Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא גריטת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבודה שלי נמאת רחוב אחד אחרי מקום הגריטה בקריות .הרבה זמן לא ראיתי מכוניות לגריטה אבל אתמול הגיעה וולבו 940 שנת 92 חדשה ומושלמת הבחור לא ידע איך להגיע לגריטה. שאלתי עם הוא כבר הוריד את האוטו מהכביש חשבתי כבר לרכוש ממנו אותה ,אבל הוא כבר הוריד

כמה חבל

פורסם

תעשה חשבון?! 1984-2012=28 .

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

חלקים בולטים לעין(מראות\פנסים\פח\אלטרנטור\רדיאטור וכד') לא כדאי לפרק, בטח אם הוא גורט בפ"ת. הם יתלו אותו על הצלב ויעבירו לאש לאוטומטית..

נורות, סכי שמש, לוח שעונים וכדומה שיפרק.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
במגרש הגריטה לא בודקים כלום חוץ ממספר מנוע ושלדה

מבחינתם תבוא בלי גיר גם, על גרר

מניסיון גריטה בפ"ת: לא בדקו כלום. אפילו לא הציצו לתוך הרכב, מתחת למכסה מנוע הבחור חיפש רק מס' מנוע ומספר שלד. חוץ מזה אפשר להוריד הכול: חלקי פנים, ידיות, מנעולים, שמשות (תשאיר את הקדמית, כי הוא רושם עליה את מספר הגריטה בטוש), רדיאטור, אלטרנטור, גיר. בקיצור הבנת את הכוונה.

מגרש הגריטה מקבל כסף על כל רכב, כך שאין להם שום אינטרס לא לקבל אותך.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
העבודה שלי נמאת רחוב אחד אחרי מקום הגריטה בקריות .הרבה זמן לא ראיתי מכוניות לגריטה אבל אתמול הגיעה וולבו 940 שנת 92 חדשה ומושלמת הבחור לא ידע איך להגיע לגריטה. שאלתי עם הוא כבר הוריד את האוטו מהכביש חשבתי כבר לרכוש ממנו אותה ,אבל הוא כבר הוריד

כמה חבל

חבל! אני מכיר מישהו שהיה מאוד שמח להציל אותה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

כמה חבל

אני רואה מכוניות כאלו מגיעות לברזל ששם מקבלים פחות כסף.

אם מישהו מוכן לשלם קצת יותר בעל המגרש מוכר.

להחזיר לכביש יכול ליהיות יקר יותר כי בדרך כלל אלו רכבים ללא טסט מס' שנים ויש חובות אגרה להבדיל מגריטה ששם אין חובות.

פורסם

טוב אז ככה, הבחור גורט את הרכב.

התקשרתי אליו היום כדי לברר שוב אם אוכל לקבל/לקנות חלק ספציפי שיש ברכבו ולי חסר.

התשובה הייתה: אין לי את הכוחות הנפשיים לפרק את האוטו, האוטו הולך לגריטה שלם.:?

מבאס לא???

לא נורא, נמשיך לחפש...

שבוע טוב לכולם:wink:

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם

שלום רב !

נצל"ש, ברצוני לנצל את השרשור בעקבות, הכרותי החלקית עם חלק מהדמויות וחברי הפורום בשרשור זה, אני מודע לכך שרובכם או כולכם חובבי רכב בכלל, רכבי אספנות ורכבי פורד בפרט!

ומכיוון שגם אני שייך לקטגוריה זאת, ברצוני להפנות את תשומת ליבכם לפורד פיאסטה שמורה המיועדת למכירה, שנתקלתי בפיסבוק, וברצוני להפנות את תשומת לבכם לכך, שזאת הזדמנות יחודית לשמר פיאסטה נוספת לפני שתלך חס ושלום לגריטה !

אני מצרף קישור לפיסבוק, ומדגיש שאין לי שום קשר וזיקה למפרסם המודעה למכירה:

למכירה! 1989 פיאסטה אם 91.000 קילומטרץ אני יודע זה לא חיפושית =) אבל אם מישהו מעוניין המיספר שלי 0527493484 טים

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2841240183033&l=cbc97891ed

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...