Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר מהפורום או לא, אותי מעניין מי זה האידיוט במגאן ספורט החדשה שאתמול ראיתי אותו עושה ב-11 בלילה רייסים עם אופנוע ברחוב הראשי בבאר שבע, תוך כדי נהיגה מסוכנת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין איך זה עובד מאחורי הקלעים. מתנ"א אשכרה מעבירה קומיוניקט ל-Ynet?

טוב, לפחות חסו עלינו ולא כתבו "טס".

אני משערת שהמידע מגיע באישור פרסום על ידי דובר משטרת ישראל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך אוהבים לחבר בין כתבה על צעיר שנתפס על מהירות ושני מקרים לא קשורים של אנשים שנהרגו בתאונות , וכל זה באותה הנשימה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אם כבר מהפורום או לא, אותי מעניין מי זה האידיוט במגאן ספורט החדשה שאתמול ראיתי אותו עושה ב-11 בלילה רייסים עם אופנוע ברחוב הראשי בבאר שבע, תוך כדי נהיגה מסוכנת.

אותי יותר מעניין מי האידיוט שהשכיב 230K אצל קרסו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אגב זה קרה בכביש של חולדה,צומת נחשון, אגב אני מכיר אותו באופן אישי , לדעתי לקח למשטרה יותר מידי זמן לתפוס אותו.

אגב הרכב איביזה קופרה שחורה.

פורסם
אותי יותר מעניין מי האידיוט שהשכיב 230K אצל קרסו.

אפשר הסבר לתגובה שלך בבקשה?

למה להשקיע בצ'מפיון יותר טוב מבקרסו?

HERE WE GO AGAIN :lol:

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4162653,00.html

מעניין לפי מה YNET קובעים אם זאת הייתה טיסה או לא, אני מאמין שבYNET חושבים שזה לפי הגיל של הנהג או לפי איזה קריטריון משונה.

כל פעם יש כותרת מפוצצת עם הערה מגוחחת שתצדיק את הלחיצה על הלינק.

"אחד השוטרים הורה לנהג לעמוד בצד, ובבדיקה התברר כי נפח המנוע של מכוניתו הוא 3.1"

הוא בדק לו גם דחיסה בצילינדרים על הדרך?

פורסם

מה קורה עם תירוצים המטומטים הללו? ואיך באמת קשור הנפח מנוע?

לדעתי זה הגיוני להוסיף אנשים שנהרגו לכתבה על מהירות,כיוון שבכזאת מהירות באמת התוצאה יכולה להיות קטלנית במיוחד לצעיר בלי נסיון רב על הכביש ובכאלה מהירויות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין סיבה שלא יעבוד, כל עוד מופיעה לך u (קטנה), שני החיישנים עובדים, ככה זה אצלי לפחות (בשני רכבים).

עובד גם עובד

קטונתי.

לפי מה שהבנתי מסיבה כלשהי החיישן האחורי לא עובד אלא רק הקדמי.

אכן מופיעה u קטנה והחיישן הקדמי עובד (בנתיים קלט לי לא מעט פעמים את המסכים הגדולים בצדי הרחוב, טרם נתקלתי בשוטר...).

איך אני יכול לבדוק אם החיישן האחורי אכן עובד? יש רעיונות?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אם אתה מהמרכז סע למצלמה בין בית ליד לרופין, לכיוון צפון.

אצלי החיישן האחורי מצפצף גם כמעט ק"מ אחריה, לפחות חצי דקה שלמה אחרי שעברתי אותה.

שים לב שהמכשיר שלך יושב כמו שצריך על השמשה, הוא צריך להיות כמה שיותר מקביל לכביש.

• תוכן חדש...