Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי יש תופעה שכל כמה חודשים, נשרפת מנורה קדמית ברכב. מישהו ציין בפניי שאם נשרפה לי מנורה קדמית, אז כל עוד לא יוחלפו שתי המנורות יחד (ורצוי ששתיהן יהיה מאותו הדגם), אני עלול להמשיך לסבול מתופעה של שריפת מנורה אחת בתדירות גבוהה.

האם יש משהו בדבר?

פורסם

לא ,ואולם, ה"נסיון" מראה שבד"כ כאשר מחליפים נורה אחת, הצורך בהחלפת השניה מגיעה בעקבותיה. פשוט מאוד, הגיעה זמן ההחלפה. אם תחליף את שתיהן בו זמנית, תקבל שקט יחסי בכך שלא תצטרך לרוץ פעמיים למוסך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין קשר בין נורה צד לנורה צד ימין. ההמלצה להחלפיף נורות ראשיות בזוגות כי אורך חיים של נורה הוא מדוד ולכן אם נשרפת נורה בצד אחד בקרוב תאלץ להחליף את השניה ולכן רצוי לבצע פעולת מנע.

התקן נורות איכותית ולא תצטרך להחליף בתדירות גבוהה את הנורות.

• תוכן חדש...