Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי ברכב באחת מחברות הליסינג שבו ברישיון רכב שהם הראו לי רשום ׳החכר׳

תחת הסעיף ׳רישום קודם׳.

הם אומרים שזה אומר שהאוטו היה בליסינג (ולא בהשכרה).

האם זה באמת כך?

חבר שלי קנה רכב מליסינג ולא רשום אצלו כלום... מוזר...

האם זה נשמע בסדר?

שבוע טוב ותודה רבה

פורסם

החל משנת 2008 החל רישום "כתם" ליסינג ברישיון הרכב - על מנת שלא תהייה תרמית בהמשך הדרך.

הייתה אפשרות לרשום גם רטרואקטיבית על כל רישיונות הרכב, אבל זה היה מביא לחשיפת כל התרמיות שהיו לאורך השנים, וכנראה מדובר באלפי תרמיות - במודע או לא במודע - ולכן זה נשאר מ-2008 והלאה.

פורסם
החל משנת 2008 החל רישום "כתם" ליסינג ברישיון הרכב - על מנת שלא תהייה תרמית בהמשך הדרך.

הייתה אפשרות לרשום גם רטרואקטיבית על כל רישיונות הרכב, אבל זה היה מביא לחשיפת כל התרמיות שהיו לאורך השנים, וכנראה מדובר באלפי תרמיות - במודע או לא במודע - ולכן זה נשאר מ-2008 והלאה.

אין לי בעיה.

אני רק רוצה לברר: ׳החכר׳ זה אומר שהרכב היה בליסינג, נכון?

לא בהשכרה, כן?

פורסם

אכן כן ואכן לא

היה כבר שרשור בפורום בו הרכב הושכר לתקופה קצרה כרכב השכרה אבל ברשיון הוא היה רשום כרכב החכר.

לכן תבדוק היטב אצל המוכר שלא מדובר בהשכרה אלא באמת בליסינג ללא קשר לרישום ברשיון עצמו.

תבקש לראות יומן רכב , אפילו חוזה חכירה מול החברה שלקחה אותו בליסינג.

בן כמה הרכב ייתן לך אינדיקציה נוספת ( לא בהכרח מחייבת ) רכב ליסינג בד"כ בין 3 ל 5 שנים רכב השכרה מוצא למכירה בד"כ לאחר שנה וחצי שנתיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נתקלתי לאחרונה ברכב ליסינג שהוחלף אחרי שנתיים ביזמת חברת הליסינג כיוון שעבר למעלה מ- 100000 ק"מ.

כנראה כדי שאפשר יהיה עדיין לגלגל אותו הלאה.

פורסם

תקרא גם כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=325633&highlight=%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%94

כאמור רק בדיקה מעמיקה תאמר לך ולא מה שרשום ברשיון עצמו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...