Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנן שמן לסיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסנן לא שונה משאר מסנני 'הפח'. לשם פתיחת המסנן רצוי להצטייד בכלי מתאים.

מסנן שמן מותקן בדרך כלל במקום נגיש ובולט לעין על בלוק המנוע.

לפני התקנת המסנן החדש יש למרוח את האטם במעט שמן מנוע נקי ולהדק את המסנן בכוח היד בלבד.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי מה שזכור לי המסנן בסיריון הוא מסנן פנימי,ז"א מחליפים רק את אלמנט הסינון (הנייר).

מומלץ ורצוי מאוד למלא את מסנן השמן בשמן לפני ההרכבה.

פורסם

אני חוזר כי אין צורך למלא את המסנן בשמן. יתרה מזאת אם המסנן מותקן בצורה אנכית ותנסה להתקין את המסנן עם שמן בתוכו אזי בזמן ההרכבה כול השמן יישפך וחבל על המאמץ.

על אחת כמה וכמה עם מסנן שמחלפים רק את קרב הסינון.

פורסם

רק עכשיו שמתי לב לשנתון הרכב שלך (מנוע 1.3 ליטר).

שבוע שעבר החלפתי שמן ברכב דומה ורציתי להוסף הערה.

ברכב שלך המסנן המקורי מגיע כקיט עם צינורית פלסטיק (ניפל) המאפשר לרוקן את השמן מהמסנן לפני שאתה מפרק אותו לכן תחילה עלייך לפרק את בורג הריקון מהמסנן ובעזרת הניפל לרוקן את השמן לתוך כלי קיבול ורק לאחר מכן לפרק את המסנן.

המסנן מותקן בצורה אנכית כלפי מטה כלומר בזמן פתיחת המסנן שמן מנוע עלול לטפטף.

• תוכן חדש...