Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שהנזק לא 9000 ש"ח או ש הרכב לא שווה 11000 ש"ח.

אם הנתונים הם אכן אלה, הרכב הוא טוטאל לוס ולא משנה מי בסופו של דבר ישלם עבור הנזק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא יודע, הרכב הוא פיג'ו 406 שנת 2000 (עד כמה שהבנתי המחירון הוא איזור ה11000 לא בדקתי בוודאות)

גם השמאי של חברת הביטוח וגם המוסך העריכו את התיקון ב9000 שקל? (אני רק רוצה לציין שמי שהתלווה

לכל הסיפור במוסך הוא קצין הרכב במקום העבודה של אמא שלי למרות שזהו רכב פרטי שלה, ככה שאני מניח שזה לא איזשהו סיפור או משהו כזה) ככה שאני באמת לא יודע מה להגיד אני הבנתי שיש אישור להחזיר את הרכב לכביש וזה לא טוטאל לוס

פורסם

מהתבוננות במפה קרית שמונה טרם סופחה ללבנון :-D

לכן חלים עליה חוקי הביטוח של מדינת ישראל שאומרות שנזק גולמי מעל 60% מערך הרכב = טוטאל לוס.

ולא מדובר בתוכנית כבקשתך!!

לכן תבדקו היטב את הנקודה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש לך במקרה ציטוט של החוק הזה? בריפרוף בגוגל לא מצאתי,

וההורים שלי ממשיכים להתווכח שאם הקצין רכב של העבודה שלה אמר שאפשר

ושמאי אמר שאפשר וגם המוסך שהם עובדים איתו כבר הרבה מאוד זמן אמר שאפשר

אז אפשר ושהאנשים באינטרנט "לא יודעים על מה הם מדברים"

פורסם

זו לשון החוק

תקנה 266 לתקנות התעבורה

"רכב באבדן גמור" (Total Loss)- רכב ששמאי רכב קבע לגביו שהוא יצא מכלל שימוש או שהנזק הגולמי בו הוא 60 אחוזים ומעלה משווי הרכב;

"נזק גלמי" - נזק ישיר שנגרם לרכב ללא קשר לאמור בכל פוליסת ביטוח שהוצאה לגבי הרכב, למעט ירידת ערך הרכב;

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הם מסרבים להאמין לעניין, וטוענים שיכול להיות שיש לזה פירושים שונים ושאין סיכוי

שהשמאי והמוסך יעשו משהו שהוא לא חוקי ובלה בלה בלה... אני וויתרתי זה כמו להסביר לקיר

• ספונסר פורום
פורסם
הם מסרבים להאמין לעניין, וטוענים שיכול להיות שיש לזה פירושים שונים ושאין סיכוי

שהשמאי והמוסך יעשו משהו שהוא לא חוקי ובלה בלה בלה... אני וויתרתי זה כמו להסביר לקיר

תראה אם הרכב שווה לפי מחירון לוי יצחק 11000 שח בערך ועלות התיקון 9000 שח הנזק הוא אובדן מלא ואין שיקול דעת לשמאי אלה לקחת את רשיון הרכב ולהשבית אותו

אם עדין לא מובן צור איתי קשר טלפוני ואסביר יותר לפרטים.

הרכב לא לתיקון.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

סתם לידע כללי, מה קורה אם רכב אספנות מעורב בתאונה? הרי הערך הכספי שלו הוא אפסי ועלות החלקים גבוהה (עקב יבוא מחו"ל; תלוי ברכב כמובן).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• ספונסר פורום
פורסם

במצב של רכב אספנות (רכב בן 30 שנה לפחות ) הסיפור שונה תלוי בסוג הרכב ומצבו, יש קודם כל לערוך בדיקת שווי רכב,

שוב תלוי בסוג הרכב אפשר להעזר במחירון קראוס מחירון המיועד לרכבי אספנות .

אני לא היתי משבית כל כך מהר רכב אספנות אלה אם מדובר בפגיעה בבטיחות הנסיעה לאחר תיקון.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...