Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאומרים בטלוויזיה, "לא נגענו" ! :lol:

הנה התמונה והכתבה.

מקור: וולף א',(2011). "חשיפה/קצינה בכירה בחנייה מגונה", NEWS1.

"ראש היחידה הארצית לחקירות הונאה, תת ניצב זיוה אגמי-כהן, היא קצינת המשטרה הבכירה שרכבה צולם חונה בחניית נכים. כך נודע ל-News1.

תמונת רכבה של אגמי-כהן, מכונית משטרתית מסוג מאזדה הנושאת את לוחית הרישוי 'מ 86' הוצגה לראשונה בתוכנית צינור לילה בערוץ 10, אולם עד עתה סירבה המשטרה למסור מיהו הקצין הבכיר המחזיק ברכב.

ממידע שהגיע בימים האחרונים לידי News1 עלה כי מדובר בתת ניצב אגמי הממונה על החקירות הרגישות ביותר בישראל.

במשטרה לא הכחישו כי מדובר ברכבה של אגמי-כהן ומסרו ל-News1: "הנושא מוכר וטופל".

בניגוד לשוטרים בדרגות נמוכות יותר אשר עברו עבירות תנועה, סירבה המשטרה למסור אלו צעדים משמעתיים ננקטו נגד תת ניצב אגמי כהן. שאלות News1 בנושא נותרו ללא מענה."

דברים נוספים מידיעות אחרונות הבוקר: הבוקר קראתי בעיתון שלהגנתה טענה הקצינה כי היה מדובר בחנייה "בשעת לילה".

לדעתי על פי טענה זאת בלילה אפשר לעלות על ההגה שיכור ואפילו לנסוע 200 קמ"ש בדרך עירונית, הרי זאת היא שעת לילה לא?- הזוי לחלוטין. :roll:

בכל מקרה על פי תגובת המשטרה הבוקר הקצינה תקבל קנס ותעמוד לדין משמעתי.

NEWS1NEW-915737330913544.jpg

זמין 8)

פורסם

לדעתי העובדה שהשוטרים מרגישים כלכך בנוח בחניות נכים מצביעה על כך שהם יודעים שיש להם מוגבלות מסויימת.:roll:

פורסם

אני עדיין מחכה אותו אחד שירכז את כל התמונות והסרטונים האלה מהחודשים האחרונים (ויש המון כאלה) ויצא עם זה לתקשורת בפריים טיים (משהו כמו מהדורת החדשות) ויעשה סביב זה את אותו באז שמשטרת ישראל עושה כשהיא לוכדת עבריין תנועה מסוכן ביותר שנוהג פורשה על 150 קמ"ש בכביש מהיר בלילה.

צריך להלחם בשוטרים באותם דרכים שהם נלחמים בנו, צריך להוציא אותם לתקשורת, אם נהגים בארץ צריכים לחשוש מלשים פילטר פתוח ברכב כי זה "שיפור", שהשוטרים יסתובבו 10 דקות בכל פעם שהם ירצו לחנות מהחשש שמישהו יצלם אותם.

אם אני הייתי הנכה שבחנייתו חונה אותה גברת מפקדת יאח"ה אני פשוט הייתי מחנה את הרכב שלי בצורה שתחסום אותה מלצאת מהחנייה ושתלך לחפש את החברים שלה (ולאחר שהיו גוררים לי את הרכב הייתי מפוצץ את זה בכל כלי תקשורת אפשרי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי אתה צודק, אך לומר שהתקשורת לא נוגחת בהם זה לא מדוייק.

נכון שלא הייתה תכנית מרוכזת כמו בסגנון "כלבוטק" או "המקור", ולמרות זאת התקשורת בדרך כלל מנצלת כל הזדמנות "להביא בראש" לשוטרים ושוטרות שמבזים את חוקי התנועה.

זמין 8)

פורסם
אני עדיין מחכה אותו אחד שירכז את כל התמונות והסרטונים האלה מהחודשים האחרונים (ויש המון כאלה) ויצא עם זה לתקשורת בפריים טיים (משהו כמו מהדורת החדשות) ויעשה סביב זה את אותו באז שמשטרת ישראל עושה כשהיא לוכדת עבריין תנועה מסוכן ביותר שנוהג פורשה על 150 קמ"ש בכביש מהיר בלילה.

