Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב לנסיעות קצרות, בד"כ שלוש שעות סה"כ בסופ"ש בתקציב של סביבות 10000 לרכב.

יש רכב כזה שלא יעשה הרבה בעיות לטווח הקצר?

פורסם

קראתי כמה תגובות על נושאים דומים והתחלתי קצת לחפש...למה לשים לב ברכב שאני בוחר?

מה נקרא קילומטראז' שהוא עדיין בגדר לא מוגזם ואיזה יד כדאי לקנות?

פורסם

לא חסר אופציות, ואם לא מצאת משהו בחיפוש שיהיה רלוונטי לך, אתה מוזמן לרשום פה מה הדרישות פחות או יותר?

אוטומט? האצ׳בק? משפחתית? מנוע? משפחה? בטיחות? משהו?!?!

ממוצע הק״מ השנתי בישראל עומד על 20k-25k אם אני לא טועה, ככה שבהתאם לשנה תחשב.

בתקציב שלך יש המון מבחר ואני מציע לך לקנות את מה שנראה לך במצב הכי טוב, כמו כן אם תפרט דרישות, אני בטוח שיעזרו לך להתמקד.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

תחפש שרייד,אם ידני אז פונטו גם כן,אם תצליח למצוא פונטו ספייס נורמלית בתקציב אז עדיף,פיאסטה גם יכולה להיות אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם תשקיע קצת יותר תוכלו למצוא גם איביזה משנתון 01-02 באזור ה 15.

את שלי חברה שלי מכרנו ב 13 יש ממש מציאות צריך רק סבלנות לחפש.

פורסם
חיפשתי קצת וראיתי שיש בטווח המחירים האלה גם קיה ריו 2005/2004, מה אתם אומרים על הרכב הזה?

2004-2005 בתקציב כזה נשמע חשוד, אני הייתי מתרחק.

בתקציב הזה כן הייתי אומר שנתון 2000, אולי 2001 ואפילו 2002,

אפשר לחפש פיאט פונטו, דייהטסו סיריון, יונדאי אטוס, יונדאי אקסנט שהיא מכונית אמינה מאוד,

לקנות איביזה אני לא ממליץ בגלל תחזוקה יקרה ואמינות לקויה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סבבה ועוד שאלה אני מגיע הביתה רק בסופי שבוע ולפעמים גם פעם בשבועיים

הבנתי שאם הוא לא ינסע בזמן כזה יגמר המצבר, זה נכון?

אם באמת יגמר המצבר אי אפשר להתניע עם כבלים מרכב אחר וזהו או שזה עושה בעיות?

אם אני מנתק את המצבר כל שבוע כדי שהוא לא יגמר זה יכול ליצור בעיות? (חוץ מזה שאין אזעקה)

פורסם

אני מבין שאתה חייל,

למה שלא תשאיר להורים שלך או לקרוב משפחה שגר קרוב אליך את הרכב, שייסע איתו קצת ויעשה ק"מ, יניע אותו 3-4 פעמים בשבוע ולא יגמר לך ככה המצבר...

מה אתה חושב, כשאהיה בצבא, אם לא אוכל לבוא עם הרכב,

אשאיר אותו להורים שיסעו עליו כדי שלא יעמוד בחניה כמו פסל ויגמר לו המצבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבנת נכון, ואני חושב שזה סתם טרחה לקחת את האוטו לסיבוב סתם ככה שלוש פעמים בשבוע

וחוץ מזה אז יהיה צריך גם שיהיה להם ביטוח לרכב, סתם עוד כסף שיש להם רכב משלהם.

לנתק את אחד מהכבלים של המצבר כדי שהוא לא יזין את המערכות שנשארות דולקות אמור לעבוד לא?

• תוכן חדש...