Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. נסעתי נסיעת מבחן באאודי A4 חדשה, ואני מודה שממש התאכזבתי.

בתור אוטו מנהלים, הייתי מופתע לגלות שהן נוחות הנסיעה והן השקט בתא הנוסעים, שהם הדברים העקרוניים בשבילי והדברים שהייתי מצפה מאוטו מנהלים להצטיין בהם - טובים הרבה פחות מהפאסאט 2001 שלי!

אני לא מדבר על המנוע שהינו ישן (1.8T) כי מזה לא ממש אכפת לי.

איך אתם מסבירים את זה? אנשים קונים את האוטו רק בשביל הפוזה והסמל?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

באיזה איי 4 נהגת (1.8T 120,1.8T 160)?

האם נהגת ברכב מבחן של החברה או של חבר?

היכן בוצעה הנסיעה ?

האם מערכת השמע ברכב דלקה או לא?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

במחיר של הרכב,הייתי מצפה לשקט בנסיעה ולא העלמת הרעש ע"י מוסיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במחיר של הרכב,הייתי מצפה לשקט בנסיעה ולא העלמת הרעש ע"י מוסיקה.

דיי,

אתה רציני???

:wink:

ברור שנסיעת מבחן מתחילה ללא מערכת השמע אך עדיין רובנו בסוף נוהגים עם (בין אם רדיו לבין אם מוסיקה) ולכן הרבה פעמים בנסיעות מבחן אנחנו שומעים רעשים שלא שמענו גם ברכב שלנו (ונגיד שאנחנו נוהגים בדייהולט אוואו-או איך שקוראים לה) ושוללים רכב למרות שהוא יותר איכותי ומבודד בהרבה מאחרים .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אתם צודקים, שכחתי לציין שהמדובר בנסיעת מבחן רשמית עם אוטו חדש. מנוע 1.8T.

בנוגע לרדיו וכו - אני מכיר את האוטו שלי היטב ונוסע בו רבות גם ללא רדיו וללא מזגן כך שיש לי יכולת להשוואה. בנוסף, בדרך חזרה מנסיעת המבחן, אותה עשיתי כמובן עם הרכב שלי, שמתי לב לפרטים הללו באופן מיידי...

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

תנסה את הסקודה סופארב. רכב מנהלים אמיתי. חד, מרווח ומפואר. יפתיע אותך. אישית מהפעמים שנסעתי באודי A4 ממש לא התאכזבתי , בטח שלא מהנוחות, אבל כל אחד והדרישות שלו ובסכום כזה שאתה הולך להשקיע מגיע לך לקבל את מה שאתה מצפה. שוב, תעשה מבחן על הסקודה.

• תוכן חדש...