Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

אני מעוניין לקנות מוצאי טיפול של חברת MUGUIARS, והדרך הכי טובה היא דרך EBAY.

אני מעוניין לקנות פוליש ווקס מסדרת ULTIMATE.

השאלה שלי היא לגבי המכס - אם החבילה כולל משלוח תעלה מעבר ל-50$, האם אצטרך לשלם מכס על המוצר? האם מחיר המשלוח נכלל בהחלטה על הצורך בתשלום מכס?

תודה!

פורסם

קודם כל, כל חבילה מתחת לערך של $50 תקבל התייחסות עד שהייתה היום. פריטים רגילים זה עד $50 דולר ופירטי לבוש זה עד $75. כלומר כל חבילה שתתאים לתנאים הנ"ל תקבל פטור מלא ממיסים לגמרי ואם החבילה נשלחת על ידי הדואר הרגיל של אותה מדינה (רשות שמקבילה לדואר ישראל) לא תצטרך לשלם שקל נוסף על מה ששילמת עבור המשלוח. לא מכס, לא מע"מ ולא מס קנייה.

לגבי הפטור מהמכס עד 1200 ש"ח. האינדקציה תמיד תהיה בשקלים ולא בדולרים. אם מחר הדולר קופץ ל 6 שקלים לדולר ערך הפטור בדולרים יהיה רק 200 דולר ולא 340 דולר כמו שאמרו. תמיד הקבוע שלפיו מחשבים את הערך הוא שקלים ולא דולרים, אירו או שטרלינג.

לגבי הפטור של ה 1200 ש"ח. בינתיים למרות שזה אושר ונחתם זה עדיין לא נכנס למערכת. דבר שני, הפטור המדובר הוא רק על מכס בלבד. כלומר, עד היום המיסים היו מחושבים לפי ערך הפריט, פלוס עלות המשלוח שזה שווה לערך הפריט הסופי ומסכום זה היו גובים מיסים עד לגובה של 50 אחוזים מערך החבילה.

המיסים תמיד מורכבים ממע"מ+ מס קנייה+ מכס. המכס משתנה לפי הפריט. כלומר, יש הבדל בין ביגוד לבין כלי עבודה, אלקטרוניקה וכיוצא בזה.

לסיכום, אם פעם על סכום של 1200 שח היית משלם מע"מ (16 אחוז)+ מס קנייה (17.4) + מכס (נגיד 8 אחוז) היית יוצא עם סכום מיסים של 41.4 אחוזים. לפי מה שזכור לי הסכום הכולל של המיסים לעולם לא עבר את ה 50 אחוז. אז איך בדיוק הם משחקים עם המיסים זה עדיין נסתר מעיניי. בכל מקרה, מעכשיו והלאה המכס מבוטל על סכום של עד 1200 שקל. כלומר מס הקנייה והמ"ע עדיין נשארים בתוקפם וזאת אומרת שאוטומטית על סכום של ע 1200 שח תחוייב ב 32.4 אחוז במקום 50 אחוזים. מעל הסכום הנ"ל המכס חוזר לתמונה.

מקווה שהסברתי נכונה את הקומבינה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בקיצור הם עדיין לא יודעים מה לעשות עם זה, עדיין החוק לא ברור מספיק ולא מיושם כמו שצריך.

צריך לחכות עןד קצת עד שהם יתאפסו על עצמם.

• תוכן חדש...