Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקודה למחשבה:

קרוז 1.4T יותר יקרה מאסטרה 1.4T.

שבורלט סוניק יותר יקרה מאופל קורסה.

ועוד UMI הזניחו את מותג אופל כי לטענתם, הם מקבלים מחיר פחות נוח על אופל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחייאת ...

קוראינית עם איכות רכיבים והרכבה ו...בטיחות שלא ברמה גבוהה כמו של הרבה מתחרות אכן קורצת לחלקכם ???,

האם זה אותו האתר של חובבי/חולי/מביני רכב ?

מתנצל אך משפחתי לא תסע ברכב כזה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הייתי מעדיף ליסוע בסוזוקי אלטו ולא בקרוז.

בחיים לא נהגתי בכזה פח זבל. גיר חרא, עיצוב מכוער, עיצוב פנים מכוער לא נוח לשימוש וניסיון נואש להראות אמריקאי.

בנוסף, לכל קרוז שנהגתי בה (ונהגתי בהרבה לצערי הרב) יש ריח מסריח אופייני בפנים, כנראה שאחד החומרים שמהם מורכב פנים האוטו פולט ריח רע אחרי זמן מה.

ולא, אני לא הוזה ולא טועה. בחור שכותב פה בפורום שעבד בחברת אלדן וגם הוא נהג בהרבה קרוזים יוכל להעיד שאני צודק.

בקיצור, אוטו מסריח וגם עם מנוע של F40 הוא ימשיך להסריח.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
בחייאת ...

קוראינית עם איכות רכיבים והרכבה ו...בטיחות שלא ברמה גבוהה כמו של הרבה מתחרות אכן קורצת לחלקכם ???,

אחת התגובות הטיפשיות שקראתי כאן, אבל בחייאת...

בכל מקרה הקרוז מראה בטיחות מעולה, לא פחות, וטובה מהרבה מתחרות שלה.

http://www.euroncap.com/results/chevrolet/cruze/2009/376.aspx

ואת הציון המעולה היא קיבלה עם 6 כ"א בלבד, כך שעם 10 כ"א אני מניח שהיא מהבטוחות בקטגוריה שלה וגם של המשפחתיות בגודל מלא.

אני חושב שאנשים לא שמים דגש מספיק גדול על המשקל של הבטיחות ברכישת רכב.

רק היום התבשרתי כי מישהי שעובדת עם אשתי שוכבת עקב תאונה בבית חולים וכנראה שתשהה שם למשך חודשיים שלושה.

החברה שהייתה עימה ברכב בזמן התאונה כבר לא נמצאת איתנו. :-(

כל כך עצוב, פשוט בגלל נהג מונית שנרדם על ההגה, סטה, ונכנס בהם חזיתית..

בדיוק בשביל זה אני מחפש את הרכב הכי בטיחותי שכספי יכול לקנות, כי זה שאני נוהג בזהירות כנראה שלא מבטיח לי שגם זה שבא ממול נוהג כמוני.

תעשו לעצמכם טובה, בבחירת רכב קודם בטיחות ואחר כך כל השאר.

סעו בזהירות

פורסם
בחייאת ...

אני מאחרון חובבי הקרוז, היא מגעילה שועלים, א-ב-ל היא לא נופלת בבטיחות מהמשפחתיות שכולם אוהבים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב שנגמרה התחרות המטופשת על המחיר ובמקום זה מתחרים בביצועים, איבזור, בטיחות וכו'. לא כולם רוצים אסטרה או מאזדה וטוב שיש היצע וכל אחד יכול לבחור מה שבא לו בכסף שיש לו.

פורסם

לא יצא לי להתרשם במציאות מהקרוז המדוברת אבל עושה רושם שמדובר בהתקדמות רצינית בשברולט.

המחיר זה כבר עניין אחר הנתון לויכוח...לדעתי יקר מידי...

בדיוק בשביל זה אני מחפש את הרכב הכי בטיחותי שכספי יכול לקנות, כי זה שאני נוהג בזהירות כנראה שלא מבטיח לי שגם זה שבא ממול נוהג כמוני.

מה שאתה מחפש כנראה הוא לא רכב פרטי, עדיף לך SUV/ג'יפ כלשהו.

שם בהתנגשות חזיתית הסיכויים שלך גבוהים בצורה משמעותית על כל רכב פרטי, לא משנה כמה כריות אוויר יהיו לו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בחייאת ...

כל מה שחשבתי עליך עד היום שינית בשנייה עם השטויות שרשמת עכשיו.

אז אני ימשיך גם ככה: אני מעדיף קוריאנית נוסעת מאשר VAG מתפרקת עם גיר DSG שעושה רעשים, שירות ביזיוני ודשבורדים מתקלפים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
נקודה למחשבה:

קרוז 1.4T יותר יקרה מאסטרה 1.4T.

שבורלט סוניק יותר יקרה מאופל קורסה.

ועוד UMI הזניחו את מותג אופל כי לטענתם, הם מקבלים מחיר פחות נוח על אופל.

בדיוק בגלל ההזנחה הזאת UMI כבר אינה יבואנית אופל.

לדעתי הקרוז הזאת תמכר אחרי הנחות ב-125K בערך (ואולי אפילו פחות) אני מסופק אם יהיה מישהו שידרש לשלם את המחיר הקטלוגי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בדיוק בגלל ההזנחה הזאת UMI כבר אינה יבואנית אופל.

לדעתי הקרוז הזאת תמכר אחרי הנחות ב-125K בערך (ואולי אפילו פחות) אני מסופק אם יהיה מישהו שידרש לשלם את המחיר הקטלוגי.

+1

בבבבבבבב

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
פחות מ300? מאיפה הבאת את הנתון הזה?

כ- 270 מסירות מדגם 1.4 טורבו בשנת 2011.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למישהוא ככל הנראה יש ב UMI חשיבה של " שברולט? הרבה יותר טוב מאופל!"

זה כמעט כמו לתמחר את האיביזה מעל הפולו.

מצד שני, ברור שזה חלק מ"תמחורי הליסינג", גם אם הרכב לא הולך להיות כוכב בשוק הליסינג, הקרוז הרגילה כן כזאת ולכן ל UMI חשוב מאוד לשמור על מחירון גבוהה לקרוז ה"רגילה" ואם המחירון שלה גבוהה, ברור שהמחירון של הדגם הבכיר יהיה יותר גבוהה.

הבעיה היא שבכדי להתחרות בתמחור של האסטרה טורבו, על UMI למכור את הקרוז טורבו במחיר נמוך מהמחירון של הקרוז ליסינג, מה שאני לא רואה שיקרה.

מעניין באיזה מחיר הרכב ימכר באמת ללקוחות פרטיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לעניות דעתי קרוז 1.4 טורבו צריכה להיות יקרה יותר מקרוז 1.8 ולכן מחיר הגבוהה. אבל כפי שציינתי מקודם, כנראה היא תמכר בפחות בהנחות השונות.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אם רכב גרמני איכותי כמו אופל אסטרה 1.4 טורבו נמכר בכ125K, אין שום סיבה להפחון הקוריאני הזה לא ימחר גם באותה רמת מחיר.

חזירות לשמה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...