Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן פיג'ו 307 לא מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב שלך ישנם כמו "מחלות" שיכולות לגרום לחוסר קירור,מוסך שמכיר את הדגם יאתר בקלות רבה.

אורן

פורסם
ברכב שלך ישנם כמו "מחלות" שיכולות לגרום לחוסר קירור,מוסך שמכיר את הדגם יאתר בקלות רבה.

אורן

בוקר טוב

ברוב המקרים חוסר גז הוא הגורם לאי קרור.

קיים במערכת מתג שלא מאפשר הפעלת המדחס כשלחץ הגז נמוך מדי. אם זה המצב, לא רצוי למלא גז לפני שמתקנים את מקום הדליפה.

בברכת הנותן מקבל

• ספונסר פורום
פורסם
אני אלך.

מומלץ מוסך מורשה או כל מוסך שמבין עניין?

כל מוסך או מזגניסט שמבין ברכבים האלו יוכל לעזור לך.

לא ציינת היכן בגוש דן אתה גר, אבל בחולון יש לך למשל את אורן שירותי רכב שבחולון (שגם הגיב כאן בשרשור) וקצת צפונה משם, בכפר-סבא, יש לך את אוטוטק שמתעסק גם הוא במזגנים.

שניהם מקצועיים ויוכלו לעזור לך לתקן את המזגן הסורר.

דרך אגב, עכשיו זאת תקופה מצויינת לתיקון המזגן כיוון שמחלקת המיזוג ברוב המקומות לא עמוסה. בעוד חודשיים-שלושה יתחמם מזג האוויר ויחל גם העומס.

פורסם
כל מוסך או מזגניסט שמבין ברכבים האלו יוכל לעזור לך.

לא ציינת היכן בגוש דן אתה גר, אבל בחולון יש לך למשל את אורן שירותי רכב שבחולון (שגם הגיב כאן בשרשור) וקצת צפונה משם, בכפר-סבא, יש לך את אוטוטק שמתעסק גם הוא במזגנים.

שניהם מקצועיים ויוכלו לעזור לך לתקן את המזגן הסורר.

דרך אגב, עכשיו זאת תקופה מצויינת לתיקון המזגן כיוון שמחלקת המיזוג ברוב המקומות לא עמוסה. בעוד חודשיים-שלושה יתחמם מזג האוויר ויחל גם העומס.

צודק לגבי התזמון של התיקון.

איך מוסך "משה מדינה" ביהוד?

פורסם

אני ממליץ לך לפנות לעמוס מזגנים:

http://www.d.co.il/4184750/28280/

אחרי שהתרוצצתי חודשים בין מוסכים שונים, נכנסתי אליו, והוא סידר לי את הבעיה עוד לפני שהספקתי לפתוח אצלו כרטיס עבודה.

בפעם השנייה ישר הגעתי אליו, ושוב, תוך דקות ספורות התקלה נמצאה וסודרה בעלות מצחיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
צודק לגבי התזמון של התיקון.

איך מוסך "משה מדינה" ביהוד?

באופן אישי אני ממליץ (עבדתי שם תקופה קצרה של כמה חודשים). גש לאיציק ממחלקת דיאגנוסטיקה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...