צריך להלחם בשוטרים באותם דרכים שהם נלחמים בנו, צריך להוציא אותם לתקשורת, אם נהגים בארץ צריכים לחשוש מלשים פילטר פתוח ברכב כי זה "שיפור", שהשוטרים יסתובבו 10 דקות בכל פעם שהם ירצו לחנות מהחשש שמישהו יצלם אותם.

אם אני הייתי הנכה שבחנייתו חונה אותה גברת מפקדת יאח"ה אני פשוט הייתי מחנה את הרכב שלי בצורה שתחסום אותה מלצאת מהחנייה ושתלך לחפש את החברים שלה (ולאחר שהיו גוררים לי את הרכב הייתי מפוצץ את זה בכל כלי תקשורת אפשרי).

יש מבצע כזה של המשטרה כבר בעקבות הלחץ הציבורי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=408945

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לדעתי העובדה שהשוטרים מרגישים כלכך בנוח בחניות נכים מצביעה על כך שהם יודעים שיש להם מוגבלות מסויימת.:roll:

:lol: ענק

אברה קדברה

פורסם
לא פופוליסטי ב-כ-ל-ל.....

"מתוך שלא לשמה בא לשמה"...

וכן, זה עצוב שהמשטרה לא מבינה לבד ששוטרים צריכים להקפיד על שמירת החוק לפחות כמו כל אדם אחר.

דני

פורסם

גדול!

אני חשבתי שלהגנתה היא תגיד שהיא פותחת חקירה לבדיקה אם יש כאן הונאה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מילה להגנתה

אני מעריך שבמקרה זה הפרסונה המדוברת חכמה בהרבה ממה שאנחנו נוטים להעניק לה.

גם המקום בו היא חנתה נראה לפחות מן התמונה כבניין משרדים כלשהו שמן הסתם לא עובד בלילה , ועל כן מקומות החנייה לנכים היו פנויים.

לא מצדיק את החנייה בחניית נכים בכל זמן אבל ככה בקטנה לזכותה .

ולהשית עליה את הקנס הקבוע בחוק + איזה נקודה שחורה בתיק + 6 חודשים עבודות שירות במטה משטרת ישראל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מילה להגנתה

אני מעריך שבמקרה זה הפרסונה המדוברת חכמה בהרבה ממה שאנחנו נוטים להעניק לה.

גם המקום בו היא חנתה נראה לפחות מן התמונה כבניין משרדים כלשהו שמן הסתם לא עובד בלילה , ועל כן מקומות החנייה לנכים היו פנויים.

לא מצדיק את החנייה בחניית נכים בכל זמן אבל ככה בקטנה לזכותה .

ולהשית עליה את הקנס הקבוע בחוק + איזה נקודה שחורה בתיק + 6 חודשים עבודות שירות במטה משטרת ישראל.

אם אכן מדובר בחניית לילה בבניין משרדים, סביר להניח שגם החניות הרגילות היו פנויות לגמריי.

העובדה שהיא החליטה להחנות את רכבה בלילה, בזמן מילוי תפקידה, בחניון פנוי לגמרי, דווקא במקום השמור לנכה, לא מצביעה על חכמה.

אני כבר רואה את התמונה, חניון פנוי לגמרי ורכב לבן משטרתי בודד חונה דווקא במקום השמור לנכה.

גאוני, פשוט גאוני :roll:

זמין 8)

פורסם

הכי קרוב לכניסה עיוני . היה לה קר, והיא הייתה צריכה לסחוב תיקי חקירה כבדים לבד .:-D

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הכי קרוב לכניסה עיוני . היה לה קר, והיא הייתה צריכה לסחוב תיקי חקירה כבדים לבד .:-D

כנראה זאת באמת הסיבה ! :lol:

כמו שאמרו פעם בתכנית "קצרים"- "זה נשמע לי כמו או יו יואי...!" :lol:

זמין 8)

פורסם

עם כל התירוצים המוזרים ששמעתי מהמשטרה על מבול התמונות של העבירות בזמן האחרון, אני מתפלא שלא נתקלתי בתגובה הבאה:

"לאחר בדיקה החלטנו שהשוטר שרכבו צולם בתמונה אכן נכה, ולכן אין עם זה שום בעיה".

פורסם

:lol: :lol: :roflmao: :roflmao:

זה באמת נכון. אני 10 דקות רק צוחק.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...