Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט השבוע - סיאט איביזה 2008

ouxzor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

האיביזה 1600 ידנית נכנסת לטסט השבוע, רציתי לדעת מהם הדברים שאני אמור לבדוק לפני הכניסה למכון הרישוי על מנת לחסוך בעלויות ולהימנע מהשטיקים של המכונים.

האם אתה ממליצים לשים איזשהו תוסף דלק בשביל בדיקת הזיהום אוויר? אם כן, על מה אתם ממליצים ומתי מומלץ להוסיף? מספר ימים לפני הטסט או ביום הטסט ?

עצות והארות באופן כללי לגבי הטסט ולגבי הרכב הנ"ל יתקבלו בשמחה.

שבוע נפלא לכולם

תומר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק שכל הנורות ברכב עובדות.

כולל תאורת מספר, אור חניה, איתותים, אור גבוה, נמוך.

בדוק שהמגבים לא יבשים.

אם אתה יודע לבדוק גומיות לציריות - בדוק שהן שלמות. אם לא-לא נורא, יבדקו בטסט.

שלם את אגרת הרישוי וסע לטסט. לא צריך שום תוסף. תגיע עם מנוע חם, אם מכון הרישוי קרוב לבית-תעשה סיבוב של 20-30 דקות לפני שאתה נכנס לבדיקה.

בהצלחה. הרכב שלך חדש יחסית ולא צפויות בעיות מיוחדות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שלרכב בן 3 שנים יש סכנה לא לעבור טקסט עקב עישון/זיהום אוויר אלא אם כן

הרכב "כוסח" במהלך 3 השנים שהוא על הכביש.

לדעתי חשוב שתבדוק תקינות צמיגים(הגיוני שלא הוחלפו מאז יום הקנייה), תבדוק שכל האורות

ברכב עובדים (ברקס, אורות חנייה וכו'), תסובב את ההגה במהירות מצד לצד ותראה אם אין חופש

בהגה, תוודא שהבלמים תקינים (אולי אפילו קפוץ למוסך), גלגל חלופי תקין (לא יודע אם אצלך הוא בגודל

מלא אן קטן).

זה כל מה שעלה לי בראש.

בהצלחה בכל מקרה! :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העצות חברים.

בלמים החלפתי לפני שבועיים , ואת הנורות אכן בדקתי(אבדוק שוב ביום הטסט לפני היציאה מהבית).

איך בודקים "חופש" בהגה?

וחשוב יותר, אחת ולתמיד - איך באמת בודקים צמיגים? לא משנה איך ומה אני בודק, תמיד הם נראים לי אותו דבר :)

כשקניתי את הרכב לפני כחודשיים, עשיתי בדיקת במכון. אינני זוכר אם בדקו זיהום אוויר, בד"כ בודקים את זה?

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צמיגים זה מעט בעייתי. לרוב אני צריך לראות שה"ציור" שיש על הסוליות עדיין שלם ולא נראה שחוק, שהצמיגים עצמם עדיין אלסטיים ולא יבשים ומתפוררים. לדעתי בצמיגייה יכולים לעשות לך בדיקה כזו אם כי בטח יהיה להם אינטרנס לשלול את הצמיגים שלך.

לגבי חופש בהגה, גומיות ושלל דברים, עדיף שמוסך ירים את הרכב על ליפט ויציץ..

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...