Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר אמא שלי יצאה לעבודה עם האוטו,

היא עמדה בצומת בנתיב לפניה שמאלה (2 נתיבים צומת מרומזרת)

היא עמדה בנתיב הימני ובנתיב השמאלי עמד ג'יפ, הרמזור התחלף לירוק והם התחילו לנסוע ושניה אחרי הג'יפ בלם כי ראה רכב נכנס לצומת באור אדום (לפי מה שאומרת אמא שלי ועוד 2 בנות שעובדות איתה באותו מקום העבודה..) ואמא שלי לא ראתה כי הג'יפ רכב גבוהה והוא הסתיר, בכל מקרה היא הייתה בערך כמטר בתוך הצומת והייתה סוג של התנגשות חזיתית צדדית, נראה כאילו אמא שלי נכנסה בו והוא כאילו קיבל מכה והמשיך ועבר את הצומת (בגלל שהיה במהירות גבוהה לעומת אמא שלי שהייתה במהירות של איזור ה5 קמ"ש ממש תחילת נסיעה) ולאחר שהוא עבר את הצומת הוא הסתחרר ונכנס בעוד רכב.

הוא טוען שאינו נכנס באור אדום והביטוח שלנו ביקש שנספק הוכחות בשביל שיוכל לתבוע את הביטוח שלו, למקום הגיע משטרה אחרי התאונה אך לא הגיע בוחן תנועה ובעצם היא לא עשתה כלום שם המשטרה. אני מצרף תמונות של הרכב + סרטון ממצלמת אבטחה של מינימרקט שליד הצומת שאפשר לראות פחות או יותר בבירור מה קרה (מדקה 10 אפשר לראות את הרכב של אמא שלי פיג'ו 406 בצבע כחול ככה וג'יפ לידה)

http://img502.imageshack.us/img502/395/73953409.jpg

http://img685.imageshack.us/img685/5769/22481195.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/8164/70749416.jpg

והסרטון -

תודה מראש לעוזרים, הייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם ועצתכם לגבי מה הלאה,

בכל מקרה כרגע האוטו במוסך והם העריכו את התיקון בכ9000 ש"ח עקב פגיעה של חלקים פנימיים במנוע או משהו כזה אני לא מבין בזה יותר מדי (אבל הקצין רכב בעבודה של אמא שלי התעסק עם העניין למרות שזהו רכב פרטי שלה) ומחר צריך שמאי להעריך את הנזק, בכל מקרה שווי הרכב במחירון הוא 11 אלף פחות או יותר.

פורסם

בסרטון לא רואים את הרמזור מכיוונו של הרכב הפוגע באמך - וזה החסרון הגדול של הסרט.

לפי הבנתי, הוא כן נכנס לצומת באדום, אבל ללא התמונה של הרמזור אי אפשר להוכיח את זה ב 100%.

אחרי שבעל הרכב השני יראה את הסרט, הוא יטען שגם אמך וגם הג'יפ התחילו את התנועה כאשר אדום התחלף לאדום+צהוב, לפני שנהיה להם ירוק.

והוא נכנס לצומת לפני שהרמזור שלו התחלף לאדום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה גם מה שאני אמרתי להורים שלי ובגלל זה לדעתי תהיה בעיה עם הביטוח, בכל מקרה רואים גם את הרכבים שמאחורי האוטו של אמא שלי והג'יפ ושהם גם כן מתחילים לנסוע.

במידה וזה לא יסגר כמו שצריך עם חברות הביטוח מה לדעתכם שופט יקבע במצב כזה?

פורסם

כמו שכתבתי יש עדים, ליתר דיוק שלושה,

נהגת הג'יפ שעובדת עם אמא שלי, ועוד מישהי שעובדת איתה שהייתה עם רכב בצומת,

והחיילת שבאה לעבור את מעבר החצייה שבמקרה אני מכיר אותה, כולם מוכנים להעיד.

