Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

מדובר בלפטופ של HP בן חצי שנה, דגם G62 עם מעבד i3-370M של אינטל.

לאחרונה שמתי לב שהמאוורר עובד שעות ללא הפסקה במהירות גבוהה, אפילו שהמחשב קר כקרח. למעשה, אחד הדברים שאני אוהב במחשב הזה הוא שהמחשב מתחמם ממש מעט יחסית למחשבים אחרים שנתקלתי בהם.

דבר אחד שניסיתי לעשות זה לבטל ב-bios את האופציה "fan always on", אבל זה לא בדיוק עזר.

מודה לכם מראש.

פורסם

התחושה שלך לא בהכרח רלונטית. בדוק את טמפרטורת המעבד עם תוכנה מתאימה, כגון HWmonitor או Everest (ויש עוד רבות וטובות).

כמוכן - דאג לנקות את פתחי זרימת האויר עם אויר דחוס. יתכן שיושבת עליהם פלומת אבק הסותמת אותם ומאמצת את המאוורר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מנקים את פתחי האויר בלפטופ עם אויר דחוס, זה יכול לגרום רק לעוד נזק!

זה מחשב נייד, לאן אתה חושב הולך כל הלכלוך שאתה דוחס באמצעות לחץ אויר?!

ראה מקרה לדוגמא:

לפני כשבועיים פנתה אלי לקוחה עקב המלצה לאחר שנעזרה בשירותי הטכנאים בטכניון, הייתה לה בעיה של התחממות של המחשב הנייד ורעש מהמאוורר, הטכנאי לקח את הנייד והשתמש באויר דחוס, לאחר שהחזיר לה אותו המחשב היה שקט אך לאחר זמן קצר החל לכבות לה תוך כדי עבודה.

היא הביאה אותו אלי וספרה לי את מה שעבר המחשב, לא לקח הרבה זמן והנייד היה תחת שולחן הניתוחים.

בפתיחה מצאתי גוש שיער ולכלוך גדול (מה שאני קורא לו סוודר) תקוע בין כנפי המאוורר ומונע את סיבובו.

בוצע ניקוי למאוורר, הוסר כל הלכלוך והוחלפה משחה תרמית למעבד, המחשב חזר לעבוד כרגיל לאחר מכן, מאורר שקט (ומסתובב), משחה חדשה אשר הורידה את הטמפ' ופתחי אויר נקיים ופתוחים.

לגבי פותח השרשור, בדוק את הטמפ' של המעבד באמצעות תוכנות כמו SPEEDFAN/CORETEMP/REALTEMP ודומיהם, יתכן ואתה לא מרגיש את זה אך המעבד עצמו חם ברמה שנדרשת פעולה גבוהה של המאוורר, במקרה שהכל נראה תקין, בדוק אם יצא עדכון ביוס לנייד שברשותך באמצעות אתר התמיכה של HP, במקרה הגרוע ששום דבר לא פותר את העניין, שלח אותו לבדיקה תחת האחריות.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לי קרה אותו דבר בדיוק.

התברר שאיזשהו עדכון של מיקרוסופט גרם לכרטיס המסך המובנה לעבוד במוד של FULL POWER - כלומר הכניס אותו למוד משחקים וכתוצאה מכך המאוורר נדלק ישר למרות שבתכל'ס כרטיס המסך לא התאמץ.

זו פונקציה מובנית בחומרה.

אצלי לא עזר שום דבר והייתי צריך להתקין את האימאג' שמגיע עם המחשב מחדש.

אגב, זה קרה לעוד 2 אנשים אצלנו בחברה עם אותו המחשב.

• תוכן חדש...