Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה יעיל מאד בחניות שמתחת לבניין אך החנייה שאני מתכוון אלייה זו חנייה שנמצאת ברחוב והיא לא חנייה רשומה בטאבו,

כמו כן אני מאמין שהעיריה לא תיהיה מוכנה שאני אציב עמוד כזה, אני גם די בטוח שבמידה וכן יתאפשר ילדים יצליחו כבר לשבור אותו איכשהו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעצבן, כמעט כמו לראות את אלה שיש להם תו אבל לא הנכה משתמש באוטו.

לי יש נוסח קבוע לפתק:

"נהג יקר.

מאחל לך מכל הלב שתזכה לחנות בחניות נכים בזכות וביושר."

במקומך הייתי גם מוסיף:

נכה שנאלץ לחפש חניה כי תפסו לו.

פורסם

רועי ערב טוב.

ללא פחד - תתלונן!

רשום את מס' הרכב שיהיה אצלך.

גם אם יהיה נסיון להגיב,למרות דעתי על המשטרה נראה שבמקרה זה ארוע כזה יטופל כיאות.

יש גבול חוצפה ולגסות ובמקרה הזה אתה יכול לשים לו סוף.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

ואם לא תשים לזה סוף, יותר ויותר יחנו בחנייה שלך, כי הם רואים שאתה מוותר והם לא מקבלים עונש.

וחוץ מזה, פקח עירייה לא היה יכול לעבור במקום ולתת דו"חות, בלי התלונה שלך?

:wink:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תמיד מהקל לקשה ..

רשום את מספר הרכב והדגם - התקשר למשטרה , בקש שינסו לאתר את בעל הרכב.

בד"כ , הם מצליחים ותוך 5 דקות החניה מתפנה .

אם לא הצליחו , הם שולחים ניידת משטרה , אשר עם הרמקול עושה זמבורה וקוראת לבעל הרכב הנ"ל לצאת ולהזיז את הרכב - זה מפגן יפה :lol: .

אם לא הצליחו .

אפשרות אחרונה - דו"ח + גרירה - כאשר בת"א זה בכל שעות היממה .

בערים סביב , לא תמיד יש גרירה אחרי השעה 22:00 .

ולא צריך להיות לך רגשי מזה - אדם עשה טעות , והוא משלם על כך .

אני לא חושב שאבא שלך או אתה צריכים לסבול מטעויות של אחרים , נכון כולנו בני אדם ומתחשים אחד בשני - אבל יש קו שבר שאותו לא חוצים .

במצבך אני מאמין וקצת יודע שלא הכל קל לעשות , אני חושב שאתה בחור 10 ומתחשב - אבל מספיק , לא בכל מחיר .

אחרי שפעם אחת יגררו משם רכב והמשטרה תתן הופעה ,, זה ישאר בראש של השכנים להרבה זמן .

ואני מאמין כי בעית תפיסת חניית הנכה שלך לא תחזור .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

וחוץ מזה, פקח עירייה לא היה יכול לעבור במקום ולתת דו"חות, בלי התלונה שלך?

:wink:

+1. אצלנו בעיר זה קורה הרבה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תמיד מהקל לקשה ..

רשום את מספר הרכב והדגם - התקשר למשטרה , בקש שינסו לאתר את בעל הרכב.

בד"כ , הם מצליחים ותוך 5 דקות החניה מתפנה .

אם לא הצליחו , הם שולחים ניידת משטרה , אשר עם הרמקול עושה זמבורה וקוראת לבעל הרכב הנ"ל לצאת ולהזיז את הרכב - זה מפגן יפה :lol: .

אם לא הצליחו .

אפשרות אחרונה - דו"ח + גרירה - כאשר בת"א זה בכל שעות היממה .

בערים סביב , לא תמיד יש גרירה אחרי השעה 22:00 .

את זה עושים כאשר מדובר בחנייה פרטית ולא חניית נכים. במקרה הנ"ל מזמינים משטרה לתת דו"ח.

נ.ב

יכול להיות שמדובר ברכב של נהג נכה, שלא שם לב שהחנייה היא פרטית ולא אפשרית לכל הנכים?

פורסם
הבעיה של זוזו5 זה שהחניית נכים היא לא איזה חנייה בקניון, אלא חנייה פרטית ומי שקיבל את הדו"ח יודע מי התקשר למשטרה ואיפה הוא מחנה את הרכב שלו ואז כללי המשחק כבר משתנים.

צודק, אבל...

ב-99% מהמיקרים, אלה שחונים בחניית נכים הם אנשים מניי**ים, אבל הם מודעים לכך שהם חונים בחנייה של אדם נכה ועלולים לקבל עונש (למשל קנס). לא נראה לי שבמקרה של קנס כללי המשחק ישתנו אבל במקרה של גרירה -כן.

אותו מניי**ק יעדיף לשלם קנס ולא להתנקם, אבל אם יגררו לו את האוטו (וגם ישלם קנס ותשלום עבור הגרירה), הוא יהיה חייב להתנקם...

מצד שני, כמו שעשב בר מוציאים מהשורש וכמה שיותר מהר, כך גם אתה: ברגע שמחנים לך בחנייה, תודיע מייד לעירייה שיקנסו אותו.

זוהי דעתי האישית ובלתי מקצועית.