פורסם

אני לא חושב שיש לכם יותר מדי מה לדאוג - 3 עדים וסרטון שבעקרון לטובתכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ומה לגבי עניין תיקון האוטו?

האם זה שערך האוטו הוא 11 אלף

והמוסך שמעריך את התיקון בכ9000 ש"ח

מחר שמאי צריך להעריך גם כן.. האם יש סיכוי לטוטאל לוס? או שלא תהיה בעיה להחזיר את הרכב לכביש?

פורסם

81% נזק לאוטו הם האמ-אמא של הטוטל לוסט, לעומת זאת אמנם איכות הסרטון לא הכי טובה אך הפגיעה ברכב של אמך ממש לא נראה אקוטי או כזה של 9K תיקון.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אלא אם זה רכב יוצא דופן ביחס לשנתון (שמור במיוחד או ואטאבר) אני לא רואה שום סיבה לתקן אותו במקום לקנות רכב אחר בכספי הביטוח. מה גם שאני לא בטוח שלפי החוק אתה בכלל יכול לתקן ולהעלות אותו חזרה לכביש.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לפי הסכומים המדוברים מדובר בטוטל לוס

זמן הירוק לרכבים שבאו מכיוון הרכב הפוגע הוא 30 שניות. הרכב הפוגע כאן עבר את הצומת כאשר חלפו מעל 35 שניות.

לכן ניתן לאמר כי עבר באדום.

את הזמן המדויק של כל מופע ומופע ניתן בקלות לקבל מהחברה שאחראית לרמזור המדובר.

הוסף לזה את ההולך רגל שרוצה לחצות ,את תנועת כלי הרכב של אימך ושל הג'יפ ושל אלה מאחריהם כדי להבין כי נדלק אצלם ירוק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בסרטון רואים חד משמעית שהרכב הפוגע נסע באדום, בגלל שכל הרכבים התחילו נסיעה (כשהרמזור התחלף לירוק).

לא היגיוני שכולם התחילו נסיעה באדום לא? :lol:

פורסם
בסרטון רואים חד משמעית שהרכב הפוגע נסע באדום, בגלל שכל הרכבים התחילו נסיעה (כשהרמזור התחלף לירוק).

לא היגיוני שכולם התחילו נסיעה באדום לא? :lol:

תחליט זה חד משמעית או רק הגיוני?

חד משמעי זה היה לו היו רואים את הרמזור בתמונה והוא היה אדום.

לעומת זאת, הטענה שלך היא בסך הכל הסקת מסקנה. אומנם הגיונית וסבירה, אבל ודאי לא חד משמעית.

אפשר למשל לשקול אפשרות שרכב אחד מהקבוצה התחיל לנסוע באדום ואחרים החלו יחד איתו, כמו שקורה לא מעט ברמזורים, כאשר אחד הנהגים מתחיל להתקדם קצת ופתאום כולם עושים אותו הדבר.

פורסם

האם מדובר בצומת ביציאה מק.ש?

אני רואה שהחברה פה ענו למופת ורק נותר לומר בהצלחה ו3 עדים+ סרטון זה אצלכם בכיס.

מזל שלא היו נפגעים בנפש.

פורסם

הצומת היא לפני היציאה מק"ש (מינימרקט מור)

בעצם הצומת המרומזרת השניה כשנוסעים מכיוון דרום לצפון (אל תוך העיר)

בכל מקרה עדכון קטן,

לפי החלטת שמאי של הביטוח הרכב לא טוטאל לוס ויחזור לכביש אחרי תיקון מכיוון שמלבד

פגיעות פח וכמה דברים שזזו בפנים הרכב בסדר (חוץ מהעובדה שהתיקון עולה כ9000 שקל)

אבל זאת כבר אמורה להיות בעיה של הביטוח של הבן דוד שעבר את הצומת באור אדום.

• תוכן חדש...