Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ושבוע טוב לכולם.

לפני מספר ימים רכשתי מגבר + סאב כפול + כבל לרכב שלי,

אני לא ממש מבין גדול במערכות וחבל לי לשלם כסף על התקנה אז אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להתקין את זה דרך הפורום,

אז ככה, אני אפילו לא יודע כמה הנתונים של המגבר והסאב אני רק יודע שהמגבר בעל 4 יציאות והכבל 1 פאראד,

יש לי גם רמקולים של פיונר נירא לי 100 וואט ר.מ.ס 6X9 מאחורה מקדימה יש רמקולים מקוריים של הרכב =)

גם הפאנל של המערכת לא משהו הוא רק בעל יציאה 1 הבנתי שגם אצטרך לירכוש מגבר נוסף לסאב.

אם מישהו יכול לסרטט לי או להסביר לי איך מתקינים אשמח מאד

תודה ושבוע מצויין.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל אתה צריך לדעת את השמות ואת הדגמים של המוצרים שברשותך- כדי להבין אם הם מתאימים אחד לשני מבחינת התנגדות, עוצמה וכו'.

אם אין לך ידע מקדים או ניסיון בהתקנה- אז עדיף שלא תתחיל עם כל העסק לבד, כדי לא לגרום נזק לרכיבי המערכת ולרכב שלך, ויצא לי ליראות מספר לא קטן של פעמים רכבים אחרי התקנה בלי ניסיון. בוא נגיד שהנזק ( פלסטיקים שבורים, צמות חוטים חתוכות, מגברים, רמקולים וסאבים שרופים וכו' ) היה גדול פי כמה וכמה ממחיר של התקנה.

עדיף שתפנה לאיש מקצוע, שיתקין לך הכל בצורה איכותית.

מה גם, שהמחיר להתקנה פשוטה לא יקר כ"כ- סביבות ה- 400-500 ש"ח.

בקשר לרדיו דיסק- ממליץ לך בחום להחליף אותו, כי קודם כל, במערכת צריך להתחיל מיחידת הראש, כי היא זאת שמשדרת את הצליל, ואם היא לא משהו- אז ככה גם תישמע המערכת בלי קשר למחיר ואיכות המוצרים האחרים.

אפשר לקנות רדיו דיסקים נורמאליים עם 3 יציאות למגבר, USB , AUX שליטה על סאב ועוד בכ- 600 ש"ח.

חבל שאתה משתמש ברמקולים מקוריים לבמה הקדמית, במקום לקנות קומפוננט שיתן לך צליל איכותי. אל תשכח שבסופו של דבר אתה הוא זה שצריך להינות מהמוזיקה ברכב, פחות האנשים מאחור.

מה גם שעם רמקולים אחוריים של פיוניר הם בטוח לא יהנו.

:roll:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה על תגובתך כדם כל.

לגבי הדגמים אני ירשום מחר אם תוכל תגיד לי אם זה מתאים,

לגבי ההתקנה כבר העברתי את הפלוס ומינוס לבגאז',

האמת קצת יקר לי 600 שח לרדיו דיסק אי אפשר למצוא במחיר פחות יקר ?

ולגבי הקומפוננת צודק 100% זה יבוא בשלב שאחרי ההתקנה =)

פורסם
יקר לך 600 לרדיודיסק וקנית דאבל סאב?

כל מה שרשמתי עלה לי 2000 ש"ח מאיזה ערבי ביפו

רציתי גם לישאול דאבל סאב לא "יפרק" לי את הבגאז' ?

יש לי שאלה נוספת בנוגע לחיבור המגבר,

ידוע לי שמרכיבים אותו על גב הכסא האחורי של הרכב,

אבל שמעתי שכדי לשים איזה קרש בישביל הזה לא יפול

כדי לעשות את זה ?

פורסם

טוב שלב 1 אתה צריך להעביר כבל + ישירות מהמצבר רצוי מאוד לחבר פיוז ליפני

שלב 2 לחבר מינוס כל האוטו הוא מינוס לא צריך להביא מהמצבר חור קטן בפח ליד המגבר וחבר את הכבל (אני ממליץ מאוד לחבר את הכל ורק בסוף לחבר את הכבל ה + למצבר

שלב 3 חיבור כבל remote מהרדיו דיסק (זה הכבל שאומר למגבר להידלק מתי שהרדיו דיסק דלוק)

שלב 4 חיבור מהדריו דיסק 2 rca למגבר

שלב 5 חיבור שתי הרמקולים האחורים למגבר ואת שתי הקידמים למגבר

את הכבל תחבר דרך הכבל פלוס ואמרתה שאתה קונה עוד מגבר לסאב אותו דבר תגשר את הכבלים של המתח

2 rca מהרדיו וגישור לסאב אם תגיד לי מה יש לך בדיוק אני יכול לעזור לך יותר אורי

פורסם

שלב 2 לחבר מינוס כל האוטו הוא מינוס לא צריך להביא מהמצבר חור קטן בפח ליד המגבר וחבר את הכבל (אני ממליץ מאוד לחבר את הכל ורק בסוף לחבר את הכבל ה + למצבר

שלב 3 חיבור כבל remote מהרדיו דיסק (זה הכבל שאומר למגבר להידלק מתי שהרדיו דיסק דלוק)

את הכבל תחבר דרך הכבל פלוס ואמרתה שאתה קונה עוד מגבר לסאב אותו דבר תגשר את הכבלים של המתח

סבבה תודה רבה,

אני יתחיל מחר בפרוייקט

פורסם
חבל אתה לא מעזור הצפון האיתי מתקין לך בחינם

תגיד שווה להתקין את המגבר מתחת למושב ?

או עדיף בבגאז' ?

פורסם

רמקול - זכר - שניים

כבל -> קבל - CAPACITOR

אמרת - בלי "ה"

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

• תוכן חדש...