Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"גישה לשרותים באמצעות הסלולר לחיוב בחשבון הטלפון"

razmel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בשבועות האחרונים המפעיל הסלולרי שלי (סלקום) שולח אליי קבלני קולות למינהם, שמטרתם לשכנע אותי לחתום על האישור הזה.

בטלפון כמובן לא הסכמתי למסור ת.ז או פרטים אחרים לשום מפעיל.

השבוע קיבלתי בחשבון עצמו טופס הסכמה למילוי.

מה זה ?

מה השירותים הללו שייחסמו או שלא ?

משתמש ממוצע משתמש בהם ?

אני גולש מהאייפון במייל / יומן / גלישה ברשת וכו'.

יהיה שינוי מבחינתי אם לא אאשר ?

איזה תכנים בכלל אני מוריד בתשלום ?

ייחסם גם האייטונס ?

הנציג / נציגה שמתקשר כל פעם לאישור כנראה עובד בקבלנות, ורק מנסה לשכנע לחתום על האישור, מבלי לתת הסבר על מהות הסכמה.

מי יודע ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להיות רגוע ולבקש חסימה של כל הטופס (למעט סעיף 1 שמתייחס לגלישה באינטרנט).

סעיף 2 מתייחס לשירותי תוכן חד פעמיים (התרמות או הצבעות בסמס וכמו כן קבל מידע חד פעמי בסמס כמו למשל מידע מקווי תחבורה אגד או רכבת ישראל לגבי לוחות זמנים) וגם להורדות בתשלום מהאינטרנט (מהפורטל של סלקום ולא מהאייטונס).

סעיף 3 שבעצם אם לא אישרת אותו יחסם אוטומטית מחר מתייחס לשירותי תוכן מתמשכים כמו שירותי צפייה בווידאו או שירותי מוזיקה (סלקום ווליום) או לחלופין קבלת הודעות לדוגמא מהבנק לגבי מצב החשבון שלך או אם יש לך מנוי לעדכוני חדשות\אסטרולגיה או כל בולשיט אחר.

וכן, הנציגים שמתקשרים אליך הם נציגי קבלנות ולא נציגים ישירים של חברת סלקום.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכבסת מילים יפה לזונות שמקפיצים באנרים שמודיעים לילד שלך שהוא זכה באייפד ב 20 אגורות בתנאי שיתן את מספר הסלולארי שלו ואז מחייבים אותך ב 30 שקל לSMS

בעברית תקנית קוראים לזה חוק כחלון או טופס נגישות לשירותים.

תחסום.

קרא עוד כאן:

http://www.kamaze.co.il/%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%A1-%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%9D.aspx

וכאן:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000648524

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באורנג', איך עדיין לא קבלתי טופס כזה?

התקשרו אלי באיזה יום והפריעו לי לישון ואמרתי לנציג אל תעשה כלום לילה טוב.

אני עדיין אקבל את הטופס בדואר ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רזמל - אתה יכול להיות רגוע, מדובר בעניין שהספק הסלולרי מחוייב לעשות על פי התקנות. כמוכן אינך צריך למסור פרטים "מסוכנים" רק להזדהות במספר ת.ז. ו-4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי, לא משהו שמישהו יוכל לעשות בו שימוש לרעה. אם אתה חושש התקשר ביוזמתך למוקד השירות של ספק הסלולר, אז אתה יודע לאן התקשרת.

כמוכן קבל את המלצתו של אינפיניטי, כך תוכל להמשיל לגלוש באייפון (כולל האייטיונס) אבל תחסם לכל מיני שירותי "פרימיום" ששואבים לך את חשבון הבנק.

טרנספורטר - הסיפור שלך מוזר, אני קיבלתי טפסים כאלה כבר פעמיים. מכל מקום - אתה יכול לעשות את השינוי גם במוקד הטלפוני, או להוריד את החשבון האחרון מ-bill4u, אני מניח שהטופס יהיה מצורף. שים לב שאתה נותן את ההוראות המתאימות לכל קו (למשל - לי יש חבילת גלישה, אבל לאשתי ולבן הצעיר אין, לכן הייתי צריך טפסים נפרדים לקוים השונים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רזמל - אתה יכול להיות רגוע, מדובר בעניין שהספק הסלורי מחוייב לעשות על פי התקנות. כמוכן אינך צריך למסור פרטים "מסוכנים" רק להזדהות במספר ת.ז. ו-4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי, לא משהו שמישהו יוכל לעשות בו שימוש לרעה. אם אתה חושש התקשר ביוזמתך למוקד השירות של ספק הסלולר, אז אתה יודע לאן התקשרת.

