Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי אאודי 80 שנת 94 2000 סמ"ק.

המזגן שלי מקרר נפלא אך נראה כי עוצמת הרוח היוצאת מפתחי האוורור חלשה מידי.

מה גם שלבקר יש 4 מהירויות ששלושת הראשונות כמעט זהות בחולשתן.

יש עצה?

פורסם

ושנית אתה צריך לבדוק את הפוטנציומטר של המזגן , יכול להיות שהוא לא עובד טוב , ואז צריך להחליף אותו ..

אבל קודם תבדוק את המסנן ..

פורסם
ושנית אתה צריך לבדוק את הפוטנציומטר של המזגן , יכול להיות שהוא לא עובד טוב , ואז צריך להחליף אותו ..

פוטנציומר הוא נגד משתנה רציף (יש כזה ב-BX)

ברוב המכוניות מדובר במפסק 4 מצבים המחובר כל פעם לנגד בעל התנגדות אחרת :idea:

פורסם

כנראה הידע שלך במכוניות לא מי יודע מה , כי גם בפיאטים יש וגם בפגיו ובעוד הרבה כלי רכב שכנראה אתה לא מכיר ..

פורסם

כנראה הידע שלך במכוניות לא מי יודע מה , כי גם בפיאטים יש וגם בפגיו ובעוד הרבה כלי רכב שכנראה אתה לא מכיר ..

אני לא מבין כלום . תשאל כ"א בפורום. :?

הוא שאל על אודי. :idea: איזה פוטנצ' יש שם?

פורסם

אין בעיה אני לא אמרתי שאתה לא מבין פשוט אני אומר שלהרבה כליי רכב יש פוטנציומטר במקום מפסק נגדים ...

ועוד עצה לבחור עם הבעיה , אם רק בשלושה המהריות הראשונות זה לא עובד אז כנראה באמת שהמפסק נגדים לא שמיש .

תבדוק אותו עם וולטמטר .. ואם זה לא תקין , תלך לחלפים ותשיג יד שניה ..

פורסם

חברים יקרים.

קודם כל תודה רבה על קשת התגובות, חוץ מזה לא צריך לריב על מי יודע מה...

ולענייננו:

המסנן שלי חדש - קניתי שבוע שעבר מאחר ולא היה קיים כלל כשקניתי הרכב מהקמצן הקודם...

לגבי ברר המהירות של המזגן, מלכתחילה חיפשתי את הנגד הקבוע שאמור היה להיות (לפי שרטוטי החברה) מחובר למאוורר היניקה הפנימי ואמור לגרום לתקלה הזאת אך הוא נעדר...

כנראה שבאמת בדגם שלי הנגד מובנה במפסק והוא משתנה בכל שנתה כפוטנציומטר רגיל.

ד"א אני אלקטרונאי במקצועי אז לא צריך הסברים...

אבל אם מישהו מכיר את הדרך הקלה לפירוק הברר הסורר - אנא ספרו לי!

(האוטו הזה בנוי כמו טנק וכלום לא מתפרק בקלות).

שלכם,

אבישי.

• תוכן חדש...