Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב השטיחים ההכי תחתונים ברכב (הצמר סלעים)ספוג במים ניסיתי לפרק את הפלסטיק הזה שנמצא בתוך המכסה מנוע ששם מתנקזים המים אך ללא הצלחה משום שלא הצלחתי לפרק את הווישרים הברגים שלהפ ניפתחים אבל הווישר לא יוצא.

רציתי גם לציין שהדליפה של המים ככל הנראה בצד של הנהג מתחילה שם מהאזור העליון לכיוון תיבת הפיוזים הפנימית של הרכב ומטפטת למטה ..

בצד השני של הנוסע שיושב ליד הנהג יש אותה בעיה אם אני שם מים על הפלסטיק הזה איפה שמים מתנקזים מתחת לחלון המים יורדים למטה ומאיזה פתח בפח נכנסים לתוך האוטו בצד הזה אני רואה בבירור מאיפה המים מגיעים.. מה עושים במצב כזה איך מסדרים את זה..??

תודה לכל מי שיודע ויכול לעזור אני כבר מיואש..

שבוע טוב שיהיה לנו

אגב אשמח אם מישהו יוכל לעלות איזה תמונה איפה בדיוק נמצאים הפתחי ניקוז מקדימה ואיך ניתן לפרק את הווישרים..

פורסם

1. בכדי לפרק את הווישרים אתה חייב חולץ מכיוון שהווישרים נתפסו חזק על הקונוס המחורץ של המנוע החשמלי. אל תנסה בכוח מכיוון שאתה עלול חלילה לגרום לנזק.

בקומבינה אתה יכול להעזר בחולץ מיסבים קטן.

2. פתחי הניקוז נמצאים בשני צידי תא המנוע מתחת לטורפדו (כיסוי הפלסטיק הארוך התפוס על-ידי גומי לכול אורכו). המים מתנקזים החוצה דרך פתח בתחתית הביטנה בשני צידי הרכב לכן חובה עלייך לפרק בצורה חלקית את הביטנה בכדי לנקות את העלים והבוצה שהצטברה בפנים.

או פשוט תעביר חוטר=חוט חשמל חצי קשיח מלמעלה עד למטה.

3. צירפתי עבורך שרטוט לשם המחשה בלבד וגם סימנתי בחץ אדום איפה לחפש את פתחי הניקוז.

N64-0061.JPG

N66-0175.JPG

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

יש לך סאן רוף ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

קודם כל רון ומרק המון תודות על העזרה

רון לשאלתך אין לי סאן רוף

עכשיו מה שהכי מוזר שאני שם צינור מים על הפלסטיק הזה מתחת לחלון המים זורמים לכיוון הגלגל ללא בעיה (בצד של הנהג) ובצד שני שאני משפריץ עם צינור המים יורדים וחלק זורמים לרצפה וזרם רציני זורם לתוך האוטו מכיוון האוטו שאני מסתכל למעלה לכיוון התא כפפות על הפח יש את הגוף של האוטו וכמו חתיכת פח עם רווח ומשם המים זורמים

ומהצד של הנהג אני מניח שזה מאותו מקום יכול להיות?

מאיזה מקומות כבר המים האלה יכולים להכנס ?

המון תודה ושבוע טוב

פורסם

נ.ב מרק הפתחי ניקוז האלה זה כמו פיות כאלה או זה פשוט החלל הזה שנימצא מתחת לפלסטיק מה אני אמור לחפש שם איך שה נראה?

מכוון שבצד אחד יש יותר גישה לראות מה קורה שם בלי לפרק תווישר ותאמת לא ממש ראיתי שם איזה פיה

פורסם

אני אישית לא מכיר את הרכב שברשותך לכן רשמתי לך כיוון מסויים של מיקום פתחי הניקוז.

אולי נכנסים לך מים דרך פתח יניקת אוויר של המפוח או תעלות האיוורור.

אני מציע לך לגשת בהקדם למוסך לשם בדיקה מכיוון שמים עלולים לגרום לבעיות חשמל וריח רע ברכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...