טרנספורטר - הסיפור שלך מוזר, אני קיבלתי טפסים כאלה כבר פעמיים. מכל מקום - אתה יכול לעשות את השינוי גןם במוקד הטלפוני, או להוריד את החשבון האחרון מ-bill4u, אני מניח שהטופס יהיה מצורף. שים לב שאתה נותן את ההוראות המתאימות לכל קו (למשל - לי יש חבילת גלישה, אבל לאשתי ולבן הצעיר אין, לכן הייתי צריך טפסים נפרדים לקוים השונים).

נכנסתי לאתר אורנג'. איפה אפשר לסדר את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בדקתי באתר, אבל נסה לבדוק אם הטופס מצורף לחשבון האחרון שלך, שאותו תוכ להוריד ב-PDF מ-bill4u, שהוא המדור המאפשר לך לצפות בחשבון האורנג' שלך.

אם לא תמצא את טופס התקשר לשירות הלקוחות ובקש שישלחו לך טופס או שפשוט יעדכנו את המערכת בשיחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בכלל חשבתי מהכותרת שמדובר על פטנט חדש של כניסה לשרותים ציבוריים בעזרת הסלולארי במקום לשים שקל במדחן (כמו בארופה).

יכול להיות אחלה פטנט. לא צריך לגעת בכסף מלוכלך. שולחים סמס ומקבלים קוד כניסה לשרותים. אפילו מקלחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרנספורטר - ממש לא.

אין להם שום אופציה לשלוט על שום דבר באייפון / אנדרויד.

מדובר רק יחסית לחנות התוכן בפורטל שלהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום
אני בכלל חשבתי מהכותרת שמדובר על פטנט חדש של כניסה לשרותים ציבוריים בעזרת הסלולארי במקום לשים שקל במדחן (כמו בארופה).

יכול להיות אחלה פטנט. לא צריך לגעת בכסף מלוכלך. שולחים סמס ומקבלים קוד כניסה לשרותים. אפילו מקלחות.

:lol: בדיוק מה שחשבתי. כבר התכוננתי לראות קישור ל-ynet.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרנספורטר - ממש לא.

אין להם שום אופציה לשלוט על שום דבר באייפון / אנדרויד.

מדובר רק יחסית לחנות התוכן בפורטל שלהם.

ליביו

לא לגמרי מדוייק.

לא מדובר רק על תכנים מהפורטל הסלולארי של המפעילה, אלא על תכנים שעוברים דרכם ומחוייבים על ידם - גם של ספקי תוכן חיצוניים.

מי שמסמן "חסימת גלישה" יהיה חסום לגלישה סלולארית לגמרי - לא רק בפורטל של המפעילה - ולא יוכל להתחבר ל APPSTORE/סידיה על גבי הרשת הסלולארית, לגלוש, לבדוק מיילים וכדומה (אבל בהחלט יוכל לעשות את כל זה בגלישה על WIFI). מעבר לזה, כל שאר השירותים מסבירים את עצמם, אבל בגדול מדובר על שתי קטגוריות: תוכן שמחוייב באופן חד פעמי, ותוכן שמחוייב באופן מתמשך.

ההמלצה שלי היא לחסום את כל הקטגוריות המתמשכות (ס. 3) בלי לחשוב פעמיים, להשאיר את הגלישה (ס. 1) פתוחה אך ורק למי שיש ברשותו סמארטפון עם חבילת גלישה, ולגבי סעיף 2 לפעול בהתאם לשימוש בפועל.

מה שכן, הם כמובן לא יכולים לשלוט בשום צורה על מה שקורה בחיבור WIFI או חיבור ישיר למחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פייזר - אם תקרא את השאלה - מדובר על סעיפים 2 ו 3 מול שירותים שהגבייה שלהם היא ממש לא דרך החברה הסלולארית, קראתי ועניתי במדויק - לשאלה.

אישית - חסמתי את 2 ו3 בלי להסס והשארתי את 1 פתוח מן הסתם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...