Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

magicarp? :D

תתחדש!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

3.5, לדעתי זה זול מאוד בהתחשב בתוצאה, יצאתי מרוצה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

מה הקטע לשרבט ציור לכל החיים על הגוף? אני שואל ברצינות. לא מבין את זה.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

בידול / ייחוד / הנאה / יופי / אחר

וקומבינציה של הנ"ל

לא צריך להבין את זה, זה כנראה לא מדבר אליך - לג'יט

יש גם אנשים שלא מסוגלים להבין למה להוציא 250K על רכב כאשר אלטו ברבע מחיר גם יודעת להביא אותך לעבודה...

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה הקטע לשרבט ציור לכל החיים על הגוף? אני שואל ברצינות. לא מבין את זה.

זה כבר לא לכל החיים, אפשר להסיר את זה (בהרבה כסף).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בידול / ייחוד / הנאה / יופי / אחר

השתייכות לכנופיה, ומעמד בה, או מקום בהיררכיה של בית כלא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי זה הקנה את היכולת לתקשר עם דגים ודרקונים.

פורסם (נערך)

לי זה נראה כמו השחתה מיותרת של הגוף. לא בקטע דתי, אלא בקטע אסתטי.

אני לא מתכוון לקעקועים עדינים פה ושם אלא לכאלה שמתפרסים על שטח גדול בגוף. היתה לאחרונה תוכנית תיעודית אנגלית בערוץ 8 על אנשים שקיעקעו את כל גופם כולל הראש (ואף העיניים) ועל האתגרים החברתיים שעומדים בפניהם. יש גם כאלה שמגדילים לעשות ולוקחים את זה למה שקרוי body modification.

לא בא להתנצח או להטיף. רציתי להבין מה הדרייב לעשות את זה.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ויש כאלה שבחורות עם קעקועים זה הדבר הכי מושך בעולם בעיניהם. חוץ מזה בכל תחום יש את המגזימים.

חבל להסית את הדיון לנושא הזה, עניין של טעם וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השחתה בעייני מי? מי שעושה לא רואה את זה ככה.

קעקוע יפה זה כמו 159 בחניה, כיף להסתכל עליו מדי פעם.

גם התהליך נחמד, מהרגע שנכנס לך רעיון לראש ועד שאתה רואה את זה פיזית על הגוף יש מסע לא קטן.

הסבר מדעי נוסף הוא שבתהליך הקיעקוע המוח משחרר הורמונים ממכרים לגוף, מה שגורם לתחושת אופוריה בדיעבד.

ממש כמו באימון כושר, מה שמסביר התמכרות של אנשים גם בתחום הזה (אהממ אהממ), טוב נו, לפחות זה לא קוק.

פורסם

מה הקשר בין אנשים שמקעקעים את כל גופם לבין מי שעושה קעקוע על היד ...?

כמו לקשר מי שעושה עגילים למי שמפרסנג את כל הפנים,

או מי שרוכש רכב ספורטיבי למי שרוכש רכב ספורטיבי שם עליו מדבקות כונסי פלסטיק וסאנרוף זכוכית ...

כמו כל דבר אחר בחיים, קיצון לא בהכרח (/בכלל) מעיד על הכלל.

לי יש קעקוע לא קטן על זרוע שמאל, והדבר הכי קרוב לכנופיה שקשור אלי זו הקבוצה בClash of clans >.

פורסם

אני כבר דוחה שנים את הקעקוע שלי ל 2 הורים שלי (היה) לכל האחים שלי לזוגתי יש רק אני עדיין לא יודע מה אני רוצה.

• תוכן חדש...