Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

אני שואל מכוון שמחירון יד 2 גבוה בהרבה ממחירון לוי יצחק...

מדובר על פנדה 2005, ידנית , 150K קילומטר.. ללא שום בעיות..

אני יד שלישית.

האוטו במצב מצויין, ואם זה משנה משהו יש בו מערכת סאונד דיי יקרה (כל המערכת בחנות תעלה סביב ה 4000 ש"ח)

בהתחשב בהיצע ובביקוש כמובן,

סביב איזה מחיר חושבים שאוכל למכור אותה?

תודה.

פורסם

השיטה הכי טובה היום היא לבדוק כמה רכבים דומים נמכרים ביד 2 ולהחליט לפי זה.

מי מחפש כאלה רכבים בספק רב שיתן לך 4K על המערכת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א.תבדוק ביד 2 ובלוי יצחק ותבקש מחיר באמצע

ב.תבדוק בכמה הרכב נמכר ביד 2

ג.אנשים שקונים פנדה לא ממש מתעניינים במערכות סאונד משוכללות-אני אישית הייתי מפרק אותה ומוכר בנפרד או מעביר לאוטו אחר.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

המחירון של לוי יצחק הוא 20K.

150K ק"מ ויד שלישית הם לא נתונים זוועתיים אבל גם לא קורצים במיוחד.

המערכת תעניין רק אנשים מסויימים ואולי כדי למקסם הכנסה באמת כדאי לפרק ולמכור בנפרד.

תתחיל בכך שתפרסם את הרכב ב24K ותתמקח עם רוכשים רציניים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

Guest ספורטמוטורי
פורסם

כבר שבוע ימים אני מחפש רכב קטן גם פיאט פנדה,מודעות עם מחיר גבוהה מהמחירון או בלי מחיר אני לא מתקשר, ואני מאמין שיש הרבה אנשים כמוני,פשוט חבל לבזבז שיחת טלפון לבן-אדם שחי בסרט "בוא נמצא את הפראייר".

פורסם

ביד 2 אפשר לרכוש במחיר הזה 2006,על מה למכור מעל המחירון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינה סטטיסטית, יש לך סיכוי למכור אותה גם ב-50 אלף ש"ח.

מבחינה מעשית, אם תמשיך לחכות לקונה שישלם כל כך הרבה מעל למחירון כנראה שתצטרך להמתין כמה עשרות שנים.

בתכלס, לפיאט יש ביקוש בשוק בגלל המחיר הנמוך שלהן כמשומשות. אם הרכב שלך במצב טוב ויש לך סבלנות תוכל לקבל עליו מחירון בלי יותר מידי בעיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפנדה במיוחד יש ביקוש מצוין.

אומנם הנתונים של הרכב שלך לא "מושכים" כל כך, ובכל זאת אין לי ספק שתוכל לקבל לפחות מחירון לוי יצחק.

ול "ספורטמוטורי", זה השוק של הפנדה וזו רמת הסחירות שלה. המוכרים ממש לא "חיים בסרט" ואתה מוזמן לבדוק איך הרכבים נעלמים מהלוח, וללא פשרה רצינית (אם בכלל) במחיר.

בהצלחה לשניכם.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

פנדה היא אכן רכב מבוקש, הוא חסכוני, ונוסע נהדר.

גם אני הייתי בהתלבטות בכמה לפרסם למכירה את הפנדה שלי,2007, יד4 השכרה בעבר עם 140,000 ק"מ, רובוטית(עברה החלפת תיבה רובוטית במורשה ב5300 ש"ח לפני חודש ובאחריות שנה)

במחירון יד2 היא 40,000 ואחרי הורדות השכרה , יד וק"מ היא 30,000, אני יודע שגם אם אתעקש אקבל 30 אלף, אבל פרסמתי 27,500, מה אתם אומרים? מחיר טוב או שהייתי אמור לפרסם קרוב למחירון?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

• תוכן חדש...