Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור 206 למחשב. כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד לרכב לצורך קריאת תקלות וכל שאר השטויות.

האם זה בכלל אפשרי?

אם כן ראיתי כל מיני מתאמים חוטיים ומתאמים של בלוטוס, האם הבלוטוס יוכל להתאים כי גם במחשב יש בלוטוס.

הבנתי גם צריך תוכנה, זה מגיע עם המתאם?

האוטו הוא 206 XR 1.4 2001 ידנית.

פורסם

אני הייתי הולך למכון הזרקות באזור ושמישהו מבין יחבר את הרכב למחשב יבדוק הכל כמו שצריך,לא אמור לעלות יותר מדי .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אצלי ברכב מאזדה 3 מחברים את זה לכניסה שנמצאת בערך באזור של הצ'ופצ'יק שפותחים בו את מכסה המנוע ,תבדוק אם יש לך שם משהו כזה .

למרות שלדעתי חבל במחיר הזה אני חושב שיחברו לך את הרכב למחשב .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

כל רכב משנת יצור 1996 מגיע עם חיבור לסורק תקלות כסטנדרט, ברוב הרכבים הקונקטור נמצא מתחת לדשבורד מעל הדוושה של הברקס ואם אתה לא מוצא שם תנסה לפתוח את תא הכפפות בצד של הנוסע..

פורסם

מתחת להגה יש פלסטיק שפותחים אותו עם מטבע שם יש חיבור למחשב אך אתה צריך מחשב מתאים או תוכנה מתאימה כמו כן לא עדיף לגשת למוסך מוכר וזהו ?

מתחרה סופרמוטו מספר 84 על אופנוע APRILIA SXV 550 :evil:

פורסם
כל רכב משנת יצור 1996 מגיע עם חיבור לסורק תקלות כסטנדרט, ברוב הרכבים הקונקטור נמצא מתחת לדשבורד מעל הדוושה של הברקס ואם אתה לא מוצא שם תנסה לפתוח את תא הכפפות בצד של הנוסע..

לא מדוייק! זה נכון לגבי צפון אמריקה, ארה"ב במיוחד. באירופה תקן EOBD2 נכנס לתוקפו רק בשנת 2003.

אבי וייזל

• תוכן חדש...