Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי כמה סטיקר בומבים והדבקתי אותם על הקורות בין הדלתות ואח"כ ריססתי עליהן לכה. עכשיו נשאר לראות איך הן ישמרו בשמש. (אני לא אופטימי)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

there you go

ד"א למוכר הזה יש שרות לקוחות מעולה, אין מילה אחרת. הלוואי עלינו בארץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מעבר לזה מחר אני יעלה את העבודת סטיקרים שיש על העגלה, אני מוכן להכין סטיקר לנס הרים. ככה, כי אני אכסן-גבר, רק מה, אני צריך מישהו שיסמן לי את התוואי בגוגל מפות. אני אדאג לאופציות ורעיונות. אח"כ נראה כמה זה יעלה. כייף?

מעולה,עד מחר יש לך סימון כזה.

פורסם

הייתי חייב לתת איזה איחור אופנתי :roll:

יש כמה כבישים שאנשים מכנים "נס הרים"(למרות שהם מאוד רחוקים בפועל מהיישוב נס הרים עצמו),בקיצור,אני שולח לך בהודעה פרטית את הסיבוב הקלאסי שלרוב עושים כשיוצאים לנהוג.

פורסם

רעיון מגניב למדבקות: הסמל הצהוב של בדיקות ריסוק, עם הכיתוב:

please dont crash test

DUMMY!!!

או משהו בסגנון...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

משהו שמצאתי שנמכר ברשת עבור 30 ש"ח.

ל'

59945_156825934465190_717888650_n.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מעבר למדבקת המועדון (psi) יש לי מדבקה מיוחדת שייצרתי במיוחד.

נראה מי יזהה, ולא זה לא נס הרינג.

image.jpg

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...