פורסם

מי שמעיז לחנות ככה בחניית נכים - מגיע לו שישלם את מלוא הקנס + גרירה !

להתקשר לעיריה + משטרה בהחלט !

אם כל הכבוד למצפון שלך - שכנראה עובד הרבה יותר טוב מזה של מי שחנה בחניה שלך !

המצפון שלך יכול להיות שקט לחלוטין .

מעולם לא חניתי בחניית נכים ולעולם לא אחנה.

פורסם

אני חושב שהעניין פה הוא קצת יותר מסובך, או שאולי זה אני שפשוט הרבה יותר סלחן משאר המגיבים.

השאלה פה היא האם מדובר ברכבים (אחרי שביססנו את העובדה שמדובר כל פעם ברכב אחר) של שכנים שגרים ברחוב או רכבים מזדמנים (חברים, אורחים).

אם אלה רכבים של שכנים, ראינו ושמענו בפורום וומחוץ לו על "מלחמות שכנים" שניתשות שנים בגלל סיבה שאף אחד לא זוכר. קח בחשבון שאם תתקשר לערייה ואותו שכן יקבל דו"ח, אתה עלול להגרר לבדיוק כזאת מלחמה, הרי אם הוא שכן, הוא יודע שהחנייה שלך, ואם הוא מחנה שם, הרי שאתה, ואתה הנכות שלך, והחנייה שלך, והרכב שלך על הצ'ופצ'יק שלו. ואני דיי בטוח שהוא לא יהסס לפגוע לך ברכב בעתיד. להזכירך, ארבעה צמיגים או שריטה בריאה על כל הצד של הרכב יקרים יותר מהקנס שהמנוול ישלם והרי לפי זה נמדד הכל: "הוא שילם יותר ממני, אני לא פראייר".

במקרה כזה, אני מציע לך לשים פתק על השמשה שמבקש ממנו לא לחנות שם, כי זאת חנייה פרטית ואתה זקוק לה, כי כמו שכתוב על השלט הגדול על העמוד שעומד בתחילת החנייה, זאת חניית נכה, ואתה נכה. אם היה כתוב על העמוד "שלום וברוכים הבאים", אז סבבה, אבל לא, אז לא סבבה, לא סבבה בכלל. אל תשכח להוסיף שפעם הבאה הרכב יגרר.

פעם שנייה שוב שים פתק, רק בסוף תוסיף שפעם הרבאה הרכב באמת יגרר.

פעם שלישית תתקשר לעירייה שיבואו לשים לו דו"ח, אחרי זה תתקשר למשטרה שיבואו לגרור לו את הרכב. כשתראה אותו יוצא אל הרכב, חכה לו בחוץ עם טילון (רצוי גדול) וכשהוא יחלוף על פנייך תפנה אליו ותשאל אותו "גלידה?"

במקרה שאלה רכבים מזדמנים, גרור להם ת'אמא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

spire תודה לך על התשובה, הרכבים שמידי פעם מחנים שם הם רכבים של אורחים כנראה שבאים לבקר, אני לא מסוכסך אם שום שכן מכיון של אחד יודע בדיוק מה עברתי ולא יעז להחנות לי בחנייה, אם זה היה שכן הייתי פותר את זה בדרך שאמרת.

כרגע הסתפקתי בזה שהרכב קיבל דוח, (יש לציין שמאוחר בלילה הרכב כבר לא עמד שם) פעם הבאה אני אשקול אם להתקשר למשטרה ולהזמין גרר.

נכון שאת הבעיה צריך לפתור מהשורש אך כרגע אני אנסה להעביר את זה ולשכוח ולקוות שהדבר לא יחזור שנית. (בכל זאת מפחד מאד מנזק לרכב)

תודה לכם על התגובות

נ.ב

אני בטוח שכל אחד ממי שהגיב כאן אינו יחנה בחניית נכים ובכלל אני מאמין שכל מי שכותב בפורום הנהדר הזה,

על זה אני באמת רוצה להגיד לכם תודה, הלוואי וכל המדינה שלנו הייתה נראית ככה!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

רועי, קח בחשבון שתלונות על חניה בחניית נכה יכולות לבוא גם מאנשים אחרים - שכנים או עוברי אורח שהם בבחינת "שומרוני טוב", כך שלדעתי אין לך מה לחשוש מנקמה.

אני חושב שאתה צריך להתלונן, אני לא מאמין שמישהו יתנקם בנכה על זה שקיבל קנס כי תפס לו את המקום...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רועי יקר

הפתרון הוא כספי . שים מחסום פיזי לחניה שלך . כך אף אחד לא יחנה "בטעות" או שלא בטעות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רועי יקר

הפתרון הוא כספי . שים מחסום פיזי לחניה שלך . כך אף אחד לא יחנה "בטעות" או שלא בטעות.

אולי זה יעיל מאד בחניות שמתחת לבניין אך החנייה שאני מתכוון אלייה זו חנייה שנמצאת ברחוב והיא לא חנייה רשומה בטאבו,

כמו כן אני מאמין שהעיריה לא תיהיה מוכנה שאני אציב עמוד כזה, אני גם די בטוח שבמידה וכן יתאפשר ילדים יצליחו כבר לשבור אותו איכשהו.

ישה,

אני לא ראיתי אף פעם מחסום על חנייה שנמצאת ברחוב.

ואתה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...