה באמת האוטו שלי שותה. ממש לפי הספר. איפסתי את הטיימר. הטנק היה מלא לגמרי.

להלן הנתונים: נסעתי 355 ק"מ בנסיעה בינעירונית.

כאשר תדלקתי בחזרה לאחר סיום הנסיעה קיבלתי את החשבונית הבאה.

28 ליטר. מחיר לליטר: 7.23 סה"כ: 202.44 ש"ח.

התוצאה היא: 12.6 ק"מ לליטר בבינעירוני.

שאף אחד לא ימכור לכם סיפורים. זאת הצריכה הנכונה.

פורסם

ומי אמר שהמנוע שלך מכוון כמו שצריך, והלחץ בצמיגים שלך כמו שצריך, והמשקל של הרכב הוא נכון ?

אתה חרטטן

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חחח מוטי אתה מצחיק, תודה על הפרסום (באמת) אבל קח בחשבון שצריכה אצל רכב X היא לא מדע מדויק, אלא אם כן לוקחים רכבים שיצאו הרגע מהמפעל ובודקים אותם במעבדה...

מי אמר לך שהרכב שלך מתוחזק טיפ טופ, בנוסף לא רושמים צריכה בתדלוק 1, אלא עושים ממוצע של מספר תדלוקים... יש להכניס גם את האלמנט של סוג הנהג וכו'...

1 ל 12 זה יפה מאד לרכב כזה, מעניין מהי הצריכה המשולבת שלך עם עירוני ולא רק בינעירוני.

8)

פורסם

על איזו לנטיס מדובר? עם איזה מנוע?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זאת אחת האמירות הכי הזויות שקראתי עד כה בתשע שנים שאני בפורום זה. ראשית כל, לא ציינת באיזה שנתון ו/או נפח מנוע הלנטיס שלך (יש 1.6 ליטר, 1.8 ליטר ו-2 ליטר). "שאף אחד לא יספר לכם סיפורים"? איזה סיפורים? לכל אחד מתאר נסיעה שונה מבחינת תמהיל עירוני/בין-עירוני, וגם התנהגות שונה עם דוושת הגז. יש כאלו שנוסעים לבדם, אחרים עם תפוסה מלאה + סלעים בתא המטען. מעבר לכך, מכונית לא מטופלת, עם צמיגים גמורים או בלי לחץ אוויר, או עם לקות בחיישני האויר, מערכת הזרקה ובשאר מכלולים, עלולה אף היא לתת צריכת דלק לא טובה.

לפיכך: צריכת הדלק המשוערת אינה מדד /מדע מדויק. אצלי למשל, לנטיס 1.6 ליטר, שנת 1999, הצריכה הממוצעת 1:11.5, כש-80% מהנסיעות הן בין-עירונית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
נו בסדר, מה ציפית מרכב שהוא לא חדש מנוע 1.6 ואני משער שגם אוטומט - 1-20 ?
לא, אבל לא צריכה כזו. לסבר את האוזן, לאישתי היה רכב זהה (2001 1.6ל) ועם נסועה בין עירונית (מודיעין-י-ם) היא הגיעה ל 1 ל 12. הרכב היה מטופל ומתוחזק, ריק ממשקל עודף והצמיגים נבדקו כל שבועיים.

תרשה לי לשאול אותך שאלה דומה, מה היית מצפה מרכב שלדוגמה הוא לא חדש (בן 14) עם מנוע 2.4 ואוטומט? לי ולאישתי יש רכבים כאלה (בתמונה) ובנסועה שרובה בין עירונית אנחנו מגיעים ל 1 ל 12. עדיין נראה לך כי צריכה כזו למאזדה היא סבירה?

פורסם
היום החלטתי שאני עושה בדיקה אחת ולתמיד כדי לדעת כמה באמת האוטו שלי שותה. ממש לפי הספר. איפסתי את הטיימר. הטנק היה מלא לגמרי.

להלן הנתונים: נסעתי 355 ק"מ בנסיעה בינעירונית.

כאשר תדלקתי בחזרה לאחר סיום הנסיעה קיבלתי את החשבונית הבאה.

28 ליטר. מחיר לליטר: 7.23 סה"כ: 202.44 ש"ח.

התוצאה היא: 12.6 ק"מ לליטר בבינעירוני.

שאף אחד לא ימכור לכם סיפורים. זאת הצריכה הנכונה.

זאת התצרוכת האישית של הרכב שלך ורק שלך

להבא 1:כדאי לבצע מספר נסיעות ואז לעשות ממוצע ולא להסתמך על חישוב בודד של 355 ק"מ עלובים.

להבא 2: נתוני תצרוכת דלק אישית ובלי סיפורים נלווים והצהרות מטופשות, נא לפרסם בשרשור המתאים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...