Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ב 3 שנים האחרונות הייתה לנו פורד פוקוס (שנת 2009).

עקרונית אנחנו מרוצים מהרכב פרט לביצועים הצנועים שלו.

בעוד שבוע צריכים להחליט עבור הרכב המחליף והרשימה היא:

1. פורד פוקוס החדשה

2. שברולט קרוז

3. מאזדה 3

4. I30 החדשה

5. לנסר (שנכנסת בקטיגוריה)

6. טיוטה קורולה

7.קיה פורטה

הדרישות הן בעיקר, מרכב סדאן, נוחות נסיעה, וכמובן ביצועים עדיפים משל הפוקוס הנוכחית.

ההתלבטות בעיקר בין הפוקוס החדשה ל קרוז. אבל עדיין אשמח לשמוע התייחסות לרכבים אחרים ברשימה ובכלל שנכנסים בקטיגוריה הזו.

כמובן מעניין אותי לשמוע מה אתם הייתם בוחרים ולמה.

המון תודות.

בברכה,

אמיר

פורסם

I30 החדשה? מדובר ב-5 דלתות הרגילה שנמכרת כרגע, 5 דלתות החדשה שאמורה להגיע או בכלל בסטיישן?

אני על הקרוז הייתי מוותר, קיה פורטה עושה עבודה טובה ממנה בביצועים, נוחות, בידוד רעשים וגם צריכת דלק אם זה מעניין אותך. החסרונות הם עיצוב אפורורי ומשעמם ואיבזור לא מפיל.

הפוקוס החדשה מאוד ראויה לבדיקה מעמיקה.

הטויוטה קורולה לא נוחה במיוחד אבל מציעה ביצועים טובים ומרווח טוב. האיבזור בדגם הליסינג קמצני ביותר (2 חלונות חשמל בלבד) אבל הבנתי שלכבוד 2012 הרכב מגיע סוף-סוף עם 7 כריות אויר מה שמזכה אותו בציון של 5 כוכבים.

בדוק אפשרות ליונדאי I35, לדעתי עונה בדיוק על הדרישות.

בהצלחה.

פורסם

סדר העדיפויות לטעמי:

1.פוקוס(אחרי שעשית סיבוב ובמידה והתרגלת לגיר החדש)

2.I35

3.פורטה או קורולה(הקורולה קצת יותר נוחה,הקיה יותר מאובזרת)

4.מאזדה 3

5.לנסר

6.קרוז(בפער ענק ביחס לשאר)

turboy

פורסם

פוקוס. ללא ספק.

ואם אפשר במרכב האצ'בק אז הרווחת.

הרכב נהנה מתיבת הילוכים חדשה, נוחות נסיעה ידועה ומנוע חזק מקודמו. צא להתרשמות.

ערך מוסף הוא שהרכב (עדיין) אינו נפוץ בעדרים בכבישי ארצינו, כך שזכית להתחדש ולחדש.

בהצלחה.

פורסם

אין התלבטות בכלל, הפוקוס מנצחת בגדול את כל הרכבים ברשימה, מכל הבחינות. אין שום קשר בין הפוקוס שיש לך היום שהיא

עגלה, לא מאובזרת עם תא נוסעים מבאס, לבין הפוקוס החדשה שהיא משופרת מכל הבחינות.

אם יש צורך במקום נוסף - אפשר ללכת על גרסת הטורר (סטיישן).

יש רק בעיה קטנה - זמן אספקה עלול להיות כמה חודשים, אלא אם כן לחברת הליסינג יש כבר סטוק שהם קנו מראש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

למרות שהכרעת, קבל חיזוק נוסף.

היום לקחתי את הפוקוס 2009 של אבי כיוון שהוא התחדש באחת נוצצת מהעבודה.

לאחר סיבוב בה, ומהיכרות קצרה, אמנם, בחלק לא מבוטל מהדגמים שציינת, אין פה כמו שאמרת בכלל התלבטות.

תא נוסעים מפנק ומודרני ועושר של אביזרים. תצוגות, תאורות ואבזור לדעתי ברמה הגבוה ביותר. שליטה מההגה על כמעט הכל כולל

בקרת שיוט ושליטה על הטלפון.

האוטו נוח מאד, ונוסע מעולה (ביחס למה שאני מכיר בפוקוס שלנו). פשוט ליגה.

הדבר היחיד הוא שהיא טיפה יותר קטנה וצפופה מהדגם היוצא. אני כאדם גדול:lol:, קצת הרגשתי את ההבדל בינה לבין הקודמת.

הI35 גם מרשימה מאד, ויותר מרווחת, אבל מרגישה יותר פשוטה ופלסטיקית לא מעט מהפורד.

תתחדש ותהנה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

על ה-i30 החדשה, עדיין אף אחד לא נהג כך שאין מה להשוות ולפי הרשימה שלך, היא והופקוס הן שתי המועמדות. אישית, אני מאוכזב מהופקוס החדשה, היא מרגישה לי צרה מאוד הן מלפנים והן מאחור, מבולגנת מאוד ואמריקאית מידי עם כל התאורה והמסכים האלו, פשוט כאב ראש אחד גדול. אבל אין ספק שהיא איכותית למדי ובעלת איכות נסיעה גבוהה.

פורסם

האפור לונאר זה בדיוק הצבע שלקחנו.

צבע אלגנטי ומהמם לדעתי. גם הכסוף לילך לא רע אם אתה בקטע של גוון כסוף.

אני פחות אוהב את השחור, כחול וכו'. קצת מאוס.

בכל מקרה אתם לוקחים סדאן או טורר (סטיישן). כי בגרסת הטורר ועם החלונות הכהים מאחור היא יפה בכל צבע.

תהנו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני פחות מתחבר למרכ הסטישן, הרכב גדול מדי ואין לי כ"כ צורך במקום הזה.

ההצ'בק יפה.. אך לטעמי הסדאן הרבה יותר "אלגנטית".

אפשר לראות תמונה "אמיתית" לצבע אפור לונאר? אם צילמת את הרכב אשמח לראות תמונה.. כי מה שיש באתר שלהם לא נראה מציאותי ואמיתי

תודה:)

פורסם

נסה להוציא מהם את האדום לוהט! אשר באופן פרטי נדרש בעבורה חופן של 4000 שח טבין ותקילין.. ראיתי את הרכב בצבע זה,

מדהים. גם ברמת גימור TREND :wink:

פורסם

שלום רב,

נסעתי על פוקוס של חבר והיא באמת מצויינת, חוץ מזה שצריך תואר מהנדס כדי להבין איך לכוון את השעון או מה כל המתגים על ההגה עושים.

BlobServer-(5).jpg

פורסם

גם לי הפריע הכמות המוגזמת של הלחצנים בקונסולה.

האפור הזה מאוד הולם אותה ולדעתי יפה יותר משחור.

תתחדשו,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ברוך מחייה שרשורים מתים.....

לפני כ 3 שבועות קיבלתי את הפורד פוקוס החדשה (ספורט) ובחרתי גם אפור לונאר- מאוד מרוצה מהבחירה!

בקשר לאיבזור הרב והממוחשב בדגם ספורט מעט יותר גם בגלל מע. מולטימדייה של סוני - ממש לא קשה לתפעל אותו התפריט ברור מאוד עם חיצים ואחרי פעמיים כבר ניתן לשלוט בו ללא בעיה גם מההגה...

סה"כ אני מרוצה מאוד מהרכב , תהנה גם אתה!

• תוכן חדש...