Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אייפון 4 של העבודה שאני עוזב וצריך להחזיר, אלא אם כן אשלם את יתרת התשלומים עליו 28*104=2912 ש"ח.

העדפתי להזמין מארה"ב אייפון 4S חדש במחיר של 703 דולר = 2671 ש"ח.

אני רוצה שכל מה שיש לי על האייפון הישן יעבור לאייפון החדש, כולל שירים, ספריות, זכרונות, תמונת רקע ואפליקציות (שחלקן בתשלום).

האם מספיק לחבר את האייפון החדש לאייטיונז, לתת לו לעשות את פעולת הגיבוי האוטומטית ואז לחבר את האייפון החדש, או שיש לעשות עוד משהו?

פורסם

מסנכרן מול האייטיונס.

מחבר את המכשיר החדש

בוחר Restore from backup ואת הבקאפ של הטלפון הקודם.

זה שופך עליו הכל.

אפילו את השיחות האחרונות שלא נענו.

(החודש עשיתי את זה גם לי וגם לאשתי - הכל גובה ושוחזר מושלם).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה. אני צריך לקבל את ה 4S בימים הקרובים, אז אעשה את זה.

סתם שאלה: החלפת ביוזמתך מ 4 ל 4S?

לא יודע אם הייתי עושה את זה אם לא הייתי צריך להחזיר את האייפון הישן.

מצד שני, מישהו שה Contacts שלו הם באנגלית, עושה שימוש נרחב בסירי ומאוד מרוצה.

השאלה אם יש עוד יתרונות ל 4S מעבר לסירי ולמצלמת 8MP.

פורסם

אפילו לא צריך את האייטיונס, iCloud עושה הכל בצורה מאוד טובה. לקח לי חצי שעה (מפני שזה בWIFI) להעביר מכשיר שלם מ3GS ל 4.

מאוד פשוט.

!AWDSOME

פורסם

השאלה אם יש עוד יתרונות ל 4S מעבר לסירי ולמצלמת 8MP.

אל תשכח מעבד A5 DUAL CORE.

ואל תשכח לפרוץ אותו כשהוא יגיע אליך.

Stay Dirty

פורסם

לי אישית היה 3GS לפני , לאשתי היה 4.

כמו כן - המכשיר בשבילי הוא כלי עבודה (אני מפתח למובייל) אז כמות ורמת השימוש שלי לא ממש מייצגת כלום.

בכ"א - המכשיר יותר מהיר ועובד חלק משמעותית מה4 (הוא משמעותית חזק ממנו בחומרה - בCPU ואפילו הרבה יותר בGPU).

לגבי iCloud - תלוי כמה הפלאפון שלך מלא.

שלי מלא כמעט עד אפס מקום בכל זמן נתון אז אני מעדיף לגבות פיזית מול מחשב, למרות שאני לא פוסל שאני אפסיק לעשות את זה מאוד בקרוב.

לגבי הלפרוץ , תחשוב אם זה שווה לך (אם זה יציבות , אם זה אבטחה) בשביל מה שאתה מקבל (כמה טוויקים ולחסוך דולר על מגוון אפליקציות)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים לגבי היציבות או האבטחה, אבל זה ממש הרבה יותר מכמה דולרים. מעבר לכך יש עוד מליון ואחת אופציות שעכשיו ניתן לעשות ולשנות באייפון. כל אחד לשיקולו

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

מבחינתך זה מליון ואחת אופציות , מבחינתי זה טוויקים שלא ממש משנים כמעט כלום (נגיד את זה ככה - SBSettings וMame מבחינתי זה בערך השיא וכל השאר בזבוז של זמן) - כמו שאמרת כל אחד ושיקוליו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אז ככה: קיבלתי היום את האייפון החדש, עשיתי גיבוי לישן (ע"י בחירה ב Back Up כאשר אני לוחץ על כפתור העכבר הימני כאשר הוא מצביע על האייקון של האייפון שלי בתפריט השמאלי באייטיונז).

אחר כך חיברתי את האייפון החדש וכשבחרתי ב Restore from Backup הוא שיחזר לי רק את אנשי הקשר, היומן, המיסרונים, תמונת והשיחות האחרונות.

הוא לא שיחזר את האפליקציות והשירים, שזה באמת מה שחשוב לי.

מישהו יודע איך פותרים את זה?

פורסם

פשוט תסנכרן אותם בעצמך, הם הרי נמצאים בספרייה של אייטונס.

תלחץ על האייפון שלך, ותגיע למסך שמראה את כל הלשוניות. תגיע ללשונית APPS, תסמן וי על SYNC APPS ואז APPLY בצד ימין למטה. כשזה יסתיים, תעבור למוזיקה באותו פטנט.

Stay Dirty

פורסם

האם העברת את כול תכולת האייפון לאייטונס קודם לכן ?

בכול מקרה נסה לבחור אולי גיבוי מתאריך שונה ?

או פשוט בצע סינכרון מחדש במידה והתמונות והשירים נמצאים במחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה.

חיברתי את האייפון החדש.

באייטיונז בלשונית של APPS סימנתי SYNC APPS, סימנתי כל את האפליקציות שאני רוצה להעביר ולחצתי APPLY.

משום מה הוא העביר לי לאייפון החדש רק אפליקציות שהורדתי לאחרונה.

בלשונית של המוסיקה הוא רואה את כל מה שעל המחשב שגדול בהרבה מנפח האייפון (16GB) ובכל מקרה אני רוצה להעביר רק שירים שהיו על האייפון הישן, במבנה הספריות שהיו עליו.

האם יתכן שאני צריך לשדרג גירסה קודם באייפון הישן (מ 4.3.3 ל 5 ומשהו) ורק אז לבצע גיבוי?

פורסם

זה אותו מחשב שאתה מסנכרן אליו את כל הדברים שלך ? (אפליקציות , מוסיקה וכו)?

מה שהיית צריך לעשות הוא SYNC (לא Backup).

לחבר את המכשיר החדש - ללחוץ RESTORE, לבחור את השם של המכשיר הקודם (לא אחד הBackupים עם תאריך ליד).

אחרי שהוא עושה RESTORE - אל! תנתק אותו.

זה ממשיך לעשות SYNC ברקע ולשחזר אפליקציות ומוסיקה (סינק כבר לא תוקע את הפלאפון - יש רק אייקון מסתובב משמאל למעלה שמראה שזה ממשיך לעשות SYNC) - ואז הוא ישחזר לך את כל השאר על הפלאפון.

(שוב - בתנאי שזה המחשב שאתה מסנכרן אליו הכל - זה מה שייקרה)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כן, מדובר באותו מחשב.

עם האפליקציות הסתדרתי, נשארתי עם הבעייה של המוסיקה.

אני לא רוצה להעביר אליו את כל המוסיקה מהמחשב, רק מה שהיה באייפון הישן.

כרגע כשאני עושה SYNC הוא מתחיל להעביר את הכל.

כפתור ה RESTORE משחזר הגדרות היצרן.

איפה נמצא ה RESTORE שאתה מתכוון אליו?

פורסם

אחרי שהוא משחזר להגדרות יצרן ואתה נשאר מחובר למחשב - הוא שואל אם זה פלאפון חדש או שזה אחד מהקיימים ונותן אופציות מהמכשירים האחרונים.

אם הפלאפון מסונכרן עם המוזיקה כבר מהמחשב - הרי הפלייליסטים שכוללים בדיוק את אותם שירים אמורים ליהיות לך זמינים בלחיצת כפתור.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...