Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

יש לי מאזדה 6 07 ובקרוב אנחנו נפרדים ,ס"הכ אני מאוד מרוצה 0 תקלות רכב אמין ושמור מאוד .

בעבר היה לי אודי A4 התקלות והקלקולים היו אין ספור ואין מספיק מקום לרשום על הרכב הנ"ל.

היום תחילת מרץ אני חושק בהונדה אקורד הצורה החדשה שנת 08, הבעיה שאני לא בטוח שאני יהיה "אמיד " מספיק לרכוש את הצורה החדשה ,ואז אני מתלבט אולי טיוטה אוונסיס ,אולי סובארו B4 .שנת 2009 ?

אני מחפש נוחות ,איכות ,בלי תקלות ,פוזה ורכב להנות ממנו , ברור לי שההונדה אקורד החדשה עונה על כל אלה אבל אולי כדאי לי

טיוטה אוונטיס ולהתקדם בשנה אחת במקום 08 הטיוטה תהיה 09 היא זולה יותר.

אולי רכב אחר מתאים לי , לא מעוניין ברכב גרמני יש לי זכרון מר מהאודי ,ועד נפח מנוע 2000.

אשמח לעזרתכם ודעותכם .

תודה רבה!!!!!

פורסם

לדעתי פורד מונדיאו תהיה גם בחירה טובה .

אמנם המנוע שלה הוא 2300 אבל הרכב מאוד מרווח.

הסובארו B4 התחלפה לדגם חדש בשנת 2009 הדגם הישן בעל התנהגות כביש טובה

והדגם החדש יותר יוקרתי מאשר ספורטיבי

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

יש לך כבר מאזדה 6

היא מיושרת קו מכאני.

אתה לא בטוח שאתה תהיה אמיד מספיק לרכוש רכב חדש יותר משנת 08

אז בשביל מה?! תישאר עם המאזדה שלך ותהנה!

האוונסיס 03-08 זה רכב עם איכות הרכבה וחומרים פשוט נהדרים, רכות נסיעה מדהימה, זריזה מאוד וחזקה מאוד אבל משייטת בשקט עד 120 קמ"ש ולא יותר והגה אנמי. אמינה מאוד וזולה לתחזוקה ולדעתי נראית נהדר (אני בעלים של אחד).

הB4 עד שנת 2009 באמת מכויילת לספורטיביות, זללנית יותר ממתחרותיה (ל6 יש חמישה הילוכים למשל בשנתון שלך) והדגם החדש יותר לא מדבר לכל אחד למרות שאני חולה על הרכב (יש אחת במשפחה הגרעינית).

לא רואה שום סיבה להחליף את ה6 הנוכחית שלך אם אתה מתקשה לעשות את הצעד ועוד אתה צריך לקחת בחשבון שתצטרך ליישר קו על הרכב שתקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בחר באקורד.

פשוט רכב מדהים ומניסיון אישי מהאקורד שהיתה לי - אין מה להשוות לא ל B4 ולא למאזדה 6

לגבי מונדאו - אין לי מידע אך אני יודע שהיא טובה.

תבקש נסיעת מבחן ואני מאמין שיהיה לך קל להחליט מבחינת נוחות נהיגה, התנהגות כביש, סחיבה ועוד פרמטרים.

קובי

:-)

פורסם

אין ספק שאתה צודק אין סיבה להחליף מאזדה 6 שנת 07 מלוקקת מטופלת ובעלת ק"מ טוב.

אבל היא אצלי משנת 09 ואני רוצה שינוי .

המונדאו האם היא סחירה כלומר האם יהיה ניתן למכור אותה עוד שנתיים שלוש ?

האם נפח המנוע 2300 לא יזלול יותר הרבה יותר מנפח 2000?

האקורד צורה החדשה נראת חלום אני די נעול אלייה הבעיה המחיר הגבוה שלה ,ולקנות אקורד צורה ישנה זה אופצייה, אבל אני יתחרט שלא לקחתי צורה חדשה לומרות מחירה הרב.

B4 לא ידעתי ששינו צורה מ2009 אני יסתכל .

תודה שוב לכל העוזרים.

פורסם

לא אהבתי את המראה הפנימי של המונדאו {זה מאוד חשוב לי הפינוקים הנוחות ותא הנוסעים }

לומרות שבתקציב שלי מונדאו 2010 גם אפשרית ,אני חושש גם מנפח 2300 .

סובארו B4 2009 נראת לא רע ראיתי שבתקציב שלי יש גם כמה עם גג נפתח ומלא תוספות , האם לכל הדגמים זה מסך מובנה מקדימה ?}

מה צריכת הדלק שלה ,היה נדמה לי שמועה שאוהבת הרבה דלק לעומת מכוניות באותה קטגורייה ,אולי אני טועה ואם כן סליחה.

עכשיו האופציות הם

אקורד 08 רק צורה חדשה

B4 שנת 09

טיוטה אוונטיס 08 09

תודה לכל העוזרים לי !!!!!

פורסם

הצורה החדשה של הB4 היא כבר די חסכונית

הכי גרוע שראינו עם B4 2010 בעיר עד עכשיו זה 1:9 לרוב היא עושה לנו 1:10 עירוניות ו1:12 בין עירוניות

נסיעה פתוחה הרכב עשה 1:14.5

אפרופו - צריכת הדלק של אוונסיס 08 תהיה זהה! (מנסיון...) והדגם של ה09 ומעלה עוד יותר טוב בגלל שיש לה תיבה עם 7 יחסי העברה (ל08 יש רק ארבעה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי, אל תסטה מאקורד או אוונסיס.

מונדאו- שותה דלק ולא נוחה. מנסיון!

B4- לא ברמה של ה 6 והאקורד, כל אחת והסיבות שלה.

פורסם

לא מסכים - B4 מהצורה החדשה זה רכב נוח ומפנק מאוד.

מרווח, חסכוני, זול לתחזוקה (למעט החלפת צמיגים)

היגוי פנטסטי ואחיזת כביש שאין דברים כאלה.

אם זה שנתון 09 ומעלה - B4

אם זה 08 - אוונסיס או אקורד.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא מסכים - B4 מהצורה החדשה זה רכב נוח ומפנק מאוד.

אתה לא יכול להשוות את האקורד ל B4

מרווח, חסכוני, זול לתחזוקה (למעט החלפת צמיגים)

היגוי פנטסטי ואחיזת כביש שאין דברים כאלה.

אם זה שנתון 09 ומעלה - B4

אם זה 08 - אוונסיס או אקורד.

אקורד או אוונסיס - ה B4 לא מתקרבת

קובי

פורסם

שתיהן מכוניות מעולות. אישית ,הייתי בוחר בהונדה אקורד כי מרגישה יותר דינמית (ספורטיבית) ומושכת, לעומת זאת האוונסיס מרגישה מאוד סולידית ופשוטה.

פורסם
שתיהן מכוניות מעולות. אישית ,הייתי בוחר בהונדה אקורד כי מרגישה יותר דינמית (ספורטיבית) ומושכת, לעומת זאת האוונסיס מרגישה מאוד סולידית ופשוטה.

+1

מאד נכון

קובי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה KOBI G וכל מי שעזר לי להחליט עכשיו נותר למכור מאזדה 6 07 שמורה שמורה ולחפש את האקורד הנכספת.

ותודה שוב לכל העוזרים בהתלבטות

• תוכן חדש...