Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדון והנקסוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנימה הכללית אוהדת מדי לטעמי. אני לא מסכים איתה - חוסר היתרונות "הקטנועיים" שמציין השדון יהיה לדעתי העילה לחוסר הצלחה.

והלוואי שאני טועה, שיהיו הרבה כאלה, ועוד כמה שנים ארכוש לי כמשומש...

אם כי יש לציין כי להבדיל מסקירות אחרות שראיתי או שמעתי - הפעם אין התחנפות מיותרת. אופייני לשדון.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם
הנימה הכללית אוהדת מדי לטעמי. אני לא מסכים איתה - חוסר היתרונות "הקטנועיים" שמציין השדון יהיה לדעתי העילה לחוסר הצלחה.

והלוואי שאני טועה, שיהיו הרבה כאלה, ועוד כמה שנים ארכוש לי כמשומש...

העליתי את הקישור לאחר דיון ממושך ולא קל עם עצמי,שכן כמו שאתם יודעים (או לא) ,אני גורס שכבודם של קטנועים במקומם מונח אבל לא בפורום אופנועים.

הם יותר מדי "כלי רכב" ופחות מדי אמוציונאליים לטעמי,אם אתם יודעים למה אני מתכוון...

לבסוף החלטתי להעלות את הקישור משני מטעמים:

1.כבוד לחבר הפורום שכותב בכלי התקשורות המכובד ביותר במדינה (ומתפלל מדי ארבע דקות שמישהו ישים קישור כבר,כי הוא עניו מדי).

2.הנקסוס מדבר אלי.אולי הצבע,אולי העיצוב,לא יודע..זה הקטנוע הראשון שאני רואה והוא מגרה.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
אם כי יש לציין כי להבדיל מסקירות אחרות שראיתי או שמעתי - הפעם אין התחנפות מיותרת. אופייני לשדון.

חייב להיות קטנוני... :p

גם האזרח שכתב ב-YNET (והכRוב שבחן אף הוא את הנקסוס לצד האזרח), לא עסקו ב"התחנפות מיותרת"...

למעשה, הכתבה ב-YNET עוד אוהדת פחות.

(אולי בגלל שקיבלנו קטנוע מבחן אחר? צהוב...)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2938245,00.html

DSC_74459.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

ואולי זה בגלל הקונספט?

יכול להיות שהסוויץ' שצריך לעשות הוא אצלכם - סוויץ' לגבי הייעוד האמיתי של הכלי - לדוגמה - כמחליף לג'יאס בתור 500 ראשון.

הוא יהיה הרבה יותר נוח.

אפשר יהיה לטייל אתו בשניים בכיף.

יגן עליך בחורף.

הוא אמנם יכול להחשב פחות מדי לכאן ופחות מדי לכאן, אבל עדיין הרבה מאוד לכל אחד מהכיוונים.

נו באמת!

פורסם
ואולי זה בגלל הקונספט?

יכול להיות שהסוויץ' שצריך לעשות הוא אצלכם - סוויץ' לגבי הייעוד האמיתי של הכלי - לדוגמה - כמחליף לג'יאס בתור 500 ראשון.

הוא יהיה הרבה יותר נוח.

אפשר יהיה לטייל אתו בשניים בכיף.

יגן עליך בחורף.

הוא אמנם יכול להחשב פחות מדי לכאן ופחות מדי לכאן, אבל עדיין הרבה מאוד לכל אחד מהכיוונים.

שלילי.

המבחן עוד לא פורסם בפול-גז ולכן אמנע מסיכומו כאן על גבי הפורום, אבל הסוויטץ' נעשה והמסקנות דומות.

אנחנו לא בוחנים אופנועים על סמך התשוקות הדו גלגליות האישיות שלנו. (זה, אם כבר, מופיע בשלב הדיעה האישית). מבחינה אובייקטיבית לגמרי, הנקסוס מכיל עדיין מס' פיצ'רים (ומצד שני, חסר מספר פיצ'רים אחרים) אשר יכולים להעמיד אותו, באופן שווה מול אופנוע 500.

כל אחד יש את החסרונות והיתרונות שלו.

לדעתי האישית, הקו הנ"ל עדיין לא נחצה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

ראיתי לראשונה את הקטנוע הזה לפני כמה ימים באולם תצוגה. הוא יפה, מגרה, מעניין, אדום, ספורטיבי, נוח, כנראה מהיר, אולי חזק. אבל

זה

עדיין

קטנוע!!!

מה זה דו"ג בלי הקלאק של הלהכניס לראשון???

מה זה דו"ג בלי ה להוריד הילוך או שניים???

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

מבלי להגיב על האמור לעיל... חוץ מ... :p אחד ל-J...

רציתי לומר לידינו הדרומי...

מה זה דו"ג בלי הקלאק של הלהכניס לראשון???

מה זה דו"ג בלי ה להוריד הילוך או שניים???

קח GS... תרכב עליו מסלול רב-גוני, כולל קטעים טכניים, ספורטיביים, ארוכים...

עירוניים... אח"כ תעשה את אותו המסלול עם טימקס...

תחזור לספר לנו כמה היו חסרים לך ההילוכים...

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

אם יורשה לי :)

ה-500 שנוסעים בארץ מיושנים ואנחנו יודעים את זה.

בדיוק כמו להשוות CB250 לראנר 200. הראנר יעשה הכל יותר טוב ויותר כיף, גם אם אין לו הילוכים.

אם באמת רוצים להשוות, אני מציע ל-400 ספורטיבי עם מנוע שלא מוגבל ל-54 כ"ס אלא 60+.

מה דעתכם?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אם יורשה לי :)

ה-500 שנוסעים בארץ מיושנים ואנחנו יודעים את זה.

בדיוק כמו להשוות CB250 לראנר 200. הראנר יעשה הכל יותר טוב ויותר כיף, גם אם אין לו הילוכים.

אם באמת רוצים להשוות, אני מציע ל-400 ספורטיבי עם מנוע שלא מוגבל ל-54 כ"ס אלא 60+.

מה דעתכם?

תשווה 400 ספורטיבי לקטנוע חלש ממנו? לא מאד הוגן.

ואם תשווה אותו לאופנוע, נאמר GS500F, או ER - שגם להם על הנייר אמור להיות יותר.

ואם תשווה כלי 400 ספורטיבי לא מוגבל לקטנוע דו"פ עם פחות ממחצית הנפח, משופר וריאטור, שסתום עלים ושאר מרעין בישין במסלול סגור. לא יודע מה ייתן יותר פאן, ואם תשים בכלל לב להילוכים החסרים, או תהיה עסוק במניעת הגלגל הקדמי לאבד אחיזה בסיבוב (או ווילי בתחילת הנסיעה).

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

צודק. אתה יודע מה, אראה אם אוכל לבצע נסיעת מבחן על נקסוס כדי לקבל מושג לגבי הכוח שלו.

לגבי הקטנוע - יש לי הרגשה שאחד כבר קיים...? כמו כן, יש גם GS. אולי באמת נבצע השוואה?

מוכן לתרום את ה-GS לרוכב שיודע מה הוא עושה :p

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...