Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום שוב אני לא מוצא מקום טוב יותר לשפוך בו את הלב.

אז ככה למי שלא מכיר אותי אני רועי בן 24 נכה צה"ל.

מתחת לבניין יש חניית נכים מסומנת ששיכת רק לי.

מידי פעם מחנים לי בחנייה, כאשר יש עוד חניות אני לא קטנוני ומחנה בחנייה שהיא טיפה יותר רחוקה.

יש לציין שאף פעם לא הודעתי לעייריה כאשר מחנים לי בחנייה , מכיון שאני חושב שתיכף יצאו או שזה נעשה באמת בתום לב.

היום הגעתי הביתה ושוב החנו לי בחנייה, אך הפעם כל החניות ברחוב היו תפוסות ונאלצתי להתקשר לאבא שלי שירד להחנות את הרכב במקום מרוחק יותר, כעת עברו כבר 3 שעות ועדיין אותו רכב בחנייה, אני שוקל אם להתקשר לעיריה ולדווח על כך או פשוט להניח לנושא.

יש לציין שהמצפון שלי כן משחק כאן תפקיד ,כי ממש לא בא לי לראות שגוררים למישהו את הרכב ועוד שיקבל דוח כי בסה"כ די הסתדרתי אבל הענין בכל זאת מפריע לי.

החנייה מאד ברורה (היא מסומנת ויש גם עמוד עם מספר הרכב)

מה אתם הייתם עושים בעניין?

האם לדווח או לא?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. להתקשר כל הזמן לעירייה (הם עושים מזה כסף טוב)

2. לשים עמוד מתקפל לחסימת החניה. יש כאלה שמחוברים לחשמל ועובדים על שלט ככה שלא תצטרך לצאת מהאוטו כדי להוריד ולהעלות את העמוד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא לשים כלום. ראית מה הקנס על חניית נכים? מי שחונה בחניית נכים מסומנת היטב (סימון על הכביש + שלט) הוא נבלה ושיאכל את כל הקנס.

תתקשר לעירייה בכל פעם ותן להם לאכול פצצות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• אחראי פורום
פורסם

אם זה היה קורה לי, הייתי נותן 3-5 דקות חסד ל*** ואם לא מפנה - מדווח. תמיד.

זה לא תום לב. זאת עצלנות, נבזות וחוסר אכפתיות. שישלם/תשלם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

במידה וזה רכב שונה כל פעם.

פתק על השמשה. שבמידה והוא חונה שוב. העיריה מגיעה עם דוח במיוחד בשבילו.

במידה וזה רכב קבוע.

אחרי הפתק הראשון משטרע על פעם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חברה תודה על התגובות, הקשבתי לעצתכם והתקשרתי לעיריה, הם אומרים שהם לא גוררים רק נותנים דוח ואני צריך להתקשר למשטרה שיבואו לגרור את הרכב.

הרכב שונה בכל פעם, לגבי להעלות צילום של הרכב הרעיון הוא טוב אך אני מאד שומר על הרכב שלי ומפחד שיזיקו לו.

פורסם

אז עירייה, ואחרי שיש דו"ח במגב, להזמין משטרה שיגררו. גם ישלם לעירייה וגם למשטרה על הגרירה.

in the face

with a chair

פורסם

אני מעדיף להחנות 500 מטר מהיעד שלי גם אם יש 3000 מקומות חניה פנויים לרכב נכה מטר מהיעד.

אני לא יכול לחשוב בכלל על לגרום לבנאדם מוגבל מסיבה כזו או אחרת לסבול בגלל חוסר התחשבות\כבוד שלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תכין לך נייר מצולם תכתוב נוסח שאתה נכה ותדגיש הישראלים יותר מידי רדומים בקטע הזה ותשאיר להם את זה על החלון אחרי ש&&&&&יחזור לרכב לפחות שיקח איתו בחזרה את המצפון הבית

פורסם

הבעיה של זוזו5 זה שהחניית נכים היא לא איזה חנייה בקניון, אלא חנייה פרטית ומי שקיבל את הדו"ח יודע מי התקשר למשטרה ואיפה הוא מחנה את הרכב שלו ואז כללי המשחק כבר משתנים.

פורסם

אין לי תגובה ישירה למקרה שלך אבל,

בחנייה שאני מחנה בה את הרכב בסופ"ש יש שתי חניות נכים. בסופ"ש בד"כ אין מקום פנוי והחנייה מפוצצת. אף אחד מהדיירים לא מעיז (מתוך כבוד) להחנות בחניית נכים.

לדעתי לא כדי לוותר, כל פעם שיש רכב שתופס לך את החניה לפנות לעיריה משטרה, רק ככה החנייה שלך תשאר פנוייה.

לא סתם יש לך חנייה משלך ומי שמחנה בה הוא חוצפן ממדרגה ראשונה!.

פורסם

כמו שנקמיצי כתב העניין הוא שלפעמים אני באמת מעדיף להתעלם מאשר לקבל איזשהו נזק לרכב, כאן מתחילה בדיוק הבעיה שלי,אין לי מושג על מי אני יכול ליפול!

פורסם

בגלל זה אמרתי לך לשים עמוד מתרומם שחוסם את החניה. זה יעיל מאוד בחניות פרטיות בבניין

in the face

with a chair

• תוכן חדש...